למה גילית |הא|
S symptoms New member 29/5/08 #24 אגב, קרי אמרה בראיון שהיו לה מכנסונים מתחת, וגם שאמא שלה התקשרה אליה ישר אחרי ההופעה לודא את זה ושאבא שלה לא היה מרוצה, מעניין למה . היא גם טענה שהיא לא לובשת אופרי דברים שהיא לא יכולה ללכת איתם לכנסיה |חושב| רעות
אגב, קרי אמרה בראיון שהיו לה מכנסונים מתחת, וגם שאמא שלה התקשרה אליה ישר אחרי ההופעה לודא את זה ושאבא שלה לא היה מרוצה, מעניין למה . היא גם טענה שהיא לא לובשת אופרי דברים שהיא לא יכולה ללכת איתם לכנסיה |חושב| רעות
W West Doll New member 29/5/08 #25 אה ברור. כולם לובשים לכנסיה ז'קט לבן... רק בד"כ הם גם לובשים מכנסיים.
W West Doll New member 29/5/08 #10 אוקיי, רוצים לראות משו מפחיד באמת??? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעאעאעאעאעאעאע אמגWQ%@#@^ איזה פאקינג פחד אני הייתי מפחדת להצטלם איתה. אמאלה אמאלה אמאלה. סיוטים לכל החיים
אוקיי, רוצים לראות משו מפחיד באמת??? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעאעאעאעאעאעאע אמגWQ%@#@^ איזה פאקינג פחד אני הייתי מפחדת להצטלם איתה. אמאלה אמאלה אמאלה. סיוטים לכל החיים
LeAnnDylan Well-known member 29/5/08 #17 אמגגגגגגגגגג43^$#&#%^&*#^%../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif הלוואי שינחת עליה מטוס ^%&^@%$@##$^&@%$@$ אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתמות איסכסכסכסכסכססססססססססססססססססססס
אמגגגגגגגגגג43^$#&#%^&*#^%../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif הלוואי שינחת עליה מטוס ^%&^@%$@##$^&@%$@$ אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתמות איסכסכסכסכסכססססססססססססססססססססס