אהבה וסקס והשפעות על הפוליטיקה..

ואללה זה נשמע כמו עבודה ערבית פרק 7../images/Emo6.gif

יש גם חותנת בסיפור?

mike00

New member
מודעות עצמית זה דבר טוב../images/Emo6.gif

לנער אותך מההזיות....אהבתי....

NELLY

New member
לכל הגברים קיבלנו פה מכת עלבון לא קטנה.....

ש: מהן שלושת המילים שיהרסו את האגו של גבר? ת: "האם זה בפנים?"
ש: מה את עושה כשאת רואה את ‏בעלך לשעבר מתגלגל על הרצפה מכאבים ? ‏ת: מכוונת יותר טוב ויורה ‏שוב .
ש: למה תינוקות מייללים כל הזמן? ת: הם מתאמנים להיות גברים כשיגדלו.
ש: איך נקרא גבר באזיקים? ת: אחד שאפשר לסמוך עליו.
ש: למה צריך 100,000,000 זרעים להפרות ביצית אחת? ת: כי אף אחד מהם לא יעצור לשאול על הכיוון.
ש: מה המשותף לכפית זרע ולגברים? ת: רק אחד ממיליון יוצא בן אדם.
ש: מה ההבדל בין גבר לאישה? ת: אישה זקוקה לגבר האחד שימלא את כל צרכיה,גבר זקוק לכל אישה שתמלא את צורכו היחיד.
ש: איך את מבטיחה שבעלך לא יקרא את האי-מיילים שלך? ת: את שומרת אותם תחת השם "הוראות הפעלה" . .
ש: מהן שלושת המילים שיהרסו לאישה את ההנאה מסקס? ת: "מותק, אני בבית!"
ש: למה נשים לא ממצמצות במשך האקט המיני? ת: כי אין מספיק זמן.
ש: למה אלוהים ברא גברים? ת: כי וויברטור לא יכול להוריד את הזבל.
ש: למה לנשים אין את המוח של גברים? ת: כי אין להם זיין לשים אותו שם.
ש: איך נקרא החלק הלא רגיש בבסיס איבר המין? ת: גבר.
ש: מה המשותף לערווה, יום הנשואים, יום ההולדת ואסלה? ת: גברים תמיד מפספסים אותם.
ש: מה ההבדל בין מאהב לבעל? ת: 45 דקות.
ש: למה גברים מעדיפים דוש ולא אמבטיה? ת: כי הם לא יכולים להשתין באמבטיה.
ש: למה נשים מזייפות אורגזמה? ת: כי גברים מזייפים משחק מקדים.
ש: למה לגברים יש חור באיבר המין? ת. שיגיע חמצן למוח.
ש: מה המשותף לגברים ולמקומות חניה? ת: הטובים תפוסים והפנויים הם לנכים או קטנים מידי.
ש: מהי הדרך המהירה ביותר ללבו של גבר? ת: דרך החזה עם סכין חדה.
ש: מה הדבר המשותף לכל הגברים במועדון פנויות-פנויים? ת: כולם נשואים .
ש: למה גברים מעדיפים בתולות? ת: כי הם לא סובלים ביקורת
ש: מה ההבדל בין גבר לסוללה? ת: לסוללה יש צד חיובי.
ש: מה ההבדל בין בעל חדש לכלב חדש? ת: כלב חדש ירוץ אחרייך גם אחרי שנה.
ש: איך מכריחים גבר לעשות כפיפות בטן? ת: שמים לו את השלט בין שתי כפות הרגלים
לא יודעת למה אבל הרגשתי שכל השאלות האלה כאילו דברו על פוליטיקאים

אמממממ

יש כמה תשובות שאיבדו את החוש הומור שלהם ש: מה המשותף לגברים ולמקומות חניה? היית כותבת רק שהטובים תפוסים לא הייתי צריכה להמשיך את המשפט והשאלה האחרונה אם שמים לי את השלט בכפות הרגליים אני אזרוק ברגל לידיים שלי

NELLY

New member
התיאבון המיני של הגבר

, לאורך ימי חייו, מזכיר מנהגי אכילה של בעלי חיים שונים: מגיל 10 עד 15 הגבר הזה דומה לקוף: קופץ מעץ לעץ, ומנסה להפשיט בננות מגיל 15 עד 20 – הגבר שלנו נוהג כמו ג'ירפה: מסתכל לכל הצדדים ומנסה להגיע לכל פרח בסביבה מגיל 21 עד 30 הוא מזכיר בהתנהגות שלו את הנשר: מתנפל בתיאבון על כל מה שבולט, ברדיוס של קילומטר מגיל 31 עד 40 הגבר הזה דומה לעיט : בוחר וצד רק את מה שמוצא חן בעיניו מגיל 41 עד 50 הוא מזכיר בסקס ובאכילה את התוכי: מעט אכילה, אך חוזר שוב ושוב על אותם זיוני שכל מגיל 51 עד 55 יש לו כבר תיאבון של נמר : מתאמץ להשיג טרף רק אם לא אכל שבוע, או יותר... מגיל 55 עד 60 הוא אוכל כמו הזאב: חושק בכיפה אדומה, ובסוף טורף רק את סבתא... מגיל 61 עד 70 – הגבר הוא צרצר : לא נוגע באוכל, ומציק לכולם, כל הלילה מגיל 71 עד 80 הוא אוכל כמו איזֶה אֶמוּ : זֶה מוּתר לי...זה אסור לי...בזה אני לא נוגע... מגיל 80 עד 120 הוא עובר למצב של יונה: אוכל ומחרבן, עומד בחלון ועושה שלום...

NELLY

New member
לפני ואחרי החתונה

גבר: סוף-סוף. חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן! אישה: אתה רוצה שאני אעזוב? גבר: מה פתאום?! אל תחשבי על זה אפילו! אישה: אתה אוהב אותי? גבר: ברור! תמיד! אישה: האם אי פעם בגדת בי? גבר: איכס! ברור שלא! אישה: תעשה סקס רק איתי? גבר: בטח! בכל הזדמנות שתהיה לי. אישה: האם תכה אותי? גבר: השתגעת? אישה: אני יכולה לסמוך עליך? גבר: כן. אישה: אהובי! אחרי החתונה... פשוט קראו את הדיאלוג מהסוף להתחלה.

יש בזה משהו

למלך חוסיין ולשליטי המפרץ לא היה חסר נשים, עובדה שהם רגועים כל הזמן, צריך לעשות סקר בין חברי הכנסת על תדירות קיום יחסי המין שלהם, זכות הציבור לדעת את הנתון הזה, מעניין כמה אפי איתם וליברמן עושים בשבוע?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif באמת זכותינו לדעת

אנחנו צריכים מנהיגים רגועים
וזה רציני לאללה

למעלה