אדמו"ר נעצר בירושליים!!

יש ככלל 3 עילות לשנאה קיצונית כזאת:
  1. אדם שהיה דתי בעברו וכעת מרגיש להצדיק את התרחקותו ממנה באמצעות נסיונות להגחיכה ותקיפתה.
  2. אדם שאדם קרוב אליו חזר בתשובה כשהוא מתקשה להתמודד עם זה עקב הריחוק שנוצר עם אותו אהוב ובכלל.
  3. אדם שהייתה לו היתקלות שלילית כזו או אחרת עם הדת/יים ויש לו מעין פוסט טראומה מהאירוע.

מובטח לך שב99% של המקרים בהם תיתקל בשנאה קיצונית ו/או אובססיה קיצונית נגד הדת/יים, אם תנבור מספיק עמוק אתה תמצא את אחת משלושת העילות הנ"ל. יש חריגים, אבל הם בודדים.
רק ה-3 עילות האלו?
מה דעתך על סיבה של משפחה שהייתה בעבר חרדית כמו הרבה משפחות אשכנזיות ועל אף תקוותם להצלה בנוסח מכות מצריים, מצאו את עצמם ללא משפחה?
כשנשאלת השאלה, למה? מקבלים תשובה שזה כנראה, היה דרכו להעלות אותנו ארצה אבל אין לדעת כי אנחנו קטנים וגמדים וצריכים לשמוח על כל דבר ואולי זה בכלל עונש על זה שבחרנו לגור בגולה.
סורי, לא בבית ספרי. בדיוק כמו שאני לא משחקת במשחקים של טרלולי הממשלה שמשנים הנחיות כל שני וחמישי, אני לא מקבלת את הטיעון הזה של נתינת יד לרצח המוני של 6 מיליון.

Harrington

Well-known member
מנהל
רק ה-3 עילות האלו?
כן, זו כנראה דעתי אם חזרתי עליה רק היום לפחות פעמיים.
מה דעתך על סיבה של משפחה שהייתה בעבר חרדית כמו הרבה משפחות אשכנזיות ועל אף תקוותם להצלה בנוסח מכות מצריים, מצאו את עצמם ללא משפחה?
מה דעתי עליה? לא ניתן להבין את דעתי מכך שכתבתי לפחות פעמיים (רק היום) ש3 העילות הללו וכו'?
כשנשאלת השאלה, למה? מקבלים תשובה שזה כנראה, היה דרכו להעלות אותנו ארצה אבל אין לדעת כי אנחנו קטנים וגמדים וצריכים לשמוח על כל דבר ואולי זה בכלל עונש על זה שבחרנו לגור בגולה.
אם אתה גם שואל שאלות וגם משיב עליהן, תגובתי מתייתרת.
סורי, לא בבית ספרי.
אוקיי, אז לא :). לא יודע אם שמת לב, אבל לכתחילה לא זכור לי שהתייחסתי לבית ספרך באופן מיוחד :).
בדיוק כמו שאני לא משחקת במשחקים של טרלולי הממשלה שמשנים הנחיות כל שני וחמישי, אני לא מקבלת את הטיעון הזה של נתינת יד לרצח המוני של 6 מיליון.
אשרייך. כן ירבו אנשים כמוך. כעת רק אם יימצא קשר כלשהו בין כל המניפסט הזה למשהו שאני כתבתי היום או לנושא הדיון, מה טוב היה יכול להיות :).
אגב אם נורא בא לך על הקשר שכביכול מצאת, הרי שנקודה מספר 3 עונה לחלוטין גם לעניין הזה. אבל זה רק למיטיבי הבנה.

