אהבה של כאב.

Alinush182*

New member
יש....

אנחנו ידידים די טובים, וקשר רומנטי לא אפשרי במקרה כזה לכן עדיף שה גם ישאר ככה...

פלופ

New member
אלינו´ש יקירתי...

קודם כל המכתב שלך נגע לליבי , משתי סיבות: האחת היא אופן הכתיבה המהמם שלך והבגרות שבך. הסיבה השנייה היא ההזדהות העמוקה שחשתי שקראתי את המכתב ואף יותר את השורה " אני מרגישה כאילו אני מכורה אליו". תראי , אני יכול להיות בדיוק כמו כל אחד אחר שענה לך ואמר לך שתרדי ממני ושיהיו לך עוד הרבה אהבות גדולות בחיים , אך לא אעשה זאת , כי כרגע הבעיה היא אותו בחור ולא אותם אהבות שיהיו לך בעתיד. אני בעצמי חייתי שנה שלמה ב"התמכרות" למישהי , ולא סתם מישהי - הידידה הכי טובה שלי , כמובן שהיא ידעה על זה אבל לא היינו ביחד למרות זאת כי היא לא נמשכת אליי ואין בה תשוקה כלפיי , וכידוע - זהו הבסיס לרוב הקשרים במיוחד בגיל שלך. וכל הזמן ניסיתי לשכנע את עצמי שאולי יבוא יום והיא כן תרצה , ונתתי לה את כל החיים שלי , את הנשמה ואת הלב. ורק אחרי שנה בערך הבנתי שאני רק מכניס את עצמי עוד ועוד למקום שאין ממנו מוצא. ככל שיותר התקרבנו כך כאב לי יותר , כי היינו בסך הכל הידידים הכי טובים והיינו מעבירים שעות יחדיו ובכל פעם שהרגשתי שאני במרחק נגיעה מלהפוך את הידידות לקשר , לא רק שהיא לא משכה את היד שלי לקשר , היא דחפה אותי אחורה. ואכן תקופה ארוכה חייתי בבדידות הכל כך כואבת הזאת , ועד שלא התרחקנו ונהיינו לידידים פחות קרובים , זה לא עבר לי. ואין מה לעשות , איבדתי אותה כידידה קרובה , אבל לפחות עכשיו יותר קל לי. ובסך הכל אני מאמין שהוא לא רוצה אותך כי לדעתו אין ביניכם משיכה ותשוקה , אל תחשבי שיום אחד כן תהיה לו משיכה כלפייך , כי מבט ראשוני מספיק כדי לדעת אם את רוצה מישהו או לא רוצה אותו. ועצה שלי - תתרחקי כל עוד את יכולה , כי את תיפלי לאהבה הזאת יותר ויותר ותגיעי למצב שלא תוכלי לצאת ממנה. בהצלחה ! והמון המון
... פלופ

Alinush182*

New member
וואו....תודה רבה...

אתה ממש צודק, תודה רבה על התגובה..... אבל אני לא רוצה להפסיק את הידידות לגמריי, אלא להשאיר את זה איך שזה ואז כבר נראה מה יבוא בהמשך, למרות שבהמשך לא יבוא הרבה, אני מקווה שבהמשך תהייה הידידות שלנו, וזהו. כל קשר אחר לא אפשרי.... ותודה על המחמאות...

lost in dreams

New member
אלינו´ש מתוקה...

