אהבה בלתי אפשרית=\

KRUEGER

New member
ואם אתה הולך עם ערבי, או נוצרי

זה אומר שאתה לא יכול להמשיך לשמור על המסורת? זה אומר שאתה מתנצר? אני לא רואה מה הבעיה בלהתחבר עם ערבים, ואולי דווקא להיפך...

JTFer

New member
אתה שמאלני קיצוני

אתה בכלל יודע מה זה איסלאם? מומחד (מיסד האסלאם) אנס נשים יהודיות וערף ראשיהם של "כופרים". מוחמד היה פדופיל, הוא שכב עם ילדה בת 9. בספר החדית' המוסלמי כתוב שצריך להשמיד את כל הלא-מוסלמים. כתוב בקוראן שמותר לשכב עם נשים יהודיות רק בשביל ההנעה ואז לזרוק אותן. היה מקרה שיהודי אחד בטעות נכנס לרמאללה, המשטרה ה"פלסטינית" (אין דבר כזה פלסטינים) עצרה אותו, השמועה בעזה פשטה שיהודי נמצא בתחנת המשטרה. עשרות אלפי ערבים מוסלמים נאצים רצו לתחנת המשטרה ורצחו את היהודי בדם קר ולאחר מכן הוציאו ליבו ומוחו והראו למצלמות. עם אנשים כאלה הזונה הזאת רוצה להתחתן. ואתה בעצמך גזען. אתה שונא יהודים ואת הדת היהודית. תומך בגירוש יהודים אבל כשמדברים על פינוי ערבים, זה פתאום הופך להיות גזענות אצלך. איזה צבועים אתם, השמאלנים הבוגדניים.

MidNight Flame

New member
אתה מסכן, מעורר רחמים אפילו

צא מהפורום שלי ואל תחזור, דיבורי ימין ושמאל זה לא כאן... ולא, אני לא שמאלי קיצוני ועל אחת כמה וכמה לא גזען ולא שונא יהודים, אותך למשל אני שונא אחרי הודעה אחת בלבד.

איכס דוחה

חי בתוך בועה?!?! גזעני שכמותך=\...איפה אתה חי? אני מבאר שבע ד"א. תודה לאלוהים שעשה אותי אוהבת שלום.

לא פעם באמת נחטפו בנות ונרצחו או נאנסו.

מה, הן יצאו עם ערבים. (אפשר לקרוא בחדשות.) כל הכבוד לאהבת השלום שלהן, ושל כל שאר הבנות שימצאו את מותן ברמאללה או בשכם... (העיקר שבחייהן הן לא היו "גזעניות", כן?)

אני לא מדברת על שרמוטות קטנות

שמתפתות לכל "אני אקנה לך" :\. וכמובן לא לאנסים הדוחים ולא חסרים אנסים מכל המינים והצבעים. אני רק אומרת שמי שמכריז שכל X הוא חרא,כאילו הוא מכיר את כולם אחד אחד זו גזענות דוחה. "לפני כחצי שנה הייתי במשלחת לחול, במסגרת המשלחת היו ערבים ואמריקאים" הם נפגשו במשלחת זה לא שהוא צפר לה במכונית הגנובה החדשה שלו ואמר לה שהוא יקנה לה בית:\.

JTFer

New member
הגזענות השמאלנית כלפי יהודים

אתה חיי בבועה. החברים הערבים שלך ניסו להשמיד את ישראל כמה פעמים. במלחמה האחרונה הם תמכו בחיזבאללה. החברים שלך מעזה 97% מהם הצביעו לחמאס = השמדת ישראל. 3% הנותרים הצביעו לפת"ח - ארגון טרוריסטי שעושה הצדעות במועל יד ורצח יותר יהודים מהחמאס ואבו מאזן מכחיש שואה. הערבים אחראים לרוב הפשיעה בישראל. לא משלמים מיסים. תומכים באויב. יש 100,000 בתים בלתי חוקיים של ערבים. אם יהודי יכנס לעזה או לראמללה הוא ישחט מייד בצורה ברוטלית. ליהודים אסור לחיות בעזה או ראמאללה אבל, למיליוני ערבים מותר לגור בישראל ולעבור על החוקים. ואתה קורא לנו גזענים? אתה תומך באלו שרוצים להשמיד אותנו. אתה גזען.

חחחחחח עכשיו הצחקת אותי.

דבר ראשון אני נקבה
דבר שני,תראה לי איפה רשמתי שאני תומכת ברוצחים?אצלכם הבאמת גזענים,יש רק שחור ולבן.. !זה שאני רוצה שלום זה לא אומר שאני תומכת בערבים!זה אומר בסה"כ שאני רוצה שבני אדם יקבלו אחד את השני בין אם זה ערבים ובין אם זה יהודים או אתיופים או פליפינים ואט אוור.
זה שאני חושבת רגע לפני שאני רואה ערבי ולא מתחילה להגיד "יאו הוא בטח רוצח,אני הולכת להסתתר מתחת לשולחן ערבי מסריח" זה לא אומר שאני הולכת ברחוב ומנשקת כל אדמה שהם דורכים עליה.
זה שאתה מביא כאן עובדות של אנשים עלובים עם דם בידיים לא מאששת את התאוריה שלך עליי שאני "נגד יהודים". וה "חברים האלה שלי" הם לא הרוצחים עלובי נפש,אדם מספיק אינטילגנטי בשביל לדעת מה הוא עושה ולמזלינו היום הדמוקרטיה(פחות או יותר) מפותחת,ואדם יכול לבחור אם הוא יחייה בדת שבסיסה שנאה או שיהיה קודם כל בן אדם חושב ויודע שכולנו שווים. ונחש מה?!?? יש לי חברה ערביה ~!! חזיז ורעם!! ונחש מה??!?היא לא התפוצצה עלי!!והיא לא רוצה להשמיד אותי!! איך זה ייתכן? תתבגר וזה שאתה אומר לי מילים גבוהות מופלצות זה לא במיוחד מראה על רמת האינטילגנטיות שלך. יוםטוב.

