אדריכלות העתיד - ארכיטקטורה במב"כ

טל ענבר

New member
אדריכלות העתיד - ארכיטקטורה במב"כ

בעבר הצעתי הרצאה זו - שלא זכתה להתייחסות כלשהי - עד היום, בו פנה אלי אדריכל בוגר הטכניון המעוניין להעביר הרצאה זו. זו הייתה ההצעה המקורית שלי: הרצאה זו - מפי אדריכל - תעסוק בעיצוב המרחב האישי והקבוצתי, כפי שבא לביטוי בארכיטקטורה של חלליות ומבנים בעולם מב"כ. וכעת למעט פירוט יתר: המרחב האישי - חדרים בחלליות במב"כ היכלות ומבנים מונומנטליים - בעולמות השונים פונקצויונליזם ופרקטיקה וכיו"ב. יש הרצאה מעניינת, יש אדריכל המוכן להרצות, יש שומעים ומגיבים?

NomadSoul

New member
נשמע לי מאוד מעניין ../images/Emo13.gif

אני בהחלט הייתי מגיעה לשמוע הרצאה כזו.

DDN

New member
אהבתי את הרעיון

ואת התמונות. נשמע מגניב.

piper cub

New member
../images/Emo45.gif אני בהחלט בעד../images/Emo70.gif

כמובן שאותו מרצה יתייחס לחסכון בעלויות בכך שהשתמשו באותה תפאורה/תמונה לאתרים רבים (כמו SB515 כאן שמופיע תחת שם של מיקום אחר בהמשך)...
אין ספק שהארכיטקטורה של מסע בין כוכבים היא לרוב מיוחדת. אותי יהיה מעניין לשמוע אותו מתייחס לעיצוב של מבנים חייזריים (כמו המנזר שוורף מגלה בו את KAHLESS), כמו גם התמונות השונות של סאן-פרנסיסקו ושל סטארפליט קומאנד. נ.ב. יכול להיות שיש לי גם חומרים להעביר לו בנושא, אם תרצו
.

railan

New member
הנהלה??? לאייקון? יש דבר כזה?

נראה לך שמנהל/אחראי/הוד רוממותו/מנג'ר של אייקון באמת מעוניין במשהו אחר מלבד עוד ועוד ועוד הקרנות של פרקים/סדרות/סרטים?!?

טל ענבר

New member
יש הנהלה, ויש תיקווה לרצון טוב

40 שנות מב"כ זה אירוע שקורהפעם ב....40 שנה, לא כן? יש לקוות שלרגל המאורע נראה יותר תכנים של מב"כ.

railan

New member
ת'אמת, זה קורה פעם אחת בלבד...

בפעם השנייה זה כבר 80 שנות מס"ב...
כל הכבוד לגבי האופטימיות (לגבי הנהלה)!

sysiphus

New member
אני מכיר אותו אישית

וכמו שאני מכיר אותו, הוא היה רוצה שתציע הצעה להרצאה או פעילות כלשהי, ושתציג ניסיון או כשרון מספק מאחוריך ע"מ לוודא שבאמת תוכל להרים את הפעילות ושהיא תמשוך קהל. הוא גם היה רוצה שתזדהה כשאתה תוקף אותו בפומבי. הוא בטח גם היה חושב על הרבה דברים ארסיים לכתוב, אבל הוא היה שומר אותם בבטן, כי הם לא יהיו פרודוקטיביים לשום דבר, וכי הוא יודע שאולקוס בגיל 30 זה משהו מיוחד שאין להרבה אנשים, והוא אוהב להתבלט.

sysiphus

New member
לא שמתי לב שמדובר בהצעה להרצאה...

מתנצל. העברתי את הלינק לרכזת המרצים של אייקון, שתפנה אליך, אני מניח, בזמן הקרוב. אם לא, אתה מוזמן ליצור עימה קשר (למרות שלהבנתי נוצר עימך כבר קשר ראשוני לפני מספר שבועות בנוגע לאייקון) אל [email protected]. כמובן שלא רק אתה, אלא כל אדם שיש לו רעיונות להרצאות עבור אייקון, כפי שפורסם במסגרת הקול הקורא למרצים בפורום זה ובפורומים רבים אחרים...

למעלה