אהבה

גיאגיא7

New member
אהבה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

כולם פה כל כך אוהבים את כולם, זה כל כך נפלא. כולם אוהבים את בן, ומי שלא אוהב את בן, סוגד לבן, וכולם גם אוהבים כל כך אחד את השני, וכולם כל כך מתוקים ויפים וחושבים מחשבות חיוביות כל הזמן, ומפרגנים ללא הפסק זה לזה. מי ידע שעולם הלוחמים יכול להיות כל כך ורדרד? אוהב את כולכם, גיא (ותסלחו לי שנייה, אני חייב לרוץ לשירותים).

pinibs

New member
אוהבים גם אותך, גיא

הי גיא (אוף, כמה נדוש), קודם כל, אני באמת ובתמים מפרגן לך להקיא בשירותים. לפעמים זה פשוט עושה טוב להוציא את זה החוצה. שנית, אני לא יודע אם זה באמת שכולם פה אוהבים את כולם. זה פשוט שהאווירה כולה מאפשרת לנו להוציא דברים ממקום קצת יותר מקבל וקצת פחות ציני ממה שאנחנו רגילים. המציאות היומיומית של רובנו, וההתניות שאנו רוכשים מגיל אפס הם כאלה שמלמדים אותנו להיות על המשמר, לעטות על עצמינו מסיכות (למשל מסיכת הציניות), לשלוף ציפורניים, לחשוד וכו´. ואז, לפעמים, זה פשוט כיף להגיע לאכסנייה שבה התנאי המוקדם הוא ששום דבר רע לא יכול לקרות לך. אתה יכול לתת אמון, לא לחשוש, להגיד דברים שאתה לא תמיד אומר, להיות אינטימי. הפורום הזה הוא כזה מקום. אז נכון שלפעמים זה אולי נראה מלא סוכר, קיטשי ואולי אף מזוייף. אולי זה כך, אבל אולי פשוט לא תמיד אנחנו צריכים להיות קשוחים ומחוספסים, ולפעמים אנחנו אפילו יכולים להרשות לעצמינו להיות רכים, מקבלים ואפילו (סליחה על המילה הגסה) אוהבים. אשר לבן, הוא כנראה לא צריך אותי כסנגור, אבל בכל זאת בא לי להגיד עליו משהו. אני מכיר אותו רק זמן קצר, מאז שהתחלתי ללמוד אצלו קונג פו, ולדעתי הוא אדם מיוחד ונעים, לא מתנשא, משתף אחרים בידע שלו, לא ציני ועם הרבה פחות התניות כאלו שהזכרתי למעלה. אני מגיע בחיוך לכל שיעור איתו ויוצא עם חיוך עוד יותר גדול. חוץ מזה יש לו יוזמה שאפשרה לו לברוא את הפורום הזה, שהוא אכן שונה, וכמה טוב שכך. צריך פשוט לא לפחד מהשוני הזה, אלא להתנסות בו. מי יודע, אולי בסוף אפילו תהנה. ולסיום, אני לא מכיר אותך, אבל במסגרת המצומצמת של התקשורת בפורום, אני מקבל אותך כמו שאתה. עם או בלי ציניות, עם או בלי להקיא בשירותים. אני בשום פנים לא שופט אותך, ואני מודה לך על ההודעה שלך, שנתנה לי הזדמנות להביע את עצמי. שיהיה לך יום פשוט נפלא, פיני

shargil

New member
אני דווקא מסכימה עם גיא

בכדי להמנע מלהיות מנוכר, מסוגר, קר, מרוחק וציני, לא צריך לבחור בקיצוניות השנייה. אדם יכול להיות מעניין, פתוח, קרוב, ומקבל גם בלי לשפוך אהבה על אדם שאינו מכיר. אני מחשיבה את עצמי כאשה חמה, שיודעת להחמיא, ובוודאי כאחת שאומרת לא מעט לאנשים הקרובים לה שאני אוהבת אותם. האהבה שנשפכת כאן יוצרת קליקה סגורה, ומי שלא מרגיש שהוא מתחבר לזה מיד, נשאר בחוץ. זה לא ממש מקבל, אתם יודעים. אני למשל חשבתי שהאנשים בפורום פשוט כולם מכירים את כולם (ממש) כי אחרת איך יתכן שנוצרה הקליקה הזו. בכל אופן זה עשוי לגרום לאנטגוניזם. כנראה שיש שביל זהב, שביל ביניים, בין להיות ציני ומרוחק לבין להיות מתוק וסכריני. שיהיה לכולם יום נפלא. מיכל

גיל גיל........

