אדריכלות העתיד - ארכיטקטורה במב"כ

אני רק מזכירה שהדרך להציע הרצאות

לאייקון היא אליי למייל - [email protected]. אם שמים אותן בפורום, אני שומעת עליהן רק בעקיפין ויש סיכוי טוב שהן יילכו לאיבוד. מעבר לזה - באמת שאין צורך בלובי פורומי/סטארבייסי כדי להכניס תכני סטאר טרק מסוג זה לאייקון הנוכחי, כמו שנרמז פה. אנחנו מעוניינים בתכנים האלה ומחפשים אותם. לעומת זאת, ריבים עם הנהלת אייקון/סטארבייס אפשר להשאיר בפורום (אבל שלחו לי לינק אם יש ירידות מוצלחות במיוחד). שבוע מצוין לכולם! דורה קישינבסקי רכזת מרצים - אייקון 2006

n i v1

New member
דורה יקרה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היי דורה כיף שאת קופצת לבקר פה...
יש לי הצעה חמה בשבילך בנוגע לכל המידע שזורם פה בשבוע האחרון. בגלל שמנהלי אייקון מחפשים תכנים ורוצים שיפנו אליהם בהצעות אני מציע להפוך את הסדר של הדברים. נכון לכרגע, יש פה כמה וכמה אנשים שהם כמעיין המתגבר של רעיונות להרצאות ושאר נושאים לכנס הקרוב. בואי נגיד שאני מציע שמוחמד יבוא אל ההר ולא ההפך, כל מה שנותר לך הוא פשוט מאד- קראי את השרשורים הרלוונטיים, הם מאד מקיפים. קריאה אחת ורישום של האנשים שמציעים אותם וטלפון אחד איתם ויש לך אנשים טובים שיעבדו איתך. נשמח גם לדעת איך כל העסק מתקדם. אם משהו צומח מהפורום הזה זו סיבה למסיבה

טוב, נו, אם נתת לי פרח והכל...

אבל נעשה פשרה: אני אקרא את השרשורים וארשום את מה שנראה לי כמו הצעה מגובשת (כלומר אירוע עם תוכן ברור, בעיקר הרצאה, שהמציע עצמו מתכוון להעביר אותו או נותן שם של מישהו ספציפי אחר), ואילו המציעים שבאמת רוצים שמשהו יקרה יקחו אחריות לגבש לעצמם הצעה ולפנות בצינורות המקובלים. אני אומרת את זה כי ניסיתי כבר לקרוא את ההצעות הנ"ל והיה לי קצת מסובך להבדיל בין דברים שסתם נזרקו לאוויר לבין דברים שמישהו באמת מתכוון לקחת על עצמו בכלל ובאייקון בפרט. פורום זה מקום לסיעור מוחין אבל לא לניהול פרוייקטים. גם קשה לקחת פתיל ברצינות כששמונים אחוז ממנו מתעסקים בכמה שאורי מניאק אלכוהוליסט או מה שזה לא יהיה. בקיצור - מוחמד ינסה.

n i v1

New member
מוחמד חכם ואינטליגנטי

אני בטוח שהוא יצליח להפריד את התבן מן המוץ

n i v1

New member
ציטוט:

"כששמונים אחוז ממנו מתעסקים בכמה שאורי מניאק אלכוהוליסט או מה שזה לא יהיה".

למעלה