אהבה וזוגיות

פלפלת32

New member
תמיד יותר

מסכימה איתך לגבי החלק הראשון שכתבת. וגם מסכימה שהאהבה משתנה, לא מסכימה שהופכים לשלם אחד. ועל טעמים וניחוחות אין מה לדבר.... אתה כותב מקסים, לא בלבלת את המוח, רק ריגשת את הלב

נפרדים לעיתים גם אם

אוהבים... וגם אם לא אוהבים. מכאן אני מסיקה שלאהבה אין השפעה אבסולוטית על ההשארות יחד.. אבל- מאז ימי רומיאו ויוליה, נחשב אצלינו יותר כדאי לא להפרד אם אוהבים, וכן להפרד אם לא אוהבים. אז אני מסכימה עם אבא - שהאהבה משתנה, עוברת שלבים, סוערת יותר בזמנים אחדים ושוקטת באחרים... בנויה לעיתים משיגרה ולעיתים מחידושים... אבל בלעדיה נראה לי קשה ועצוב לחיות יחד.. ואיתה - שווה השקעה למאמץ , ונסיונות איןקץ לגבור על קשיים. הסברתי את עצמי?

כניראה ש..

תמיד אשאר מיתבגרת.. כשתיגמר האהבה במנות שצריכים אותה על מנת להיתגבר על כל הקשיים שבדרך,אי ההסכמות,חילוקי הדעות,הרצון ליצור יחד מאמינה שאלך הלאה...לחפש אחריה.. הספיקה לי פעם אחת בחיים בו ניגמרה האהבה נישארה חברות וילדים ואחכ הלכה החברות ...ובא במקומה הגועל והשאלה איך הייתי כאן כ"כ הרבה זמן אחרי.. מצדה לא תיפול שנית... שאני רק בת 16 כבר אמרתי?.............

פלפלת32

New member
ככה אוהבת אותך

שנקנה סוכריות על מקל, ונשב שתינו על הברזלים בשכונה ונסקור בנות?

אבל...

כל הגימנזיסטיות בחופשה... וגם אני אותך כך או אחרת...

אבא גאה

New member
אפשר לבוא גם?

אני אשב ואעיר בארסיות על התסרוקות של הפרחות ואיך הייתי יכול לעשות להן תסרוקת שהיתה מבליטה להן את עצמות הלחיים ועושות אותם לקלסיות יותר....

חתונת כסף היום לקלינדי ואשתו

וזה לא דבר קטן... רציתי לברך "מזל טוב" - אבל זה לא מזל אצלם... זו אהבה והשקעה והמון דברים... קלינדי - תספר לנו איך עושים את זה?

קלינדי

New member
תודה כפרה

שאני אמות מרוב נחת שהעלית את זה כאן, בפורום המקסים הזה ועוד בבית החדש. אבל אחותי, את בטוחה שאת רוצה שאני אספר כאן איך עושים את זה? זתומרת, ממש לשים אותי על תקן של מומחה לזוגיות, או אחד שיודע דבר או חצי על מערכות יחסים? כי אני בעצמי לא מבין איך זה קרה, פשוט ככה יצא. הכרנו בגיל 18, בגיל 20 התנפחה לה הבטן ואז היא אמרה לי,צ'מע, אולי נשאיר את הילד כי נורא בא לי, ויצא מזה אירוע עם 400 מוזמנים שאחר כך הבנתי שקוראים לזה חתונה. זהו, מאז אני ממרר לה את החיים, ואם את שואלת אותי אז בגלל זה היא איתי. באמת התורה נו, תמררו לבנות הזוג שלכן את החיים כי כנראה ככה זה עובד. אבל תמררו הא? לא מרורים דיאט, מדובר פה על מרורים דלוקס, ביג טיים של מרורים מלוא החופן ומכל הסוגים. לא יודע אם זה עובד אצל כל זוג, אבל משעמם לא יהיה לכם. אה, ועוד משהו, אני אוהב אותה. נשיקות קלינדי

oritze

New member
ששששששששששששששששש

מהר למחוק שאורי לא יקרא, הוא עוד יבקש ממך מתכון למרורים דלוקס.

קראתי את ההודעה שוב

(זה קורה לי לפעמים, במיוחד שאני מקנאה) וחשבתי- אם היא נשארה איתך כל השנים האלו, למרות המרורים מכל הסוגים אז כנראה שיש משהו (לפחות אחד) שאתה יודע לעשות ממש טוב. יש לך מושג על מה מדובר?

למעלה