אהבה ...

אהבה ...

התאהבתי בך , התאהבתי במילים שלך התאהבתי במי שאתה התאהבתי מבלי להכיר אותך , כל יום מחכה למילים שלך כל יום מצפה לשמוע ממך פרפרים בבטן פעימות שחסרות מרגישה ממש כמו ילדה קטנה שמתאהבת עד מעל הראש אני אוהבת אותך וכל פעם שאני אומרת את זה לעצמי עוברת בי מעין תחושה צמרמורת קסומה הרגשה נפלאה .. אז שתדע לך אני אוהבת אותך ... ואני לא מכירה אותך ..

mr_lonely

New member
קשת של ענן בעיתות של גשם

מרהיבה ביופיה זוהרת כל הצבעים בה, כל הגוונים יפה מאין כמותה מאוהבת במי שלא ראתה... פרפרים בבטנה כילדה קטנה צמרמורת קסומה מאדם תעלומה.... קשת של ענן מעיתות של גשמים התאהבה באדם במקום בשירים....

בוקר טוב של צבעים יפים ..

בוקר של צבעים חמים צהובים של שמש קסומה ירוקים של פרחים בגינה כחולים כמו שמיכה חלקה ולבן , זה צבע האהבה .. כן התאהבה באדם אבל גם במילים התאהבה במה שמספרים לה החושים הוא אוהב , אוהב באמת כל מה שאומר .. אומר מכל הלב .. צבעים אדומים של תשוקה ועוד צבעים סגולים וורודים של פרחים נפלאים עם רחות חושניים וצבע שהוא הצבע שלך צבע לבן - צבע של אהבה .. אני אוהבת אותו - אבל לא מכירה אותו ...

mr_lonely

New member
../images/Emo23.gifיפה מאוד גינתך ...

פרחים בה מכל הצבעים עם ריחות חושניים ופרחים של תשוקה ופרח...לבן ! והפרח הלבן פרח האהבה יודע למי הוא שייך למען מי הוא פורח והאהבה יודעת גם והאהבה גדולה כים וגם אם אינך מכירה אותו הוא ממלא לבך באהבה ויהיה זה שכרך שלבך ימלא באהבה בזכות אהבתך הטהורה לאדם שאינך מכירה...

לך ..

גבר הולך לאיבוד - שלמה ארצי ... גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת בין שיחי השרך , הוא מתנדנד כשהרוח נכנסת הוא נעזב, הוא נושר בסתיו , אל תהיי כועסת , הוא מאוהב... תבואי אליו לפעמים , הוא נרגע כשאת פה יש לו דרכים משונות , את אוהבת אותו . גבר עוזב לפעמים דרך מרפסת מזמזם שיר ישן, הוא נפצע בעורפו מעץ השסק נצבט בשושן צוץ דבק בעקביו , אל תהיי כועסת הוא מאוהב, הוא בא אליך לפעמים את נרגעת כשהוא מלטף יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב . יש לפעמים שריק על המרפסת כמו יום שבת ורוח דרומית בשקט נכנסת ואף אחד ואת חושבת עליו וחתול בעשב בורח זנב .. שיבוא אליך פתאום ישתוק , ילטף יש לו דרכים משונות , לומר לך שהוא אוהב .... מקדישה לך את השיר שלי ושלך ... ואני אשאיר את החתימה ...

mr_lonely

New member
אני קורא את המילים...

ושומע אותו שר...בדמיוני... תודה רבה לך, מתוקה !
תשאירי ! ודאי שתשאירי ! זכויות היצרים על המשפט הזה הן שלו ...לא שלי ! אגב, מה זה צוץ ???

מילה ..

מילה ועוד מילה מתחברות בקשר מיוחד של אהבה מילה ועוד מילה ביחד יוצרות מנגינה קסומה מילה ועוד מילה מלטפות אותי בחשכה נותנות לי להרגיש מיוחדת במינה מילה ועוד מילה מחזרות אחריי במכתב של אהבה מכתב שנכתב מכל לב והנשמה מכתב שכולו פרפרים מתרוצצים והתרגשות שהרבה לא יודעים מחכה כל יום לשמוע ממך מחכה כל יום למכתב של אהבה ממך ..

מילה ...

מילה ועוד מילה מתחברות בקשר מיוחד של אהבה מילה ועוד מילה ביחד יוצרות מנגינה קסומה מילה ועוד מילה מלטפות אותי בחשכה נותנות לי להרגיש מיוחדת במינה מילה ועוד מילה מחזרות אחריי במכתב של אהבה מכתב שנכתב מכל לב והנשמה מכתב שכולו פרפרים מתרוצצים והתרגשות שהרבה לא יודעים מחכה כל יום לשמוע ממך מחכה כל יום למכתב של אהבה ממך ..

mr_lonely

New member
פרפרים מתרוצצים בבטנך

פרפרים מתרוצצים בבטנך... ומילים מלטפות גופך ואת מיוחדת ועוד איך... כל אישה מיוחדת בדרכה... ואת הרי הקשת במלוא יופייך והדרך ....