בא לך להיות שפחה...?

אז החברות איתו היא הכתובת הכי טובה בשבילך! אז נכון שקודם החתונה את לא תהי שפחה,אבל כולנו יודעים שאחרי שמתאהבים כבר מאבדים מעצורים... אז קדימה צאי איתו כי הוא הכתובת הכי טובה לעשות אותך ``מתה נושמת``! (וזה רק אחד ``מהמתנות`` הזוועתיות שמחכות לך.) מזל-רע!!!

the river

New member
הקשיבי נא

לא אכביר במילים כי שני החבר`ה שהגיבו לפני עשו את זה מספיק טוב. רק אומר שעכשיו את סובייקטיבית לגבי הקשר שלכם. נסי לצאת מנק` המבט האינטרסנטית הזו - זה קשה, אני יודע - ולהיות ניאטראלית. תיווכחי לדעת שעכשיו הכל זוהר וניראה יפה אולם בהמשך הדרך ישנו ערפל כבד מאד. אל תכניסי את עצמך למקומות שיכול להיות שלא תוכלי לצאת מהם. חישבי כמה צעדים קדימה. ``איזהו חכם - הרואה את הנולד``

ירדנעע1

New member
אל תהיו מגעילים : |

זה נכון שיש הרבה סיפורים על הערבים וזה אבל היא רוצה לדעת מה לעשות,לא שיאשימו אותי בבגידה בעם דבר ראשון בתור אחת עם סיפור דומה (ההודעה שלי למטה) זה באמת בלתי אפשרי ונגיד שתיפגשו ונגיד שתהיו זוג ונגיד ונגיד ונגיד הוא גר ברמאללה ---רמאללה---- אז גרה במרכז ---במרכז--- עזבי את המוצא שלו שניה אני אישית לא מאמינה באהבה מרחוק אז תיפגשו פעם או פעמיים,אבל לא תהיו בקשר הדוק לכי תדעי עם מי עוד הוא יהיה? לכי תדעי מי הוא בכלל אולי הוא רק מראה לך צד אחד שלו? אני מבינה את הרצון שלך להיות איתו אבל עם כל האהבה צריך להתחבר למציאות ): ובדיוק מהסיבות האלה אני ויתרתי : \

sexytomato

New member
עזבי את זה שהוא ערבי,

עזבי את זה שאתם גרים רחוק אחד מהשני, אבל *יש לו חברה*! זה לא אומר לך כלום? מה גם שבשביל להפגש איתו את צריכה לשקר לאמא שלך. ואם הוא נפרד מהחברה שלו, שהוא איתה כבר 7 חודשים, רק כדי להפגש עם איזו מישהי שהוא פגש פעם אחת+ הוא מנהל איתה שיחות עסיסיות באינטרנט (אם הוא גם דלוק עלייך כמו שאת אומרת), זה מראה איזה מן בנאדם הוא, ואל תצפי שאם את תהיי איתו הוא לא יזרוק אותך לטובת מישהי אחרת.

W e n d u s h

New member
זה נראה

כאילו את בכוח מחפשת איך להיכנס לצרות. הוא ערבי, ובלי להיכנס לגילויי גזענות כאלו ואחרים - זה מאוד מאוד לא מומלץ. היו לא מעט מקרים מאוד לא נעימים של בנות יהודיות שהתחתנו עם ערבים. וגם אם את לא הולכת להתחתן איתו - זה יהיה מאוד לא בטוח להיפגש איתו. כמובן שיכול להיות שהוא אדם נפלא ללא כוונות לפגוע בך, אבל אין לך שום דרך לדעת את זה. זה שיש לו חברה - זה כבר עניין שלך.

L O L O59

New member
חח זה לא ארוך נשמה

ו...
סליחהה שאני צוחקת, אבל זאת לא את מפורום כוכב נולד??? אני קוראת שם ואת לא מי יודע מה אוהבת ערביםםםםם ובקשר לזה אני חושבת שעדיף שתעזבי אותו, הרי יש לו חברה...

מאמי.. עים את באמת ..

חושבת שהוא כול מה שחיפשת ושהוא הבן אדם הכי מהמם שאת מכירה לכי על זה יש לי חברים ערבים והם האנשים הכי טובים שפגשתי איי פעם אני שונאת את החברים היהודים שלי הם מניאקים אגוצנטרים שלא אכפת להם מכלום לכי עים הלב שלך! כי בסוף תיתחרטי על זה שלא עשית משו

למעלה