אוהבים גם אותך, גיא
הי גיא (אוף, כמה נדוש), קודם כל, אני באמת ובתמים מפרגן לך להקיא בשירותים. לפעמים זה פשוט עושה טוב להוציא את זה החוצה. שנית, אני לא יודע אם זה באמת שכולם פה אוהבים את כולם. זה פשוט שהאווירה כולה מאפשרת לנו להוציא דברים ממקום קצת יותר מקבל וקצת פחות ציני ממה שאנחנו רגילים. המציאות היומיומית של רובנו, וההתניות שאנו רוכשים מגיל אפס הם כאלה שמלמדים אותנו להיות על המשמר, לעטות על עצמינו מסיכות (למשל מסיכת הציניות), לשלוף ציפורניים, לחשוד וכו´. ואז, לפעמים, זה פשוט כיף להגיע לאכסנייה שבה התנאי המוקדם הוא ששום דבר רע לא יכול לקרות לך. אתה יכול לתת אמון, לא לחשוש, להגיד דברים שאתה לא תמיד אומר, להיות אינטימי. הפורום הזה הוא כזה מקום. אז נכון שלפעמים זה אולי נראה מלא סוכר, קיטשי ואולי אף מזוייף. אולי זה כך, אבל אולי פשוט לא תמיד אנחנו צריכים להיות קשוחים ומחוספסים, ולפעמים אנחנו אפילו יכולים להרשות לעצמינו להיות רכים, מקבלים ואפילו (סליחה על המילה הגסה) אוהבים. אשר לבן, הוא כנראה לא צריך אותי כסנגור, אבל בכל זאת בא לי להגיד עליו משהו. אני מכיר אותו רק זמן קצר, מאז שהתחלתי ללמוד אצלו קונג פו, ולדעתי הוא אדם מיוחד ונעים, לא מתנשא, משתף אחרים בידע שלו, לא ציני ועם הרבה פחות התניות כאלו שהזכרתי למעלה. אני מגיע בחיוך לכל שיעור איתו ויוצא עם חיוך עוד יותר גדול. חוץ מזה יש לו יוזמה שאפשרה לו לברוא את הפורום הזה, שהוא אכן שונה, וכמה טוב שכך. צריך פשוט לא לפחד מהשוני הזה, אלא להתנסות בו. מי יודע, אולי בסוף אפילו תהנה. ולסיום, אני לא מכיר אותך, אבל במסגרת המצומצמת של התקשורת בפורום, אני מקבל אותך כמו שאתה. עם או בלי ציניות, עם או בלי להקיא בשירותים. אני בשום פנים לא שופט אותך, ואני מודה לך על ההודעה שלך, שנתנה לי הזדמנות להביע את עצמי. שיהיה לך יום פשוט נפלא, פיני