אהבה וירטואלית ..

הרי זאת טבעה של אותה אהבה מוזרה לאהוב אדם שלא מכירים להתמכר להרגשה של אהבה מתוקה מכתבים מילים או סתם מסרים חמודים הם חלק מאותה מערכה שבה נוטלים אותם זוג מאוהבים הוא לא מכיר אותה היא לא מכירה אותו המקלדת היא הכלי לשיחה המילים הם מהלכים באותה תחושה היא מתאהבת בהרגשה המופלאה הוא מתאהב באותה אחת מיוחדת במינה וכל אחד יודע שבעצם זאת אהבה מוזרה אהבה וירטואלית של מילים מיוחדים ושל תשוקה מיסתורית ומופלאה .

mr_lonely

New member
כלוליין על חבל דק

מהלכים כל האוהבים הוירטואלים הן כפסע בין הוירטואליה למציאות ומגיע הרגע והמקלדת הופכת למיותרת ומגיע הרגע והחבל עלין מהלך הלוליין נרעד ונתרת פתוחה השאלה מה יקרה הלאה גם ללוליין וגם ל...

חלום ...

בעולם הזה שכולו פנטזיה אחת גדולה מצויה לה אותה אהבה וירטואלית קסומה חלום של תשוקה מיסתורית אותה אשליה של רומנטיקה חיזור , חברות ואפילו אהבה אחת גדולה לתהות תמיד מי יושב בצד השני של המסך ללמוד לקרוא אותו ,לדעת מי הוא הוא חלק מאותו משחק של מילים ומקשים .. אבל כמו לוליין שמהלך על חבל דק הוא יודע שבמידה ויפול .. הוא יגיע לרשת ההצלה שתציל אותו מכל דבר רע .. וכן גם מאכזבה שבאהבה ונכון , תמיד מגיע שלב שבו שואלים את השאלה מה יקרה הלאה .. ? אבל למה לחשוב על זה מההתחלה למה לא לתת לעצמך להסחף .. לאבד שליטה לתת לרוח שבך לספוג את כל האהבה ..

mr_lonely

New member
מכל חלום נקיץ הרי...

בעולם של פנטזיה בעולם של וירטואליה תמיד כדאי לבדוק האם ישנה בכלל רשת הצלה וכשהיא איננה כדאי לחשוב אם לעות לחבל או לוותר מראש להיסחף זה טוב לאבד שליטה זה מרגש כל עוד אתה יודע לאן בסוף תגיע....

טאKילה

New member
אבק פרפרים..../images/Emo39.gif

התשוקה מתעוררת,, למראה יופי הטבע, אבק פרפרים,, מפלח לי בבטן,, מתבוננת בבואתך,, מחוייכת,,משתוקקת,, מסמיקה למראה,, בבואתך המסמיקה.. מבטך נוקב וצלול,, חסד נדיר בעינייך,, שפתייך צובעות,, את שפתיי ברוך,, ומחול הלשונות מרקד,, ריח הפיתוי שלך,, כחייה ללא כסות,, ריח תשוקה מושק, נודף באויר,, ריח פריחת הלימון בטבע,, ברק מבטי לתוך עינייך,, מפזמת לך בקול רך הססני,, גופי שטוף בדבש ורכות,, מנענעת בחמוקיי,, שדיי חשופים למחצה,, אהיה כפנתרה פראית,, אלחש בקול ערגה כחיית בר,, בוא אלי,,בוא פן תאחר.. בוא נטרוף מהפרי האסור..אני.

mr_lonely

New member
תשוקה מתעוררת

שפתייך נוצצות שדייך חשופות ואת לוחשת: בוא פן תאחר ואת הפרי האסור אתן לאחר... ומתחיל המאבק שבין אדם לעצמו וריח התשוקה ויפי הטבע כולם מושכים ומפתים למימוש אותה אהבה אסורה ושוב אותו מחול שדים אותו שוב ידעתי בעבר ואני הרי יודע לאן כל זה יגיע... ושוב אותו שברון ושוב אותו זכרון שאותי ירדוף ולא יעזוב על פנתרה פראית מפתה וחושנית שנענעה חמוקיה ורסיס מליבי נותר בידה....

טאKילה

New member
שושנה אחת סמוקה..../images/Emo141.gif../images/Emo48.gif

עינייך בוהקות יותר חורז ומפזז שירה כמו מרירות לא צפויה כוח הדימיון מתעתע מוצף כבדות בנשמה פסיעות ותחושות שוטטו הדי קולך סביבי כשציירנו פרפרים על רוך הבטן קרבה הנפש בנינו בסבך של קווים רוטטים ברכות מלטפת כקטיפה השארת בליבי כתמי גוונים והרפתקאה מרהיבה אני מוחה דמעתי כמו מתיפחת מבפנים הלב מחסיר פעימה הכמיהה אליך יקירי עיניי נוצצות לעינייך כקורי זהב ראיתי אותך מצייר לי קעקע על לוח הלב שושנה אחת סמוקה.. בצבע ארגמן בתשוקה ואהבה..

למעלה