אהבה מוגבלת

magenta73

New member
אני לא שמעתי על זה

בפיגור קל. ואני חוזרת - קל. לכן הגיוני שהן היו עם פיגור בינוני, ואז הגיוני שזה גנטי.

לפני 8 שנים יצאתי עם בחור מהצפון

שעבר תאונה דרכים קטלנית מאוד בחו"ל הוא היה הניצול היחידי חצי גוף שלו היה פלטינה והיה לו צליעה קלה ופזילה קטנה בתור אדם הוא היה נשמה טובה והסיבה שלא המשכתי לצאת איתו זה המרחק

sagi26

New member
תגובה כנה

אני לא רואה את עצמי יוצא עם נכה או עם בחורה עם בעיה רפואית מאוד קשה עם לבחורה יש אסטמה זה בעניי לא בעייה יש משאף עושים ספורט אם יש לה כלוסטרול גבוה לוקחים כדור לגבר פיגור עם זה דיסלקציה קלה זה משהו אחר, אבל פיגור שכלי אני אישית לא יוכל לנהל עם הבחורה שיחה נורמלית. בקיצור כדי שאני ירצה לצאת עם בחורה צריך שיהייה משיכה גופנית ואז אישיותית ולכן אני לא רואה את עצמי יוצא עם נכה או עם בחורה עם פיגור שכלי

אישון36

New member
אתה ענק..............

וכמו שאומרים לי לא פעם............אם א היית קיים היו צריכים להמציא אותך. אישון. מעריץ אלמוני.

BABELICIOUS

New member
נכון. על הנייר, בתיאוריה זה לפעמים

נראה אחרת מאשר בפועל. הייתי כמה חודשים טובים עם בחור שהייתה לו טרשת נפוצה. אהבתי אותו דאז מאוד וזה כלל לא איים על הקשר שלנו, אשר נגדע מסיבות אחרות, כמו כל זוגיות שלא מצליחה. נו גם פעם אמרתי שלא אלך על גרוש עם ילדים ו... וואלה, החיים ממשיכים להפתיע.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן...

שאתה עסוק בתלכנן תוכניות" - ג'ון לנון. "אם אתה רוצה להצחיק את אלוהים, ספר לו מה התוכניות שלך" - וודי אלן. ויש עוד.

טל קר

New member
תלוי בהשפעה של זה על החיים המשותפים

ארזת דברים מכל מיני סוגים. זה גם תלוי מאוד מהי אותה מחלה כרונית או מגבלה או מום למשל והשפעתה על התפקוד, לא?

BABELICIOUS

New member
בשאלתי בכוונה הבאתי

מגוון של מוגבלויות, כדי שכל אחד יוכל לחשוב ולומר מה שמתאים או לא מתאים לו. זה לא אמור להיות תחת אותה קטגוריה. ברור שלצאת עם אדם בעל פיגור שכלי קל זה שונה לגמרי מאשר לצאת עם אדם אסמטי או צולע וכו' וכו'.... בכוונה העליתי את כל מה שעלה לי לראש תחת הגדרת מגבלה.

sagi26

New member
תגובה

כדי שיהייה בסיס לקשר רציני צריך משיכה חיצונית ומשיכה מבחינת אופי ואישיות אז שוב אני לא יוכל להימשך לבחורה על כסא גלגלים חיצונית או נכות רצינית אחרת, מצד שני בחורה עם פיגור שכלי לא תוכל לנהל איתי שיחות ואז התקשורת נפגעת אז זאת האמת מבחינתי לפחות. זה לא בא ממקום רע או שטחי אלה כשתובה כנה ואמיתית, אם בחורה יש לה אסטמה או מחלה כרונית שהיא קלה זה כבר סיפור אחר, דיסלקציה זה סיפור אחר ופיגור שכלי רציני זה סיפור אחר, מראש אני לא מכניס ראש בריא למיטה חולה.

BABELICIOUS

New member
למה לא תוכל להימשך לבחורה על

כיסא גלגלים. יכולה להיות בחורה הכי יפה בעולם, מהממת על כיסא גלגלים. רק בגלל שהיא לא יכולה לעמוד היא לא מושכת?

זה סובייקטיבי...

עבורו כיסא גלגלים הוא "אנטי-משיכה" אוטומטי, זה מה יש. מומים למינהם, גם עם בעל/ת המום נלחמים בהם באומץ כל החיים שלהם (לא שיש להם ברירה) הם מעמסה. כן, כן, לא פוליטיקלי קורקט מה שאמרתי עכשיו, אבל נכון. (מה הייתם עושים בלעדי בפורום הזה, הא?) יש אנשים, כמו שגיא, כמוני (להבדיל לא אלף, מיליון מיליוני הבדלות) שזה יותר מדי עבורם. הוא מהסיבה שלו, שעבורו הכיסא, החפץ הוא אנטי, אני מהסיבות שלי. אלהים ישמור אותי שאני אומר את זה, אבל לשם שינוי אני מסכים איתו.

פיגור שיכלי לא, אך נכה כן

קרה לי שחיבבתי מישהו מאוד והייתי מעוניינת להיות יותר מידידה שלו הוא היה צעיר נכה חצי גוף ויושב על כיסא גלגלים. אך התנתקתי מימנו מפני שכנראה אני לא היתי המושלמת בעיניו.

BABELICIOUS

New member
ומה עם בחור מאוד נמוך קומה

למשל ראיתי אישה כבת 50 כה נמוכה, ממש בגובה של ילדה בת 2-3. בעניין של פיגור שכלי, גם אני לא הייתי יכולה להיות עם אחד כזה, לדעתי, אבל גם לא עם אחד שהוא מה שנקרא גמד. לא בקשר רומנטי. וזה כשאני לא אוהבת גברים גבוהים, גבר ממש גבוה אפילו מרתיע אותי.

זכוכיות

New member
שאלה קשה.

מחלה כרונית, אני בעצמי חולה ב2 כאלה. אז מן הסתם אני מודעת ואין לי עם זה בעיה. פיגור שכלי, קשה לי להאמין, עם כל הפוליטיקלי קורקט, כי בינתיים הנסיון מראה שיש לי נטיה להימשך אל אנשים מאוד חכמים, מהסוג שכל המדדים שלהם מצביעים מעל לממוצע (מעניין על מה אני מנסה לפצות?
). נכים, או נמוכי קומה- קשה לי לענות. יכול להיות שברגע האמת אני אגלה שזה לא מפריע לי בכלל, יכול להיות שאני אגלה שזה קריטי.

בת עולם

New member
אהבה

עם נכות פיזית אין לי שום בעיה, כל עוד אין נכות שכלית דרך אגב, זו עברה על החוק לקיים קושר רומנטי עם חסרי ישע

למעלה