אהבה של כאב.

Alinush182*

New member
אהבה של כאב.

זהו מכתב שאני רוצה לישלוח לאהובי, אבל זאת אני יכולה להגיד רק עליו מכיוון שאינני אהובה עליו ולו קצת. --------------------------------------------------------------------- יש שני סוגי אהבה: סוג 1-האבה עם הפרחים, הלבבות האדומים והנשיקות, אהבה מושלמת, אהבה מסוג זה קיימת רק באגדות, ואם יש אנשים שהאהבה שלהם היא אכן מסוג המושלת הזה-הרי אלוהים בירך אותם. סוג 2-אהבה של כאב דמעות ואכזבה, או במילים פשוטות-אהבת יום-יום, אהבה מסוג ב´, אני "התברכתי" בסוג אהבה זה, אני אוהבת אבל לא נאהבת, האם יש משהו יותר נורא מלהתייסר מאהבה וכאב ולדעת שבשביל אהובך את כמעט ולא קיימת, את כמו אויר בישבילו, יש כמוך בכל מקום, את לא מיוחדת, את פשוט עוד אחת, ובזמן שאת בוכה עליו ומתייסרת, הוא חושב על מישהי אחרת, ומתייסר בידיוק כמוך מאהבה אליה, ואת לא מבינה מדוע דווקא היא בחירת ליבו? מדוע לא את? מה יש לה שלך אין? יש לה את האהבה שֵלָך לא תיהיה לעולם, ואז את מבינה, שכנראה אותה הנערה לא מבינה איזה פרס נפל לחיקה, להיות אהובה על ידי אותו אחד, שאת עצמך תיתני את נשמתך עבורו בלי לחשוב פעמיים, אותו אחד שאת בוכה עליו בלילות, אותו אחד שלא עברת דקה בלי שאת לא חושבת עליו ולא מזילה דמעה, שמעה שחורה של כאב, דמעה שאת רוצה שתיהיה מתוקה, אבל את יודעת שזה בלתי אפשרי... מהרגעים הראשונים שדיברתי איתו הבנתי שהוא האחד בישבילי, אבל האם אני האחת בישבילו??? שנינו יודעים שהתשובה היא שלילית, וגם לו הייתה חיביות, זה לא היה משנה, כי אני רחוקה ממנו כמו שאני רחוקה מהגשמת כל משאלותיי, וגם לו ארצה בכל כוחי להיות לידו, אדע שאין זה אפשרי, ולעולם לא אוכל להיות לצידו, לעולם... ובעוד אני ממשיכה ליפול לתהום, לתהום הענקית של הרגשות שלי כלפיו, תהום שאין ממנה דרך חזרה, תהום עמוקה שתשאיר לך צלקת בלב הקטן והאוהב שלך לכל החיים. ואני ממשיכה לאהוב בכל ליבי, כל עוד נפשי בי, הרבה אמרו לי לעזוב,לשחרר לנתק ולשכוח, כל עוד יש בי הכוח, אבל אני לא יכולה, לא יכולה לשחרר את אהבתי הגדולה ביותר, את האהבה שאני עוד לא כל כך מכירה וכבר ממנה כל כך סובלת. והוא לא אוהב אותי ולו קצת וכל מה שנשאר לי זה להיתייסר מאהבה של כאב, מאהבה שאמורה להיות כל כך מתוקה. אהבה שאמורה להתגבר על הכל, באגדות.... ובעודי כותבת שורות אלו זולגות מעיני דמעות שחורות של כאב שממשיכות לשאול "למה?"..... --------------------------------------------------------------------- נ.ב. אני חדשה בפורום הזה, אני בת 14 ואני מאוד אשמח לשמוע תגובות של כמה שיותר אנשים על המכתב הזה והאם כדי לי לשלוח אותו.... ביי ביי...

kohene

New member
החיים קשים, מה לעשות?

טוב, אם המכתב רציני אז את ממש בבעיות. למה נתת לעצמך להתאהב בו? בת 14 וכבר כאלו בעיות??? נסי לשכוח אותו, להתעסק בדברים אחרים וכו´ נ.ב. חבר שלי (נמצא לידי כרגע) אומר שהעולם מושחת ובנים רוצים רק בנות יפות ושכדי לשכוח כדי לך ללכת וללמוד תורה.

Alinush182*

New member
החיים אכן קשים....

ואנחנו לא שולטים שמי להתאהב, וגם אם היינו שולטים עדיין הייתי בוחרת בו, ואני לא מזוכיסטית, זה לא שאני רוצה לסבול, זה פשוט קיים ואי אפשר לשנות את זה, ואם היית מכירה אותו לא היית אומרת לי לשכוח אותו, כי זה פשוט בלתי אפשרי לשכוח מישהו כמוהו, וגם כתבתי במכתב שהרבה אמרו לי לשכוח אבל אני פשוט לא יכולה, זה כאילו אני מכורה אליו....אי אפשר להסביר את זה....

kohene

New member
אם כך...

אז אני לא יכול לעזור וזה תלוי רק בך. אם הוא באמת לא שם עליך אז כדאי שלא תשלחי לו את המכתב כי הוא אולי יעשה ממך צחוק.

Alinush182*

New member
זה באמת תלוי רק בי...

