אהבה מהתכתבות ראשונה

זה בדיוק מה שהיא

וירטואלית
באהבה כמו באהבה (ובאמנות כמו באמנות), היא לא תהיה אמיתית עד שזה לא קשר ישיר, פנים מול פנים... קרה לי הרבה להיות קשור מאוד לאנשים שהכרתי דרך האינטרנט, אבל כשנפגשים הכל משתנה, לפעמים מתפתחים יחסים טובים יותר (ידידות אני מתכוון
), ולפעמים יורדת ההתלהבות ה"אהבה" הוירטואלית קיימת, אבל באינטרנט, אין קשר לדעתי בינה לבין קשר ישיר ובמפגשים זה תמיד ישתנה (כמו שאמרתי, לאו דווקא לרעה)

Shining Dark

New member
נו...

אבל כן קרה לך שפיתחת רגשות באינטרנט.. לא? אז זה כן אפשרי, מן הסתם כשאנשים מתקרבים, מתכתבים בהתמדה שוב ושוב.. מתייעצים, חושפים סודות, כותבים מהלב.. זה הכי אמיתי שיש, אין יותר אמיתי מזה..! דווקא בגלל שלא רואים אחד את השני, דווקא בגלל שלא יודעים מה יקרה הלאה, דווקא בגלל המסתורין.. זה הכי קסום שבעולם, זה הכי מדהים שיש! נכון שמפה לעולם האמיתי הכול יכול להשתנות, אבל בגדר הוירטואליות בטח שהרגשות יכולים להתפתח :))

כן אממ זה מה שאמרתי

יכולה להתפתח אהבה באינטרנט, אבל ברוב הפעמים היא לא מחזיקה במציאות, באינטרנט כמעט הכל מושלם... בכל אופן, לי אישית לא קרה להתאהב במישהי דרך האינטרנט, תמיד החזקתי את עצמי עד לפגישה... הפוך קרה, זה היה מפחיד

אין לי דעה ברורה בנידון.....

אע``פ שזה קרה לי המון, אבל..... מה שאני יכול להגיד, שקראתי שלפני כשנתיים, זוג התחתן בצורה הזאת...... הם הכירו ודיברו כל הזמן במסנג`ר, התחתנו דרך עורכי דין, ורק אחרי החתונה הם פגשו האחד את השניה!!! ‏מפה לשיפוטכם!!!

galzy

New member
אפשר להתאהב, אבל

לא בטוח שאהבה תישאר במציאות, פנים מול פנים מתגלים הדברים הקטנים שהם חשובים לא פחות... לפעמים על זה הכל עומד, או נופל

PrincessDanny

New member
../images/Emo45.gif

אפשר ועוד אפשר! מאמינה לגמרי, קרה לי, התנסיתי, been there done that.

לדעתי זו האהבה האמיתית

ברגע ששני אנשים מדברים דרך המסך בלי לראות אחד את השני ומתאהבים דרך הדיבור בינהם זו אהבה שתחזיק הרבה זמן כי היא לא היתה תלוייה בדבר במיוחד שמוציאים כאן את אלמנט של היופי שאנשים בדרך כלל הולכים אחריו כעוורים ומגלים שהם הולכים עם מישהו שהם לא מתאימים לו בכלל אני הייתי עם מישהי 3 שנים שהכרתי כך ולדעתי זה הדבר הכי טוב

למעלה