כן, זו כנראה דעתי אם חזרתי עליה רק היום לפחות פעמיים.
מה דעתי עליה? לא ניתן להבין את דעתי מכך שכתבתי לפחות פעמיים (רק היום) ש3 העילות הללו וכו'?
אטום כרגיל.
אם אתה גם שואל שאלות וגם משיב עליהן, תגובתי מתייתרת.
"זה רק למיטיבי הבנה" שמבינים שלא הייתה כאן שאלה, אלא תשובות שמתקבלות.
אוקיי, אז לא :). לא יודע אם שמת לב, אבל לכתחילה לא זכור לי שהתייחסתי לבית ספרך באופן מיוחד :).
ברור, החדר ש"למדת" בו עדיף.
אשרייך. כן ירבו אנשים כמוך. כעת רק אם יימצא קשר כלשהו בין כל המניפסט הזה למשהו שאני כתבתי היום או לנושא הדיון, מה טוב היה יכול להיות :).
אגב אם נורא בא לך על הקשר שכביכול מצאת, הרי שנקודה מספר 3 עונה לחלוטין גם לעניין הזה. אבל זה רק למיטיבי הבנה.
דווקא, לא עונה בכלל, אבל קטונתי מלנסות להסביר לך את הנקרא או לייתר דיוק את הנכתב שנכתב על ידך.
לא רואה כל קשר בין "אדם שהייתה לו היתקלות שלילית כזו או אחרת עם הדת/יים ויש לו מעין פוסט טראומה מהאירוע."
נא הסבר, מה הקשר בין השואה להיתקלות עם הדת/יים?

Harrington

Well-known member
מנהל
אטום כרגיל.
כי...? השבתי שתשובתי על תהייתך כבר מופיעה בשרשור? באמת, אטימות שכזו :).
"זה רק למיטיבי הבנה" שמבינים שלא הייתה כאן שאלה, אלא תשובות שמתקבלות.
אל תנסחי תשובה כשאלה ולא תצטרכי להתפלא שיש מי שקורא משפט שמתחיל ב"מה דעתך" ומסתיים בסימן שאלה, אפס, כשאלה :).
ברור, החדר ש"למדת" בו עדיף.
אשרייך. כעת גם מחליטה עבורי היכן למדתי :). הקטעים (הפתטיים) פה משתפרים מיום ליום :).
דווקא, לא עונה בכלל, אבל קטונתי מלנסות להסביר לך את הנקרא או לייתר דיוק את הנכתב שנכתב על ידך.
עונה גם עונה. לחלוטין. אחד לאחד.
לא רואה כל קשר בין "אדם שהייתה לו היתקלות שלילית כזו או אחרת עם הדת/יים ויש לו מעין פוסט טראומה מהאירוע."
נא הסבר, מה הקשר בין השואה להיתקלות עם הדת/יים?
אנחנו לא מדברים על השואה, אלא על השקפת עולמו של אדם (שהומצא לצורך הדיון) שקשה לו עם זה שאלוקים לא פעל בשואה (לשיטתו). מה לעשות, זה בדיוק מה שמופיע בנק' 3.

אבי בן 1231

Well-known member
יש ככלל 3 עילות לשנאה קיצונית כזאת:
  1. אדם שהיה דתי בעברו וכעת מרגיש להצדיק את התרחקותו ממנה באמצעות נסיונות להגחיכה ותקיפתה.
  2. אדם שאדם קרוב אליו חזר בתשובה כשהוא מתקשה להתמודד עם זה עקב הריחוק שנוצר עם אותו אהוב ובכלל.
  3. אדם שהייתה לו היתקלות שלילית כזו או אחרת עם הדת/יים ויש לו מעין פוסט טראומה מהאירוע.

מובטח לך שב99% של המקרים בהם תיתקל בשנאה קיצונית ו/או אובססיה קיצונית נגד הדת/יים, אם תנבור מספיק עמוק אתה תמצא את אחת משלושת העילות הנ"ל. יש חריגים, אבל הם בודדים.
גיחי גיחי גיחי גיחי
ומה הסיבה שאדם, אם הוא אדם, הוא אובססיבי להפיץ פייק ניוז על אחר לגבי שינאה או כל מניפולציה אחרת שאינה קיימת.
1. הוא אינו חכם במיוחד, וזאת בלשון המעטה!!!
2.הוא עצמו חרדי, שבעבר ואולי גם בהווה הטריד ומטריד מינית נערות ונערים!!!
3. אדם, אם הוא אדם, הסובל מבעיות פסיכוטיות קשות, ו99.9% ניתן להניח שהיה מאושפז במחלקה סגורה, ואולי עדיין מאושפז.

מסקנתו של כל אדם בר דעת שהנ"ל סובל קשות! ויש להתחשב במצבו העגום!!!

