אהבה בלתי אפשרית?

Mor N more

New member
הבהרה..

לא יודעת מה הבנת מדבריי אבל זה לא נכון. החבר לא עובד בבאסטות. הוא יוצר ומארגן בחברת vision quest אם שמעת. בקשר לשהייה אני לא בדיוק מבינה בזה ואין לי מושג לגבי ויזה,חוקי,לא חוקי. אתה עדיין ביפן? אשמח אם תענה ותסביר על החיים שם והשהייה. ותודה על התגובה.מור.

TrigATUSA

New member
מה שעולה מסיפורך זה:

1. בן זוגך נמלט מהארץ על רקע הסתבכות בפעילות פלילית 2. עכשיו הוא עוסק בפעילות פלילית היפן (""אין לי מושג לגבי ויזה") יש הרבה יתרונות להשתלבות בפשע המאורגן, רק אל תשכחי את הווסט נגד כדורים, בהצלחה

אMור

New member
../images/Emo12.gif

ממש משפט שדה...

Mor N more

New member
אם זה ככה אז אל תגיבו

חשבתי שפה יעזרו לי,יקשיבו לפחות..

Mor N more

New member
תבין מה שאתה מבין

הוא לא נמלט מהארץ..אם מה שאתה חושב זה אמת אז לא היו נותנים לו לצאת מהארץ. ולגבי ויזה דיברתי על עצמי,על אם אקבל את ההחלטה לעבור לשם.

gao xing

New member
לעניין תרבות יפן.....

הנה לינק של פורום יפן שאולי יכול לעזור לך. אני מציעה לך לשאול שאלות יותר ממוקדות כדי שתיעני בצורה רצינית. שימי בצד את התהייה שלך לגבי הזוגיות ביפן עם החבר ובדקי מה האופציות שעומדות בפניך במידה ותחליטי לטוס (ויזה, עבודה, לימודים או העשרה עצמית ועוד....)

matan be

New member
../images/Emo99.gif

זהו? האם כך באה השרשור לסופו? בכל מקרה את חייבת להגיד לנו מה נסגר בסוף. אני כבר לא ישן מהטלנובלה הזו. ברצינת, שיהיה לך המון בהצלחה ויאללה טוסי ליפן!! זה מקום מדהים!

Mor N more

New member
חח איזה מתוק..

תודה רבה.. ואל תדאג,אני אדבר על זה עוד 7 שנים.. סתם..ביקרת שם?

matan be

New member
../images/Emo194.gif

רק לכמה ימים וממש יפה. בכל אופן, לא מנשה מה הסיבה שאת נוסעת זאת תהיה חויה. אלא אם תשבי בכלבוש....

למעלה