אהבה מהתכתבות ראשונה

דנדוש20

New member
אהבה מהתכתבות ראשונה

אתם מאמינים באהבה וירטאולית
מאמינים שאפשר לפתח רגשות בלי להיפגש? לדבר? להרגיש? התנסתם בזה?

Paranoid Eyes

New member
לא מהתכתבות ראשונה

אבל מהכרות וירטואלית הכוללת שיחות טלפון.. כן, ניתן לפתח רגשות. זה לא אומר שזה אהבה, אבל ניתן.

אי אפשר לדעת אבל..

מה שאני יכולה לאמר לך הוא שאחי התחתן עם מישהי מהאינטרנט.. ו.. וואללה..עכשיו הוא נשוי למישהי אחרת ...

RieM

New member
היו דברים מעולם

אם כי חשוב להבין שהעולם הוירטואלי אינו תחליף לעולם האמיתי אלא רק אלמנט משלים בתוכו. ולכן הכי חשוב לצאת ולהיפגש עם אנשים אמיתיים במקום לשוטט באתרי היכרויות ושאר מרעין בישין.

Shining Dark

New member
אבל אפשר לשלב..

את העולם בוירטואלי באמיתי.. להתחיל מהראשון ולהמשיך בשני :)

RieM

New member
רק אם

יש לך אנרגיה פנויה לכך. במקום להעסיק את המודעות בהתעסקות בעולם הוירטואלי, עדיף לדעתי להפנות את משאבינו והאנרגיה הפנויה לטובת מטרות שכן תקדמנה אותנו בחיים. אני לא שולל התחלה ממקום וירטואלי, אבל מצד שני אני גם לא מצדד בהעברת כל מרכז הכובד לשם.

זכוכיות

New member
אני מאמינה שבהחלט אפשר לפתח

רגשות מסויימים כלפי אדם שמכירים רק במדיה הזאת. אני מאמינה גם שאפשר לפתח רגשות כ"כ חזקים כך שלא משנה מה מתחבא מחוץ למדיה הזאת, נאהב גם את זה. אבל אני לא בטוחה שלפני שנפגשים אפשר להגיע לעוצמה רגשית שניתן להגיע אליה בעזרת מגע (חיבוק נשיקה, התכרבלות מתחת לשמיכה, סקס..), ובעזרת אינטרקציה פנים מול פנים (שפת גוף, חיוך, האופן שבו הוא מדבר, האופן שבו הוא צוחק...),

Shining Dark

New member
כמה שאני מסכימה....

מאוד מאוד שבירה! שלפעמים כשהיא מתרחשת, לא משנה מה קורה אחרי זה במציאות.. מרוב שהיא עצומה!

Zoharrr

New member
כן

התאהבתי ככה במישהו. אחד היחידים שאהבתי שאני בטוחה שבאמת אהבתי אותו,ולא כמו האקס שהבנתי שזאת היתה אובססיה... אבל אז גיליתי שהוא בחיים לא יפגוש אותי, מטעמי בישנות וחרדות או שהוא סתם לא כ"כ רצה אותי, והכל התחרבש בינינו וזה כאב נורא...

Shining Dark

New member
יהה...

זה נשמע באמת כואב.. אני שמחה שהצלחת להתגבר על זה למרות הקושי :)

Zoharrr

New member
שלח לפני שכתבתי תוכן!! D:

אגב,אחרי תקופה מאוד ארוכה של נתק ניסנו לחזור להיות דיידים וזה לא הלך, הקשר הפך לציני עוקצני ומגעיל,הוא המשיך הלאה ויצא עם מישהי(מהאינטרנט) ואני הרגשתי לא מספיק טובה... אחרי יותר משנה נתקלתי בו בטעות בהופעה ששנינו אהבתי, אחד הדברים המוזרים שקרו לי כל חיי,זה היה כמו לפגוש רוח רפאים... והוא היה כ"כ מובך וביישן ומקסים כמו שרק הוא יכל להיות,וראיתי בעיניים שלו את כל מה שרציתי לראות פעם,והרגשתי איך שהוא רעד כשנישקתי אותו על הלחי כשעזבתי, אבל זה כבר היה מאוחר מידי... יצאתי עם מישהו אחר,לא היה לי טוב,אבל הייתי בקשר עם גבר אחר. אגב, עד היום אני לפעמים תוהה מה איתו,ואם הוא עדיין מקסים כמו שהוא היה :)

pain is MY love

New member
לא מאמינה

אהבה כזאת היא מאוד מאוד משלה כי מתאהבים באיזה דמות ולא בבחור עצמו כימיה נוצרת בין שני אנשים לא בין שני מסכים...

כן אבל ראית את המסך שלה?

כזה דק וסקסי
וברצינות, כן... וואו זה באמת ממש משלה

Shining Dark

New member
אולי זה יכול להשלות..

לא תמיד זה משלה... ובלי קשר האשליה שהיא כל הקסם בהתאהבות הזו גורמת לה לקרות (זאת היתה השאלה.. לא?) ;)

flowerboy69

New member
ברור שכן

ולדעתי זה רגש מאוד אמיתי כי הוא לא נובע מדברים מיניים או מכל מיני דברים מסביב אלא מהאדם עצמו ממה שהוא גורם לך להרגיש מחתושת ההתחברות והקרבה הפנימית שנוצרת.

למעלה