אהבה וירטאולית

דנדוש20

New member
אהבה וירטאולית

אתם מאמינים שאפשר לפתח איזשהו רגש משיחה באינטרנט? ואתם מאמינים בקשרים שמתפתחים באינטרנט ועוברים לחיים האמיתיים? מהניסיון שלכם זה הצליח? ספרו סיפורים

נועם m

New member
בוודאי

הכל תלוי למה את נמשכת
למשל אני, בתור תולעת ספרים שזה עתה מסיימת 5 יחידות ספרות, נופלת שבי אחר גברים שכותבים יפה ו/או אוהבים לקרוא. פשוט ככה. זה אולי נשמע קצת מעוות- אבל כנראה שהשפה העברית ממש עושה לי את זה...
אז לצורך העניין אינטרנט זה ממש מקום קלאסי... אין משהו שובה לב יותר מגבר שכותב בפורומים בלי שגיאוט קטיו...
(כן כן, שרוטה לגמרי, אני יודעת...) שמעתי כבר על כמה זוגות שהכירו באינטרנט, ועדיין חיים באושר ועושר... אז אני מניחה שזה גם עובד בחלק מהמקרים.

../images/Emo45.gif

כל מילה בסלע! כמוני כמוך... גם אני מאלה שלא יכולים לשמוע או לקרוא עברית עילגת ומשובשת וחייבים לתקן את כולם.. מה לעשות , זו שריטה שכזו, אחת מני רבות. וכן, היו לי כמה וכמה קשרים שהתחילו באינטרנט והיו מדהימים (חלקם עדיין נמשכים).

Zoharrr

New member
וודאי

את גל(האקס)הכרתי באינטרנט וכנ"ל לגביי אלכס ולגביי עוד המון אנשים מדהימים שיש לי בחיים.

ללא נושא

קטע שאת שואלת.. בדיוק דיברתי על זה עם מיטל אתמול. היה לי ``קשר`` וירטואלי.. התחיל בצאט.. עבר לטלפון ושהרגשנו שנקשרנו נפגשנו. יצא בחור מגניב.. וחתיך.. מאוד! רק חבל שהוא חי בסרט.. אז דברים קצת התפקששו. אני חושבת שסוג ההיכרות הזה קצת קשה.. יותר קשה זה אחרי המפגש.. שכבר דיברתם בצאט על ה כ ל.. אז קצת מביך להסתכל אחד על השני ולשתוק. אני מעדיפה היכרות פנים מול פנים.. דעתי.

pain is MY love

New member
אפשרי

אבל בעייתי. בואו נגיד שנורא קל לפתח פנטזיות ואשליות בקשר שכזה כי זה קשר מאוד "בטוח" ו"מוגן" כי מאחורי המשך הכל מושלם... אבל אחרי שכבר מתחילים להצהיר על אהבה חסרת גבולות לרוב ממש קשה להעביר אותה לחיים האמיתיים... מה שכן, להכיר מישהו באינטרנט ולהיפגש איתו אחרי זמן מה ולהמשיך משם הלאה זה דווקא נחמד ואפשרי בהחלט..

Paranoid Eyes

New member
ברור שזה אפשרי

אבל המבחן האמיתי הוא ברגע הפגישה. מעבר לזה, אין יל סיפור אישי אבל מכירה כמה שהכירו דרך הרשת:)

כל כך כן.

לפעמים אני "מתביישת" לספר, אבל אחר כך חושבת על זה שוב, ועל הזין שלי. שני הידידים הכי טובים שלי? מהאינטרנט החברה הכי טובה שלי לשעבר? מהאינטרנט יש לי כמה וכמה חברים מהנט, והם מדהימים אחד אחד. זה שזה וירטואלי, זה סתם עוד פרט. ואינטרנט זה עוד מקום להכיר בו אנשים [עם סלקציה כן?
] אפילו את האהבה הראשונה שלי לפני 3 שנים הכרתי כשהוא שלח לי הודעה באייסיקיו פתאום (?) תכל'ס, נפגשתי איתו רק כי הוא הכיר את חברהשלי, אחרת לא יכולתי לעולם לדעת מי הוא ומה הוא P: אה ואי אפשר להתאהב משיחה באינטרנט או פנים מול פנים כדי להתאהב, את צריכה להכיר את הבנאדם אז שיחה אחת לא תעזור בשיט. אם את מתכוונת לשיחות.. אז זה גם לא כל כך תופס אצלי כי את צריכה לראות את הבנאדם, לראות איך זה זורם או לא זורם ביניכם להכיר את שפת הגוף שלו, אם הוא במציאות כמו שהוא מאחורי מסך, אם יש ביניכם כימיה וכו'.. זה יכול להתחיל כרגש קטן בנט, אבל בשביל התאהבות צריך פגישות.

Piren

New member
לא צריך להאמין, יודע

שנה ושני חודשים, ועדיין סופרים.

Piren

New member
קיטשיות לא שמורה רק לנשים ../images/Emo6.gif

מחר, אני אעביר פה שיעור למאז', ושעור "את והוגינה שלך" למען כל נשות הפורום.

נועם m

New member
מתה על הגברים שחושבים שהם יכולים

להעביר לנו שיער על הואגינה שלנו.
אבל אם ככה, מחר אני אעביר שיעור בנושא "כאבי ביצים- לאן??"

Piren

New member
אין צורך בדפים ועט

מספיק להביא רק את הוגינה מהבית
מראות יסופקו על ידי המדריך

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo12.gifזה לא שיעור תיאורטי?!?!

אה, הבנתי אותך.. מר מדריך.. הכל מעשי... אה?

Piren

New member
מה אני אעשה?

ציור מפגר של שחלות על הלוח? כמו שכל מכונאי טוב יגיד - בשביל ללמוד את העבודה צריכים להכניס את הידיים עמוק פנימה ולהתלכלך
אגב, היה לך פה כינוי אחר בפורום? למה הציטוט שלך נראה לי ממש מוכר (לא יענו שזה שיר, אני מתכוון עם החומה המצויירת והכל).

למעלה