אהבה ...

mr_lonely

New member
שושנה זו....../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

מרירות לא צפויה שצפה ועלתה תמיד הייתה אך יש והיא טמונה היטב ויש והיא צפה ועולה אך היא תמיד ישנה... ונפש שקרבה לשניה אינה דימיון מתעתע וגם בליבי כתמי גוונים והרפתקאה מרהיבה אנא מחי דמעתך כי אם נוצצות עינייך ולבך מחסיר פעימה אין טעם לזו הרפתקה והרי אנו יודעים מאין באנו ולאן נלך ושושנה סמוקה שקועקעה תישאר שם לעד על לוח ליבי ולוואי שאת כמותה...

מילה אחת ...

וואו .... מדהים

טאKילה

New member
לך באהבה..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

אני רוצה להציץ לפניך הזרות,, ללטף לגעת ולחוש את גופי בגופך השוקק.. להרגיש את הלשונות מתגלגלות זו בזו,, עד כלות ושיכרון חושים לראות מקרוב ללחוש ולשמוע לנחש ולדעת אותך בלי שאלות,, תדע אהובי,, אני לא רוצה לגווע,, בבשלות התאווה. נשארה בנישמתי התקווה,, נוגעת לא נוגעת,, הגיגי ותשוקתי,,לך באהבה.

mr_lonely

New member
הגיגים ותשוקות...

הגיגים ותשוקות אלו שלך מתאימים במדוייק לאילו שלי לשונות וגופות תאוות ויצרים שנלקחו בדיוק מתוך חלומי ואני לא אניח לך לגווע, יקירתי הולך אני לצידך, חמדתי והתקווה והתאווה ההגיגים והתשוקה ימצאו דרכם גם במרחקים, ילדתי !

טאKילה

New member
הגיגים ותשוקה..|../images/Emo23.gif

התשוקה מותאמת מדוייקת חלום כמיהה של מרחקים הרגשתי קרוב,פתאום רחוק כאילו כתב ההגיגים תוהים מצאת אותי בבואתי שלי פתחת את השער לאט לאט נכנסת על קצות האצבעות ברכות מעודנת מלטפת רגש נפלא יופי מואר אמרת לא תתן לחלומות לגווע הקשבתי לך ברטט הנשמה חיבקתי את ציורי הפרפרים שהותרת לי על רוך הבטן הבוקר האיר שקט איטי חיכתה לי נשיקת הבוקר הצמדתי שפתיי נשקתי לך חיכיתי לעוד ואתה נאלם אתה נעלם,ניחשתי ודייקתי כשאתה לא כאן,אתה הית שם אמרת סתם נשבעת שזה סתם אבל קולי נאלם לו נדם לא נעלמתי רק עיפתי ברחתי לצל של עצמי הוא מחה את דמעתי עטף אותי וחיבק אליו.. קחני לצדך קר לי.. כסה אותי בריקמת ליבך..

mr_lonely

New member
כשעושים....

כשעושים מזבוב פיל הזבוב יכול גם להפיל.... ואלף מילים ואלף הגיגים לא יוסיפו ולא יורידו

לבד32

New member
תגובה

להגיד שהצלחת לשנות מצב רוח עגום בערב שבת , אז כן תודה

למעלה