אהבה ב
אנשים

just orka

New member
מגניב!../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

מה היה המוצר שלכם? הייתי בזה גם בכיתה ט', לא עברנו את האזורית כי המוצר שלנו היה מתוחכם מדי (באמת! זה מוצר השקייה, שאי אפשר למכור אותו ברחוב ככה סתם ואי אפשר גם לייצר את זה באופן המוני אלא אנחנו צריכים חברה שתקנה מאיתנו את זה ואז היא תשווק אותו, זה משו' שחברות גדולות ניסו לעשות ולא הציליחו, ניסינו למכור את זה אבל לא הכי הלך.. מי שעשה את זה הוא פשוט גאון

Because Of May

New member
אוי, נשמע מגניב ../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

זאת באמת בעיה כשהמוצר לא יכול להיות משווק דלת לדלת P: וזאת ה"מחבקת"! - תקיית ניילון שמחוברת אליה רצועה וכך היא מתלבשת על מחברת בגודל A4 והיא משמשת לאחסון דפים
אני אולי אעלה תמונה עוד מעט

Because Of May

New member
אוקי, תמונות! (בינתיים רק 3../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

הגביע!
(כן, אני מודעת לעובדה שזה מטושטש
)

אומייגאד גם אני בתחרות של יזמים!!!!../images/Emo55.gif

ואנחנו גם הגענו לגמר שיהיה בחיפה!!!!! אני אראה אותך? אבל המוצר שלנו כזה דפוק
אין לי מושג איך עלינו... נכון סטף וורטהימר? (או איך שלא רושמים את זה) אז המלייאן הזה נתן לנו פרס של 500 ש"ח כי הוא התלהב מאיתנוXD

Because Of May

New member
טו-אוב!../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif../images/Emo109.gif

יוווו אז אני אקח את הטלפון שלך לפני זה ואז ניפגש בחיפה ^^ ונחפור על MCR/ היוזד בהפסקות! הוריי! D:

../images/Emo41.gifאיזה חמודים דה יוזד. D:

או לפחות מי שמפעיל להם את המייספייס לול. שאלתי אותם אם הם מתכוונים לבוא לכאן או משהו ויחצ"נתי אותנו, והם ענו לי: we would love to play there hopefully we can someday soon מגניב לנו (עכשיו נותר לנו לחכות חמש שנים, ווהו).

אלה שעונים הכי חמודים <:

יש את אלה שסתם מתעלמים או שבמילא לא נכנסים למייספייס של עצמם ואחרים מפעילים להם. (עד עכשיו קיבלתי אותות חיים רק ממדינה לייק ודה יוזד
)

למה? כי אמסיאר לא נחמדים?

חוץ מפראנק ובוב כולם שם אהבלים. למרות שגם פראנק טמבל כי הוא לא יודע לעשות 25 פחות 5. משומשים

למעלה