מובטח לך שב99.9% של המקרים בהם תיתקל בשנאה קיצונית ו/או אובססיה קיצונית נגד האחר, אם תנבור מספיק עמוק אתה תמצא את אחת משלושת העילות הנ"ל!!!
אומנם יש חריגים, אבל הם בודדים!!!

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
גיחי גיחי גיחי גיחי
ומה הסיבה שאדם, אם הוא אדם, הוא אובססיבי להפיץ פייק ניוז על אחר לגבי שינאה או כל מניפולציה אחרת שאינה קיימת.
1. הוא אינו חכם במיוחד, וזאת בלשון המעטה!!!
2.הוא עצמו חרדי, שבעבר ואולי גם בהווה הטריד ומטריד מינית נערות ונערים!!!
3. אדם, אם הוא אדם, הסובל מבעיות פסיכוטיות קשות, ו99.9% ניתן להניח שהיה מאושפז במחלקה סגורה, ואולי עדיין מאושפז.

מסקנתו של כל אדם בר דעת שהנ"ל סובל קשות! ויש להתחשב במצבו העגום!!!

מובטח לך שב99.9% של המקרים בהם תיתקל בשנאה קיצונית ו/או אובססיה קיצונית נגד האחר, אם תנבור מספיק עמוק אתה תמצא את אחת משלושת העילות הנ"ל!!!
אומנם יש חריגים, אבל הם בודדים!!!
מעניין שמתוך עשרות המקרים שבהם אנשים חילוניים מהישוב הואשמו בהטרדות מיניות (ראה ערך אסי עזר למשל)
דווקא אותו אדמו"ר תפס את תשומת הלב שלך.?
מעניין שרק הוא מפריע לך בחיים.
יתר מאות אלפי האנסים והמטרידנים אשר מסתובבים חופשי, הם לא מפריעים לך?
וואלה הרינגטון צודק.
כנראה שעברת משהו שלילי עם חרדי/ם בגלל זה אתה כל כך שונא אותם.
שתהיה בריא. |רופאה|

משתפרת1

Well-known member
מעניין שמתוך עשרות המקרים שבהם אנשים חילוניים מהישוב הואשמו בהטרדות מיניות (ראה ערך אסי עזר למשל)
דווקא אותו אדמו"ר תפס את תשומת הלב שלך.?
מעניין שרק הוא מפריע לך בחיים.
יתר מאות אלפי האנסים והמטרידנים אשר מסתובבים חופשי, הם לא מפריעים לך?
וואלה הרינגטון צודק.
כנראה שעברת משהו שלילי עם חרדי/ם בגלל זה אתה כל כך שונא אותם.
שתהיה בריא. |רופאה|
דווקא על אסי עזר הגיע לאוזני מידע שמוציא אותו נקי. אינני יכולה לצטט את המקור כי הבטחתי לו לשמור סוד. אסי עזר מתנהג באצילות ולא מפרסם את המידע שמנקה אותו כל זמן שהצד השני הוריד פרופיל ושותק. לא התפלאת מדוע הצד השני לא מתראיין בכל תוכנית קשקושים והפסיק עם ההאשמות? אבל אין ספק שאתה צודק בכך שהטרדות מיניות קורות בכל המגזרים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
דווקא על אסי עזר הגיע לאוזני מידע שמוציא אותו נקי. אינני יכולה לצטט את המקור כי הבטחתי לו לשמור סוד. אסי עזר מתנהג באצילות ולא מפרסם את המידע שמנקה אותו כל זמן שהצד השני הוריד פרופיל ושותק. לא התפלאת מדוע הצד השני לא מתראיין בכל תוכנית קשקושים והפסיק עם ההאשמות? אבל אין ספק שאתה צודק בכך שהטרדות מיניות קורות בכל המגזרים.
דווקא רק אתמול בבוקר 'יהודה נהרי' התראיין אצל אברי גלעד ולא נראה לי שמשהו מטריד אותו במיוחד.
הוא עדיין תקף בדעתו ועומד מאחורי הדברים שהוא טען נגד אסי עזר.

SupermanZW

Well-known member
דווקא רק אתמול בבוקר 'יהודה נהרי' התראיין אצל אברי גלעד ולא נראה לי שמשהו מטריד אותו במיוחד.
הוא עדיין תקף בדעתו ועומד מאחורי הדברים שהוא טען נגד אסי עזר.
אסי עזר רגוע ושומר את ה״קלף״ למועד בו יצטרך אותו אם יצטרך אותו, זה רק מעיד על אסי עזר שהוא מאופק וחכם.