הלוואי והיה לי מה להגיד לך... הלוואי והיה לי איך לעודד... בד"כ אני מאלה שתמיד יש להם עצות, אני אוהבת לעזור לאנשים ואוהבת לעודד אנשים בדיכאון... אבל לצערי- אין לי שום עצה בשבילך... אני בת 18 והייתי בדיוק במצבך לפני שנה... כאב לי כ"כ שרציתי למות... ועדיין כואב... הדבר היחיד שאני יכולה לומר לך הוא שהכאב דועך עם הזמן... זה לא שהכאב קטן, אלא שלומדים לחיות עם ההרגשה הזו... פעם, לא הייתה שנייה ביום שהייתה עוברת בלי שאחשוב עליו ובלי שהלב שלי יקרע מרוב כאב... עכשיו... אני עדיין חושבת עליו אבל פחות... עדיין כואב לי בדיוק כמו אז אבל אני חושבת על זה פחות ולמדתי לחיות עם ההרגשה הזו... מי שלא עבר את זה לא יבין אף פעם... כולם חושבים שהם מבינים אבל אף אחד לא מבין באמת... אז אני רק יכולה להגיד לך... שלא תאבדי תקווה, ושאפשר לחיות עם הכאב הזה (למרות שלא חשבתי ככה פעם)... תהיי חזקה, כי כמו שכולם פה אמרו- את ילדה מדהימה!!! בוגרת, רגישה וחכמה, ומגיע לך הרבה בחיים... אז אל תוותרי... ותמיד כשקשה לך את יכולה לדבר איתי! אני באמת מבינה... ואולי את גם תוכלי לעזור לי... מי יודע...

Alinush182*

New member
תודה....

אני שמחה שיש עוד אנשים שיודעים מה אני עוברת, זאת אומרת אני לא שמחה על הכאב שלהם אלא אני שמחה על האפשרות לעזור אחד לשני ולתמוך... כתיבת המכתב הזה מאוד עזרה לי ואני לומדת להתמודד עם זה ולחיות עם זה... אם את רוצה או אם מישהו אחר רוצה, תוכלו לדבר איתי בICQ: מס´ 155758948. תיזכרי שאני כאן בישבילך תמיד....

את שואלת..למה..

והתשובה פשוטה-ככה. הדדיות,זו המילה והיא,לא תמיד קיימת. לא נותר רק,להשלים ולחכות..לאהבה הבאה. להרגע,לא להתיסר אני יודע שקל להגיד קשה יותר-לבצע..

Alinush182*

New member
תודה.....

בעיקרון אתה צודק, קל להגיד וקשה לבצע, אבל אסור להתייאש, ותמיד צריך לנסות ולהמשיך הלאה!!! ושוב, תודה...

צחי23

New member
יופי של הבעה

אין ספק שאת יודעת יפה להביע את עצמך ואני בטוח כי הוא זה שאת עורגת איליו מתנהג בטפשות גדולה. אבל נרגעתי כשהבנתי שאת רק בת 14 תהיי בטוחה שעוד תואהבי והרבה תסמכי על פפוש. בינתיים תקראי ספרות טובה באיייי.

Alinush182*

New member
תודה...

אבל אני לא חושבת שהוא מתנהג בטיפשות, הוא דווקא מאוד רציני בקשר לזה.... והרי אני לא יכולה לאלץ אותו לאהוב אותי, נכון? גם לו הייתי יכולה לא הייתי מאלצת אותו, לכל אחד יש זכות לאהוב ולהיות נאהבים,ללא שום אילוצים.... ואני מקווה שאני עוד אוהב הרבה, ושהנאהבים שלי יאהבו אותי חזרה...
ותודה רבה על המחמאות...
ועל איזה ספרות אתה ממליץ לי לקרוא? אני אשמח להמלצות....

תגובה לילדה

טוב קודם כל שלום לך ילדה אני מבין שנפגעת מימשהו כנראה אבל תלמדי דבר אחד את עוד ילדה והיו לך עוד הרבה חברים אני בטוח אז יאלה תעברי דף ותמשיכי הלאה ותפסיקי לחשוב לאחור מה שהיה היה

Alinush182*

New member
זה בידיוק מה שאני מנסה....

