אהבה וירטאולית

Paranoid Eyes

New member
א. בהחלט אפשרי ללמוד תיאורטית.

אני לומדת אנטומיה פיזיולוגיה בימים אילו אז כן, איטס פוסיבל. ולגבי החתימה..
לא היה לי ניק אחר בפורום.. פשוט טיילתי קצת במאמרי הפורום ונתקלתי בחתימה הזו, ששייכת בעקרון לגולש שכבר לא כאן.. עברתי על החוק התפוזי?

Piren

New member
חחחח

ללמוד תיאורטית זה ממש משעמם :) ואני ממש לא בחשק לצייר גונדס על לוחות
ולא נראה לי זה עובר על החוק התפוזי לגנוב חתימה של מישהו שלא מגיב פה יותר
סתם חשבתי שאולי את מישהי שהיתה פה ושינתה כינוי, ואני לא ידעתי

Paranoid Eyes

New member
תתפלא, זה מאוד מעניין :)

ועכשיו ירדה לי אבן מהלב, כבר הושטתי ידיי לאזיקים :/

Piren

New member
חחחחח ../images/Emo45.gif

למרות שגם איך שאני כתבתי תקף, פשוט פחות מקובל

Dark Muse

New member
אפשרי, אבל בעייתי

כיון שהאינטרנט הוא אמצעי קל להתקשר. יש באינטרנט משהו שמוריד את היכולת להתקשר במציאות. בן אדם שמרגיש בטחון לדבר באינטרנט , יכולה להיות לו בעיה להגיד את אותם דברים פנים מול פנים. אפשרי בהחלט! אבל לא תמיד...

זה מאוד בעייתי...

אני אישית לא מאמינה באהבה וירטואלית. זה נחמד וכיף להכיר אנשים שבאמת מתחברים אליהם וזורמים איתם וגם נפגשים איתם. אני לא מאמינה שאפשר לפתח דברים רציניים בדרך וירטואלית.

RVD18

New member
פעם לא האמנתי בזה

ואף פעם לא ראיתי את עצמי מכיר בנט. אבל עם הזמן ראיתי מקרים ושמעתי סיפורים וראיתי שלפעמים זה כן מצליח. מצד אחד, זה שונה כי אין את כל הקטע של לראות אחד את השני בהתחלה שזה לפעמים משנה הכל מצד שני, משיחות של שעות אפשר להכיר את האופי של הבן אדם...מה שלוקח המון זמן בד"כ..

פוEט

New member
אפשרי ברגע שהאדם שאיתו את משוחחת

מתגלה שבעל ערכים דומים לשלך או כאחד שהיית רוצה שיהיה בעולמך כחבר או ידיד

מיטללל

New member
לא יודעת

האמת, אפעם לא התחלתי מערכת יחסים עם מישהו שהכרתי בנט. אני מאמינה שאפשר לחבב מישהו אחרי שיחות בנט (היי, זה אפילו קורה לי בימים אלו
) אבל אני לא חושבת שאפשר לפתח רגש אמיתי וחזק, בלי להיפגש, בלי מגע, בלי מבט עיניים... אם נפגשים, במקרים מסוימים, עם אנשים מסוימים, דברים יכולים להתגלגל ולהצליח. לדוגמא, יש לי חברה שהכירה את החבר שלה אחרי כמה שיחות בנט, והם ביחד כבר 5 שנים... (וטפו טפו, בלי עין הרע, הם גם יתחתנו בבוא היום:)

ציניוני

New member
כן לאהבה וירטואלית

אני בחור שהכיר בצאט בחורה ודיברנו בצאט חודש ימים המון המון שעות וקלטתי שיש סיבה להכיר ודיברנו אחכ בפון ואז הייתה אהבה פורחת שנה וחצי , כך שתדעו שיש סיכוי דרך הצאט