אבל עם זאת עדיין לא בשליטתי.... והוא לא עשה ממני צחוק, הוא דווקא נורא אהב את זה והתייחס לזה ברצינות.

Alinush182*

New member
כן...

לא יכולתי להתאפק ולא לשלוח לא את זה, ודיברנו על זה וסיכמנו שנישאר ידידים וזהו, עד כמה שזה לא מה שאני באמת רוצה אבל זה הדבר הכי טוב שאפשרי במקרה כזה...(=

Alinush182*

New member
תיראי....

כמו שאמרו לי לא פעם, יש הרבה דגים בים, אבל אני רוצה רק אחד מהם, אני לא צריכה מישהו אחר, הוא כמו צורך קיומי בישבילי.....

זה עוד יעבור

גם אני הייתי דלוקה על שכן שלי רצחץ כול הזמן הייתי חושבת עליו, בלילות הייתי חולמת עליו. אך כעבור זמן מה פשוט הרגש נעלם. זוהי התאהבות נעורים קלילה שחולפת ברגע. אין לך מה לדאוג תוך כמה חודשים תכירי מישהו חדש ותשימי על הנוכחי קצוץ. נ.ב: תעודדי , בכל בחורה יש משהו מיוחד ותראי שיום אחד יבוא בחור שיעריך אותך ויואב אותך כמו שאת,תתעסקי עכשיו בבילוים עם החברות ותהני מהחיים כי חיים רק פעם אחת, אז בהצלחה בהמשך

Alinush182*

New member
אני מקווה......

שאני אמצא מישהו שיאהב אותי באותה מידה שכמו שאני אוהבת אותו... אבל אהבת נעורים היא גם האהבה הראשונה שלך, לא?

ה מוזה

New member
צריך 2 לטנגו ...../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif

אלינוש.. זה קורה ובכל גיל , להתאהב במי שלא אוהב בחזרה ..כך שלגיל אין קשר. מה שכן את עוד תפגשי את הבחור שכן יאהב אותך ויחשוב בליבו"איזה פרס נפל בחיקי אני אתן את נשמתי עבורה" אם לשלוח את המכתב ..אני לא ממליצה, אמרת שאת יודעת שזה בלתי אפשרי אז מה תשיגי בזה ? בכל אופן יקירתי , את עוד תאהבי הרבה ויאהבו אותך ..לא כל אהבה כואבת יש אהבה כמו באגדות שעם הכאב היא מלווה באושר פנימי עמוק . וכזו אהבה אני מאחלת לך - קסם של אהבה ... ברוכה הבאה

Alinush182*

New member
תודה...../images/Emo39.gif

זה נכון שצריך 2 לטנגו, במקרה שלי בכל מה שאני יכולה להסתפק זה באושר כמו שאמרת, אושר שנובע מכך שהוא מאושר איפה שלא יהיה אפילו אם זה לא לידי, וגם לא הייתי רוצה להיות בת זוגתו כיוון שהוא לא היה מאושר ככה, רחוק ממני, כמו שאני לא מאושרת כשאני רחוקה ממנו, לכן כמו שכתבתי מה שנשאר לי זה רק להתייסר....
נ.ב. יש לכם פורום נורא נורא נחמד, אני חושבת שאני אשאר פה...(=

Alinush182*

New member
נעים מאוד גם לי....../images/Emo13.gif

תודה רבה רבה על התמיכה... וכמובן שגם אני כאן לצידכם תמיד....
אגב, יש לך שם יפה....
השם שלי זה אלינה...אבל עדיין דומה!

את!

את לא נשמעת בת 14, צורת החשיבה שלך נוגעת ללב ומדהימה. את בוגרת וחכמה, זה 2 תכונות שיעזרו לך עם הזמן להבין ולראות אותו בפרספקטיבה אחרת. אבל לראות את עצמך בעיקר בפרספקטיבה אחרת ולהבין שאת לא סתם אחת, בהחלט ובהחלט לא, אפילו מאוד רחוקה מזה. ריגשת אותי, ונתת לי תקווה. תודה,נטלי.

Alinush182*

New member
לפחות...

אני מאוד שמחה שלפחות נתתי לך תקווה, כי לי כבר אין תקווה, לא עכשיו בכל מקרה... תודה רבה על המחמאות, אני מסמיקה עכשיו...
אני פשוט מנסה ומנסה ולא מצליחה, אני חולמת על הרגע בו הוא יאהב אותי באותה המידה, אבל אני יודעת ומודה שזה בלתי אפשרי, ואני נקרעת מבפנים, אני פשוט עוד אחת שמתה מאהבה.... עוד אחת בשבילו, אבל עולם ומלואו בזכות עצמי... ושוב, תודה לך...

רומריו11

New member
תגידי

את רק בת 14 מה מה מהההמההצה אני לא מביןכלום ואני גדול ממך ב10 שנים

מאיה מ

New member
האוץ´.....

אהבה חד צדדית.... מה אפשר להגיד? שזה הדבר הכי נורא בעולם, את כבר יודעת... להגיד לך לשכוח, אין הרבה סיכוי שתישכחי. לא ממש הבנתי אם יש ביניכם איזשהו קשר, גם אם לא רומנטי, יש?

למעלה