אהבה ב
אנשים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנו העלתי../images/Emo6.gif אפחד יעני לא רואה../images/Emo6.gif

shani judd

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif העלתי עוד שירים של דיוויד קוק

שנראה לי שלא שמוXD יש פה איזה 9 שירים http://www.upfree.net/9086270

lovemcfly2

New member
|נצל"ש| אעאעאעאעאעאעא!!!!!! :&#39../images/Emo7.gif

הרגע שרפתי מגבת!!!!!! אני ניסיתי להכין אורז ופשוט הדלקתי את האש והיא התחילה להשרף! אוווווווווווווףףףףףףףף!!! כלום לא הולך לי!!! סורי, הייתי חייבת לפרוק..

../images/Emo207.gif קניתי את הדיסק של ג'אסט מיי לאק!!

יאיי איזה כיף! התקשרו מהחנות דיסקים ואמרו שהגיע דיסק של מקפליי ושאני יכולה לבוא לקחת(כי השארתי להם את הטלפון שלי אם יגיע) אז באתי בריצה כי הביצפר ליד הקניון,והמוכר כבר זיהה אותי והוא עושה לי כזה: "מקפליי נכון?" ואני כזה חחח כן תביא לי מהר!! אז הוא הביא לי את הדיסק וישר התקשרתי לאמא שלי שתבוא לשלם עליו! הוא אמר שגם היה די וי די אבל מישהי כבר קנתה אותו :// בכל מקרה,הזמנתי את ה-GH והוא אמור להגיע עוד מעט
איזה כיףף אני כל כך שמחה :]

shani judd

New member
תתחדשי :]

דיסק ממש נחמד, קנו לי אותו ליומולדת לפני שנתייםXD למרות שהייתי שמחה לאלבומים האחרים שלהם, ולא ולאוסף הזה רק חבל שאין..><

../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifלמישהי יש את...

Misunderstood, שאם אינני טועה שייך לבון ג'ובי ויכולה להעלות לי? מאז שראיתי את הקליפ [לפני קרוב לשלוש שנים.. XDD] התמכרתי, ועכשיו יש אותו בגלגל"צ, אז נזכרתי. ת'נקס!

m o r 1 0 2

New member
שיר פשוט מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

איזה כיף,יו!! פתאום מתחילים להתעורר אנשים שאוהבים את השירים שלהם#&&^%#@ חח,איך שראיתי את שם השיר ישר אמרתי עאעא בון ג'וביXDD חח הנה השיר
http://www.upfree.net/9857825 הקליפ אחד המגניבים שיש
מסכן הבחור
תהני
סורי שהיתחרפנתי,ככה אני עם כל מה שנוגע לבון ג'ובי האגדית
להקת חיי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו אכן אני זוכרת את הקליפ! ../images/Emo6.gif

כוסון הבחורר
שיר חמוד מאוד.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבון ג'ובי אכן../images/Emo23.gif

השיר היפה הזה ליבינג און הא פרייר הכי יפה
הוא האהוב עליי.... גם ג'ון נראה כל כך יפה בקליפפפ

m o r 1 0 2

New member
נראה מושלם בכל קליפ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אוו,ליבין אחד הקליפים הכי יפים שיש
שיר כ"כ יפה
ממליצה לך לשמוע עוד... באד אוף רוסז הכי מדהים בעולם

adiozery101

New member
מישהי יכולה להעלות לי כמה שירים ?? חחח :0

McFLY - The Heart Never Lies mcfly - Ignorance mcfly - Lonely mcfly- help cover תודה בכל מצב : )

למעלה