זכוכיות

New member
אני מאמינה שאפשר לפתח רגש

מסויים כלפי אדם שמכירים על הנט, אני לא מאמינה שאפשר "להתאהב", אבל מצד שני- כל אחד מגדיר אהבה אחרת, אז אין לי מושג. את האקס שלי (שנתיים וחצי) הכרתי על הנט, [אנחנו הולכים להישמע טמבלים בטירוף...]: היינו שני ילדים נורא (נורא!!!) ביישנים, הוא למד בכיתה של חבר טוב שלי, גר במרחק הליכה, אבל את השיחות הראשונות שלנו ניהלנו כאן.. אותו חבר משותף הקים פורום שבו כתבו כל החברים שלו, אז כתבנו בו שנינו- הוא נורא הרשים אותי ושלחתי לו הודעה דרך האתר, לא חשבתי על שום כיוון רומנטי- הייתי ילדה ועוד אחת תפוסה, פשוט רציתי לדבר איתו. לא ידעתי מי הוא בהתחלה, מפה לשם התחלנו להתקשקש באייסיקיו, מהרגע הראשון שברנו שיאים, מדברים שעות על שעות על שעות... וככה... שנה שלמה. בגלל שהוא גר קרוב לפעמים הייתי רואה אותו בסופרמרקט, וישר נבהלת ורצה להסתתר אחרי איזשהו מדף... אחרי שנה מסיבה כלשהי לא היתה לי גישה לאינטרנט תקופה מסויימת, עברנו לשיחות SMS מהבוקר עד הערב, עדין לא העזנו לדבר... לפעמים היינו עוברים אחד על יד הבית של השני, ואחרי כמה שעות מעדכנים בSMS "עברתי על יד הבית שלך, איזו צמרמורת היתה לי!" הזכרתי כבר שהיינו ילדים, נכון?:) בשלב מסויים זה התחיל להיות אפילו יותר מוזר, הייתי כותבת לו מכתבים ושמה לו אותם בתיבה בשעות הזויות כמו 4 לפנות בוקר, מסתתרת בבניין ממול ומסמסת לו שיש לו מכתב בתיבה.. הוא היה יורד לקחת, לפעמים יושב על הספסל וקורא, ואני הייתי משקיפה... רואה איזה חיוך מתפשט לו על הפרצוף וחוזרת הביתה מרוצה, הוא היה מסמס לי "אני מתקשר, תקשיבי, אל תפחדי לענות את לא צריכה לדבר" וכשהייתי עונה, הוא היה מנגן לי משהו על הגיטרה ואז מנתק... אחרי שנה וחצי החלטנו שהגיע הזמן להיפגש, קבענו בתחנת אוטובוס על יד הבית שלי, הייתי היסטרית... כשהגעתי לשם הוא כבר היה שם, ישבנו, דיברנו... 5 שעות.. התחבקנו.. והוא הלך.. יומיים אח"כ נפגשנו שוב. ואז שוב. הפכנו לחברים הכי טובים. וזה התגלגל וההתגלגל. התאהבנו, כשהוא התגייס נכנסנו ל"ביחד", אחרי שנתיים וחצי נפרדנו, ואני מאוהבת עד מעל לראש בבחור אחר, אבל אנחנו עדיין מיודדים, לא כמו פעם מן הסתם.

מיטללל

New member
איזה סיפור חמוד :)

(ילדים? בת כמה היית שגילית את הנט ? איך זה היה כזה מזמן?)

L y c a n

New member
אפשרי לפתח משהו

אבל שום מספר שעות של שיחות, לא יחליפו מבט אחד בעיניים..

ChilD SouL

New member
זה נורא אינדווידואלי...

יש כאלה שכן יכולים להתאהב ויש כאלה שלא. אבל בהחלט אפשר לפתח אמפטיה כלשהי. מניסיון אישי שלי - אכן אפשר לפתח קשר כזה או אחר מאינטרנט.

בהחלט יכולים להתפתח קשרים...

הכרתי מישהי דרך האינטרנט, בעצם היה לה בלוג והגבתי בו מידי פעם...מפה לשם עברנו מסנג'ר והשיחות זרמו במשך שעות. עד הפגישה האמיתית ידעתי החל מצבע המכונית המועדף עליה, את התנוחות שהכי עושות לה את זה ועד ליחסים המסובכים שלה עם ההורים. גם הפגישות זרמו טוב, בגלל שהכרנו אחד את השני כבר כל כך טוב היה לנו מלא נושאים לדבר עליהם...הכימיה הייתה מדהימה, אחרי שבוע היא באה לישון אצלי לסופשבוע, אבל משהו קרה באמצע...אני זרקתי משפט לא במקום, פתאום היא הרגישה שזה לא הולך לכיוון שהיא רוצה וזה לא מה שהיא מחפשת כרגע...גם גרנו די רחוק מבחינה גיאוגרפית מה שנראה לה כמכשול רציני...חבל, אבל נהנתי מכל רגע.

d e m o sthenes

New member
כן. מניסיון אישי אני יכול להגיד

שבהחלט אפשר. אני אפילו אגיד יותר מזה. לפני שנה בערך סתם במקרה התחלתי לדבר עם מישהי באיזה צ'ט ובאמת בשיא הציניות שאלתי אותה "אז איזה סרט את רוצה לראות?" ומשם זה פשוט זרם לכך שתוך 4 שעות נפגשנו ויצאנו בערך 3 חודשים. אז לדעתי זה אפשרי.

למעלה