אהבה בלתי אפשרית=\

אהבה בלתי אפשרית=\

אוקי זה טיפונת ארוך אבל מקווה שתיקראו... לפני כחצי שנה הייתי במשלחת לחול, במסגרת המשלחת היו ערבים ואמריקאים. התחברתי למישהו מראמללה, והיא מוסלמי לא כזה הדוק. יש לו חברה כבר 7 חודשים. אוקי ממש התאהבתי בו, אני רוצה להפגש איתו אבל אמא שלי לא מסכימה לי כי הוא ערבי וגם כי אפשר להפגש רק בירושלים ואני גרה במרכז הארץ. בקיצור אני בדיכאון כבר המוןזמן מאהבה שהיא בלתי אפשרית. אני והוא מדברים במסנג'ר ,וממש דלוקים אחד על השניה, הוא אמר לי שהוא נפגש מהחברה שלו ושהוא רוצה להיות איתי ולהפגש איתי. אבל אני לא יכולה בפעם הבאה שאולי נפגש תיהיה רק בעוד חודשים מה לעשות?! אני משתגעת כל היום רק חודשת עליו=\

MidNight Flame

New member
גולדי צודק חלקית

בהחלט כדאי לחפש קרוב ואני אומר את זה בתור אחד שהיה בתוך כמה מערכות יחסים ממרחק. לעומת זאת, גם את צודקת חלקית כי על אהבה לא מתפשרים. אז, קודם כל הריני להזכירכן שאתן עדיין ילדות ולא הולכות להתחתן עם אותו בחור ולכן כל קשר יוגדר (למרות שזה כביכול מוריד מהערך) למטרות אימונים בלבד. נכון, כואב להרגיש ואז לאבד אבל זה חלק מהחיים ותמיד האהבה שבאה אחרי יותר חזקה ויותר טובה. ותמיד כשנגמר קיים החשש שאולי הוא/היא היו ה"אחד/ת" ושאולי האהבה לא תבוא שוב. אני ממליץ במקרה הזה לוותר על הבחור. אהבה תבוא והיא לא חייבת להיות כל כך בלתי אפשרית ושאלה לחתלתולהה - אם היית במקומה של אמא שלך והייתה לך בת בגילך, היית מאפשרת או מונעת ממנה קשר כזה? ובבקשה, תעני לפחות לעצמך בכנות.

תשמעי חמודה

לא הייתי ממליצה לך לשקר לאמא שלך בשביל מישהו שיש לו חברה. לא משנה אם הוא יהודי, ערבי או אסקימוסי. אם תיפגשו זה גם בגידה בחברה שלו וגם בגידה באמא שלך שדואגת לך ואת בורחת לה ומשקרת. לכן לא הייתי ממליצה לכם לעשות את זה. אני מצטערת אבל אני לא מוצאת פשרה כלשהי שתתאים לכולם...

אלוהים ישמור

איפה המוסר שלך?את באמת רצינית איתי שאת הולכת עם ערבי? אני לא יכול לראות את הבת שלי הולכת עם ערבי,לא חבל עלייך? מי הולך עם האויב?ואל תבלבלי לי תמח על שלום,אל תכניסי ראש במיטה חולה.נשים מוכות במגזר הערבי יש בשפע וכפול מביהודי...וזה מתפתח לקרב בין חמולות,את רוצה שירצחו אותך על רקע חילול כבוד המשפחה...סתם ככה כי הוא חשד בך שבגדת בו. והם עוד מאותו עם אז איך את חושבת שתיסתדרו שניכם כל אחד מעם אחר?ועוד,שני עמים שכלכך שינאה יש בינם. לדברים האלה יש השלכות. הם מפנקים,הם באמת סבבה,בגלל זה כל הבנות בבאר-שבע הולכות עם הבדואים...איפה הרגשות הלאומיים שלך,הזיקה שלך כלפי המורשת והחובה ההיסטורית לשמר את העם שאליו את שייכת?מה יהיה לגבי הילדים שלך חשבת? הם מפנקים,קונים מתנות,יעשו הכל!אבל אח"כ כשהבנות ניקשרות אליהם הם מתחילים לעשות מה שבא להם ואת תיראי אותו מסתובב עם בחורות אבל כשאת תדברי בטלפון עם איזה ידיד הוא יכניס לך מכות,ואז את אוכלת אותה. את לא היחידה,יש *מאות* סיפורים על נערות יהודיות שיספרו לך איזה מדהימים הם היו,איזה רומנטיקה פרחה-אבל אח"כ הן נאלצו לברוח מהכפר באישון לילה,בלי הילדים. תעשי לי טובה,גם ככה העם שלנו נמצא ב50% התבוללות. את חיה באשליה,זה הכל דמיון.אח"כ תצטערי על היום שבו היכרתם.

יהודייה,אל תעשי את זה!!