אל פחד אנו למודי נסיון..... ואני מקווה שרובנו כבר יודעים שאהבה היא אהבה בלי פרשנויות וציניות. אני מצטרפת לקבלת הפנים החמה למצטרפים החדשים באשר הם יחד עם דעותיהם והשגותיהם. באהבה אמיתית טל

deep ocean

New member
רציתי לטלפן אליך טל יקירה

אבל כשאני ארגיש יותר טוב זה יקרה.. :)

תודה מתוקה

גם אני לא בתקופה הכי מזהירה בחיי אז חופשי קחי את הזמן... אבל אני לומדת המון ומקווה שגם את. אוהבת טל

אהבה היא אכן אהבה נקודה.

אבל האם אנו יכולים לאהוב באמת? במילים כולנו יכולים להשתפך ולכתוב את כל מילות האהבה והאייקונים הכי הכי...המבחן האמיתי הוא מעבר לעולם הוירטואלי...

pinibs

New member
אוי שרגיל שרגיל

אהובתי (מה לעשות, את אהובתי, ובעוד כחודשיים תהיי לרעייתי. אני מאד מתרגש רק שתדעי), באופן כללי לא כדאי (לדעתי) ללכת לקיצוניות. לא זו ולא זו. אבל מי אמר ש"הסגנון האוהב" השורה על הפורום הזה הוא קיצוני? כידוע לך גם אני לא מכיר כאן אף אחד חוץ מבן ואני ממש לא מרגיש שזוהי קליקה סגורה. עובדה היא שאני יכול להשתתף (רק כקורא ו/או כמי שגם כותב הודעות משלו) ואני לא מרגיש שמישהו מנדה אותי. אף אחד לא צריך להתחבר למה שקורה כאן מייד, ואף אחד לא אמר שמי שלא מתחבר מייד נשאר בחוץ. לדעתי אותה "שפיכת אהבה" המתקיימת כאן לדברייך ולדברי גיא היא פשוט סוג של שפה שאולי חלק מאיתנו לא רגילים אליה. השימוש ב"שפת אהבה" שכזו אינו אומר שמי שלא ממש מיומן בה נותר מחוץ למעגל. ההפך הוא הנכון. ישנה כאן הזמנה מפורשת להצטרף למעגל ולהרחיב אותו. גם על ידי הכנסת "שפות אחרות". זה מה שיוצר מתח בריא ואיזון ועניין לדעתי. ולבסוף, זהו בעצם האינטרנט במיטבו. אוקיינוס של היצע שכל אחד (אבל כל אחד!!!) יכול למצוא בו את מה שמתאים לו. ועוד "לבסוף" אחד: כהרגלנו (בני האדם בכלל, לא רק את ואני) בקודש, קשה לנו בלי תוויות, סיווגים, חלוקות וקיטלוגים. לדעתי זהו המקור לצורך שלנו לתייק את משתתפי הפורום או את שפות הפורום ל"ציני", "סכריני", "אוהב", "שונא" ועוד ועוד. אני מציע למי שרוצה (ברצינות) לפתוח שרשור חדש של הודעות שהן רק ציניות. מעין אימון כזה לשריר הציני. אני בטוח שנגלה שכולם יכולים, ושזו יכולה להיות חוויה מאד משחררת ואפילו מצחיקה. אם מישהו ירים את הכפפה, אני מבטיח להפליא בהודעות מלאות ארס. מבטיח. אפשר גם לשכלל את זה לשרשור שבו כל הודעה צינית נענית בהודעה מתוקה ואוהבת וההפך. בואו נשבור אחת ולתמיד את כל הכללים האלה ונראה שבסוף פשוט נשאר יותר עם התוכן ופחות עם הצורה. פיני המאוהב והמאושר

shargil

New member
אפי שטנצלר הודיע בחצות

ואני מודיעה ברבע לתשע. אני פורשת חברים. זו דרכו של עולם. ובודאי דרכו של זה הוירטואלי. המשיכו להפרות זה את זה בתכנים מרתקים וממכרים. אני הולכת לחפש לי עניין בעולם המוחשי (כמה מתאים לי - אני המשימתית). ולך יקירי, אנא שמור את הזוגיות שלנו לעצמנו, ובודאי את התקשורת שבינינו. אותה אינני מעוניינת לחלוק עם אחרים. סליחה. בתקווה שאתה מבין. טל, תודה לך על קבלת הפנים, ותודה עוד יותר, על כך שפיני שלי מצא אצלך עניין רב ושמחה. המשך כך. בודאי נפגש עוד. בברכת שנה טובה לכולכם. מיכל