אבל זה לא כל כך יוצא לי.... וזה לא היה בעבר אלא זה מתרחש בזמן הווה, לכן אני לא יכולה להעביר דף, כשכל המילים עוד לא נכתבו.....

shely2

New member
אני במצב שלך

היי לך אלינוש! רציתי להגיד לך, שאני במצב שלך בדיוק. גם אני אוהבת משהו.אין לי מושג אם הוא אוהב אותי או לא. האהבה אליו נמשכת כבר יותר מחצי שנה. אני כבר מיואשת לחלוטין. יש ימים שמתחשק לי למות. שהאהבה כל כך כואבת ושהיא מין מחלת נפש כזאת. שתקועה באיזור הלב והריאות. אני ב-ד-י-ו-ק במצב שלך. יש לי כמה עצות בשבילך. קודם כל, תלכי לאחד הצ´טים החביבים עליך. תתכתבי עם משהו נחמד מאוד, וכבר תרגישי איך הלב שלך קופץ משמחה. תלכי לבלות, לבושה בבגדים המדהימים ביותר שלך, אפילו עם כמה חברות, תשתוללי קצת, תתפרעי וכבר תרגישי יותר טוב. (עד שתחזרי הבייתה למיטה)... גם למי שאני אוהבת יש מספר לא מבוטל של בנות שרוצות אותו ואני אפילו יודעת שאחת מהן תפסה לו את הלב. בכל מקרה, מה שאני ממליצה לך לעשות, הוא לנהל יומן ובזמן שאת כותבת בו לשמוע שירים מעודדים (שאקירה או משהו ואפילו בריטיני ספירס), תשמעי שירים קיטשים. זה עוזר. לא יהיה לך סיכוי נגד הבת שהוא אוהב.את זה אני כבר יכולה להגיד לך. בעיניו, היא הכי מושלמת שיש (גם אם האף שלה קצת עקום, או המכנסיים שהיא לובשת קטנים עליה בכמה מידות). אל תנסי אפילו. זה ישבור לך את הלב חזק יותר. גם אם יהיו רגעים שהוא ירגיש מבולבל כלפיך זה יחלוף לו כשיראה את האהבה שלו חולפת על פניו. במיוחד אם זאת האהבה הראשונה שלו. אני מצטערת שאני מדכאת אותך אבל זה מה יש. אני מצליפה בך עם המציאות. כשאת נזכרת בשם שלו תנסי לא להגות אותו ומייד להוציא אותו מהראש. ואם יש לך דבר אישי שלו תשרפי אותו. עכשיו זה בדיוק הזמן (חופש) לעשות לך קצת סדר בראש ולנסות לרפא את החור בלב. שלך ב-
הבנה רבה ובתקווה שתצליחי להתגבר- שלי.

Alinush182*

New member
תודה על הטיפים...

אבל תיראי זה לא שאני רוצה לקבור את האהבה שלי כלפיו.... ואת צודקת, גם לי יש ימים שמתחשק לי למות, וגם אני מיואשת, אבל עמוק בלב עדיין יש לי תקווה, כי אם אין תקווה לא שווה לחיות בכלל... ואל תיעלבי, אבל אני לא אקשיב לבריטני ספירס אפילו עם יתנו לי כסף... אני פשוט לא אוהבת פופ... ושוב, תודה על הכל ותודה על העצות....
שלכם בהרבה אהבה..אלינוש...

עידפר

New member
היי חמודה

יקירתי את ככ צעירה . אני בטוחה שכבר אמרו לך אלף פעמים שאת תמצאי אחר ואת לא האמנת..אז תאמיני.. יש עוד ככ הרבה אנשים שכדאי לך להכיר ןלפגוש אל תתלי רק באחד חבל לי עלייך......... בהצלחה באהבה איתך לכל הדרך

Alinush182*

New member
תודה......

אני יודעת שזאת היא לא האהבה היחידה שתהייה לי, אבל זאת האהבה שיש עכשיו, וצריך להתמודד איתה עכשיו ולא בעוד כמה שנים... אני יודעת שאני אמצא אחר, אבל כרגע זה מה שיש.... תודה על התמיכה......

למעלה