אבי בן 1231

Well-known member
לא הבנתי למה כאשר מופיעה ידיעה על הטרדה מינית מצד אדם "גדול" בתורה ואני מעלה זאת מתחיל הדיון מטומטם על מה הסיבה שאני שונא חרדים, מעולם לא העלתי פה מילה אחת על שינאה לחרדים, אך יש פה כל מיני טרולים שנותנים סקירה כאילו שהם פסיכולוגים ומסתבר שהם בסך הכל פסיכופטים.
בנוסף מתחיל דיון על הטרדות מניות שיש גם במגזר החרדי, ואותם טרולים בזה, מצדיקים את ההטרדות המניות במגזר החרדי, שאין ספק שעולות במספרן ובאחוזים פי אלף מונים על ההטרדות במגזר החילוני.
רק לידיעתם של אותם טרולים. לא חזרתי בתשובה, לא הוטרדתי מינית ע"י חרדי או חילוני. וכיתבו שאני שונא חרדים רק אחרי שאני אכתוב זאת.
אווווווו ......... ואם יהיו עוד כתבות כאלה אעלה אותן פה!!!!! אולי אף אזמין חרדים שיטרידו ילדים על מנת שיהיה לי חומר "עסיסי" להעלות כאן.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא הבנתי למה כאשר מופיעה ידיעה על הטרדה מינית מצד אדם "גדול" בתורה ואני מעלה זאת מתחיל הדיון מטומטם על מה הסיבה שאני שונא חרדים, מעולם לא העלתי פה מילה אחת על שינאה לחרדים, אך יש פה כל מיני טרולים שנותנים סקירה כאילו שהם פסיכולוגים ומסתבר שהם בסך הכל פסיכופטים.
בנוסף מתחיל דיון על הטרדות מניות שיש גם במגזר החרדי, ואותם טרולים בזה, מצדיקים את ההטרדות המניות במגזר החרדי, שאין ספק שעולות במספרן ובאחוזים פי אלף מונים על ההטרדות במגזר החילוני.
רק לידיעתם של אותם טרולים. לא חזרתי בתשובה, לא הוטרדתי מינית ע"י חרדי או חילוני. וכיתבו שאני שונא חרדים רק אחרי שאני אכתוב זאת.
אווווווו ......... ואם יהיו עוד כתבות כאלה אעלה אותן פה!!!!! אולי אף אזמין חרדים שיטרידו ילדים על מנת שיהיה לי חומר "עסיסי" להעלות כאן.
מה לעשות שאתה כל הזמן, כל הזמן, אבל כל הזמן, מביא ידיעות באופן סלקטיבי גורף אודות חרדים ששרכה דרכם?
לכן אולי מבלי שתרגיש עטית על עצמך איצטלה של "שונא חרדים".
"אולי אף אזמין חרדים שיטרידו ילדים על מנת שיהיה לי חומר עסיסי להעלות כאן" היא ההוכחה המוכחת שאתה שונא חרדים.
אחרת מדוע שלא תזמין חילונים שיטרידו ילדים על מנת...
רגע, אני לא מבין מה האובססיה הזאת שלך להטריד ילדים בכלל?

Harrington

Well-known member
מנהל
אותם טרולים בזה, מצדיקים את ההטרדות המניות במגזר החרדי
לא מכיר כאן טרולים, אבל אין כאן אפילו גולש/ת אחד שאי-פעם טען דבר כזה. יש כאלה שבחרו לתקוף דברים אחרים לחלוטין ולעשות כאילו זה נכתב על-ידי אחרים. אבל במציאות? לא תמצא אפילו בדל אמירה לכיוון של מאן דהוא כאן.
שאין ספק שעולות במספרן ובאחוזים פי אלף מונים על ההטרדות במגזר החילוני.
האמת שאין כל סיבה בעולם לסבור כך, זולת השנאה השגרתית.

Harrington

Well-known member
מנהל
ניתוח מרתק. כל שנותר כעת הוא לאתר אדם כזה שנוהג כך :). אולי במראה תמצא אחד כזה? מעבר לכך לא ראיתי כאלה כאן בשרשור.

למעלה