עז

New member
אני לא אוהב אותכם

כי פשוט אני לא מכיר אותכם. אבל לפי מה שאתם כותבים אני בטח לא אוהב אותכם כי אתם מפונקים (עד מאוד) ובכל זאת אני נשאר כאן ... אולי קול ההגיון היחידי בפורום.

razi!!!

New member
זאת הבעיה עם בני האדם (רובם לפחות)

קודם הם רוצים להכיר - ורק אחר כך לאהוב! למה שלא תואהב את כולם בתור התחלה - ואחר כך תחליט אם זה טוב או רע? רזי

עז

New member
אהבה

"כולם" מדברים על אהבה, מעטים יודעים למה הם מתכוונים. בעיניי, אהבה זה משהו מיוחד שקורה בין 2 יצורים. בתור התחלה אני נטרלי. טוב ורע זה שיפוטי, אני לא שופט של אף אחד, משתדל לפעול בצורה הנכונה, ולאו דווקא בצורה הטובה. חוץ מזה, עדיף להבדיל בין טוב ליותר טוב, ולא בין טוב ורע, כמובן שהכל עיניין של הגדרות. אז אני יכול לאהוב מקסימום 5 יצורים, בפורום הזה יש הרבה יותר .... אשמח כמובן לאהוב 6, אך עד היום במשך 45 שנה זה עוד לא קרה. אני מכבד את כל מי שמגיעה לו כבוד. אני מחזיר לכל מי שפוגע בי. אני אוהב את מי שאני אוהב. הגדרת אהבה גדולה על הפורום הזה (לצערי) אך אם אתה חושב שיש כאן מקום אז אולי נתחיל. קודם כל, לפני שמתחילים להגדיר אהבה יש צורך נלהגדיר המון מילים (טוהר המילה) אז אם אתה רוצה להתחיל ב"משחק" ההגדרות תיהי מוכן להבין ולהתכוון לכל מילה שאת כותב, אם אתה מוכן אני גם.

sivanG

New member
אפשר לדעת איפה אתה לומד קונג-פו?

זה פשוט מעניין אותי ואולי אני גם אחליט ללמוד את זה, אם יש מקום טוב שקרוב לביתי. תודה מראש

pinibs

New member
לימודי קונג פו

הי סיון, אני לומד קונג פו אצל בן טל-שחר (מנהל הפורום הזה בכבודו ובעצמו), ואין מאושר ממני על כך. הלימודים מתקיימים בתל-אביב, ואם זה מעניין אותך, תוכלי לפנות לבן ישירות מעל דפי הפורום. מומלץ למי שרוצה לקצר את המרחק בין קצות הפה לאוזניים (
), ולמי שסתם רוצה להרגיש נפלא
. פיני

גיאגיא7

New member
תגובה לפיני

מן הסתם רבים לא מכירים אותי כאן, אבל אני מכיר את בן תקופה די ארוכה, וגם אני חושב שהוא אדם מיוחד ונעים, לא מתנשא, משתף אחרים בידע שלו, לא ציני וכו´. אני גם מאד אוהב ומעריך את בן. אני אישית נפלתי למלכודת במהלך לימודיי עם בן, מלכודת שלדעתי קל ליפול אליה, ואני רואה בפורום הזה סממנים למלכודת הזאת, וזה מה שגרם לי לרשום את ההודעה שלי. המלכודת קשורה לויתור מסויים על מי שאתה, על הכוח האינדיבידואלי שלך, והתמסרות לכוח של מסגרת או של מורה, עד כדי שאתה מתחיל להתנהג ולחשוב את המורה והמסגרת, ולא את עצמך. נכון, זה שלב, ושלב טבעי, אבל זה גם שלב קצת מסוכן לטעמי. אני יודע שאין הרבה מה לעשות נגד זה, אבל בכל קצת קשה לי לראות את זה, אולי בגלל שזה נוגע בעצב קצת כואב אצלי. ארסיות וציניות, אני חושב, תמיד באים מכאב כלשהו.

למעלה