מה שהוא אומר זה לא מיתוסים ואגדות,זו אמת! אני לא אכביר במילים כדי לשכנע אותך למה אסור לך(מבחינת היהדות אם יש לך טיפה זיקה)ולא כדאי(מבחינה אישית,אם את אוהבת את עצמך)לך להיות איתו.תקראי את הספר ``לא בלי ביתי`` של בטי מחמודי,אמריקאית שהתחתנה עם ערבי ואת ``בין שני הרים`` שגם בו יש כמה סיפורים על יהודיות שהלכו עם ערבים ומה עלה בגורלן.תהיי חכמה ותלמדי על בשר אחרים,לא על בשר עצמך.את עושה פשע לעם שלך,לילדים שלך ויותר מכל לעצמך!לא חסרים בחורים טובים בני עמנו שיתייחסו אלייך בכבוד הראוי לבחורה.יודעת מה,אם תעזבי אותו ותלכי עם יהודי,אני מבטיח לך בעז``ה אהבה בכפלי כפליים!אל תעשי את זה,בבקשה..יכאב לי הלב לדעת שיש אי שם עוד בחורה יהודייה שסובלת בזרועות ערבי.

MidNight Flame

New member
אני לא מעריך גזענות ומאוד לא מעריך שאתם

שופטים בנאדם בלי להכיר אותו עפ"י המוצא שלו, יכול מאוד להיות שהוא בנאדם נפלא. אני נגד מסיבות אחרות לחלוטין אבל בחייאת, תקרא את ההודעה של עצמך ותתבייש על הגישה.

לא אני לא מתבייש

אנשים מתלהבים על דברים של רגע ואח"כ מצטערים עליהם לכל החיים...זה ערבי אינעל העולם!

MidNight Flame

New member
גזענות וצרות אופקים

לא שאני בעד העניין אבל צורת הדיבור שלך והגישה שלך מעידות רק על גזענות וצרות אופקים.

צרות אופקים?

אתה יודע מה זה מה שאני שונא.כשמישהו שומר על ערכים מסורת ומורשת הוא ישר נקרא -חשוך-פרימטיבי-צר אופקים-,כשזה בא ממקום מאוד מאוד מתנשא ופלצני. הו,החשוך התורן הגיע.מה פתאום??? אם הייתי גזען לא היו לי חברים אתיופים.ד"א אני בכלל נגד נישואים עם גויים.

MidNight Flame

New member
זו צרות אופקים לשמה

באמת היית רוצה שמישהו יסווג אותך למשל כלא אמין בנושא כספים כי אתה יהודי? זה לא עניין של מסורת, זה עניין של הכללה ואתה צריך להתבייש שאתה עושה הכללה כזאת. זה לא בא ממקום מתנשא או פלצני, אני לא נאור ולא מנסה להיות, אני פשוט חושב שההכללה שלך מכוערת מאוד ולא הוגנת.

משתגיד

פשוט לא נח לי שבנות העם שלי הולכות עם גויים,במיוחד עם ערבים,שזה מנוגד להלכה ולדת שהיא הדת של כולנו,גם שלך!

MidNight Flame

New member
אל תספר לי על הדת שלי!

אולי אני אתאיסט בכלל? אולי בודהיסט? מה אתה יודע עליי בכלל שאתה קובע קביעות נחרצות כאלה? הדת מתנגדת להתבוללות, איכשהו, לא נראה לי שהיא הולכת לעשות לו ילדים. ולמי אכפת מה נוח לך ומה לא?! אלה החיים שלה! זה שיש שיקולים אחרים שאמורים למנוע ממנה להתקרב אליו זה לא מצדיק את ההכללות המכוערות שלך! אולי תגיד "כל הערבים רוצחים" וזהו? היה לי מורה ערבי, אחד האנשים הכי מדהימים שפגשתי... כל כך פתוח לריבוי דיעות ואדם כל כך חם ואיכותי. אתה לעומת זאת עם צר מוחין ובעל גישה מכלילה ... תתפלא כמה שיקראו את זה ירגישו בושה שאתה חלק מהעם שלהם. תחשוב על מה שאמרתי במקום לנסות להגיד את המילה האחרונה.

לא אמרתי כל הערבים רוצחים

פשוט לא חסר יהודים טובים,בני העם שלה.אני לא הולך להתיפייף פה בפני אף אחד במיוחד לא בפניך.ותאמין לי שיהיה לך בכיף שהיה לך מורה ערבי,יש בעיה בזה באמת? אבלללל הכניסה המפתה הזו אולי להתחבר עם ערבי...לא חסר סיפורים על יהודיות שנפלו בפח.כמו שאמרתי אנשים מתלהבים מתלהבים ופתאום נדפקים ואז מאוחר מדי. חשבתי טוב מאוד על מה שאמרת,ממש.לא ניכנסתי להכללות אבל יהודיה וערבי-לא הולך ביחד!גם מבחינת מנטליות וגם מעוד אלף ואחת סיבות וגם כיהודים (וזה כבר נושא אישי של כל אחד ואחת מאיתנו,וממש עצוב לי לראות את העם שלי מתבולל ככה)

ומן הסתם רציתי לעורר בך רגשות לאומיים-יהודיים

כלשהם,אם לא נגע לליבך,חבל.וגם אם אתה אתאיסט זה אמור לעורר בך רגשות כלשהם כי כאן כבר לא קשורה האמונה באלוקים אלא היחס שלך לעם ממנו אתה בא. אם אתה בודהיסט זה משהו אחר...=)

למעלה