אהבה

• פותח הנושא w1il
  • פורסם בתאריך

Tangled_Heart

New member
תנחומיי

אני מקווה שאכן תסתדרי...ואולי תשלימי עם הרגשות שלך כמו שהם כי ואלי העולם שלך היה באמת נראה יותר טוב, אולי יותר מציאותי....(?) אני מעדיפה שלא להתעלם מאותם רגשות שיותר קל להתעלם מהם...אבל אני כן מתעלמת..כי כאמור, זה יותר קל אני חושבת או שבעצם לא, והייתי מסתדרת הרבה יותר טוב אם הייתי מכירה במציאות ומתמודדת... לא יודעת *מהרהרת* רוני

wing

New member
אהבה...

טוב, אם תשאלו אותי אהבה אכן נמצאת רק בראש... אנחנו בעצם משכנעים עצמנו שאנחנו מאוהבים (כמו האדם הזה מתאים לי או בגלל שהוא לא מתאים לי אז דווקא) זה קורה לא במודע. מה שאומר שאני יכולה להגיד לעצמי להפסיק לאהוב מישהו עכשיו... לשכנע את עצמי... <--- (לחיות במצאות אחרת?) מצד שני, אהבה זה משהו מאוד קסום ויפה שחבל לנתח אז תשכחו ממה שכתבתי קודם |́á|

Tulula

New member
אהבה היא.. ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אהבה היא מצב פסיכוטי זמני, בו מציאות ודימיון מתערבבים, והאדם לא מסוגל לזהות את המציאות האובייקטיבית שמולו, אחרת הוא לא היה מתאהב לעולם...

morning star

New member
אהבה

"אהבה היא פסק הזמן הנחמד שבין הפגישה עם נערה והגילוי שהיא נראית כמו מין דג" אמר ג´ון בארימור, אך משפט המחץ לדעתי הוא: "רבים התאהבו באור קלוש שלא היו מרשים לעצמם לבחור בו חליפה" (מוריס שבאלייה). שלכם אוהב הנווד

Hell is beige

New member
ברור שאהבה קיימת רק בראש!

כבר ידוע וברור! זה קיים רק אם אנחנו חושבים שזה קיים! כל דבר!

Hell is beige

New member
אז תפסיקי לרקוד מסביב למדורה

לפי ההודעה שלך אני יכול להגיד לך רק דבר אחד - הגיע הזמן להתעמת עם עצמך. אש לוהטת - אש כווה - אש מטהרת

דז

New member
אהבה קיים ויותר

אהבה לא קיימת רק בראש,זה מסוכן להגיד,ובטח ובטח שאהבה היא לא שקר . אהבה היא פועל . ואהבה יש לא רק אצל אנשים . בשביל אהבה צרייך יכולת חשיבה ובחירה. ויכולת העדפה. גם אם הייתי נולדת בג´ונגל בלי אנשים מסביב הייתי מנסה לשרוד, למה? כי אני אוהבת את עצמי ואת הקיים.ובכלל את העולם שאני משיגה לראות. אהבה היא לא רק דבר רומנטי פיזי,יש קשרי אהבה אחרים. אהבה היא העדפת דבר על משנהו בגלל בתכונות הטובות שלו,וזה קיים. נווד אתה באמת מאמין במה שאמרת? נויה אוהבת כול דבר שזז

morning star

New member
דז יקירה

חשבתי שאת מכירה אותי טוב יותר מזה... הציטוטים שהבאתי, לעיתים הם נכונים - הכל בנסיון והחוויה הפרטית של האהבה. אהבה אחת אף פעם אינה דומה לאחרת. כמו עוגת שוקולד שתכיני לבד - כל פעם היא תצא קצת אחרת, הטעם יהיה שונה - ולא בגלל שהרכיבים שונו. הרכיבים הבסיסיים זהים תמיד. אבל אנחנו, כל שניה אנחנו שונים, כל אהבה תהיה שונה. אז פעם היא תראה לנו כאוסף אינטרסים, ופעם כמשהו שנרצה למות למענו, לפעמים זו תהיה אהבה כמו באגדות, לפעמים אנחנו מאוהבים באהבה עצמה - לא שזה רע. כה רבות כבר דובר על אהבה, סופר והושר - לא כלו המילים להכיל את סוד האהבה - אהבת חברים, אהבת משפחה, אהבת גבר לאישה. את רגש האהבה גם הפילוסופים הגדולים לא יכלו לנסח במילים - כי לא ניתן לנסח אותה במילים. השפה שלנו מוגבלת ומוגדרת מדי מכדי לתאר את האהבה. לכן עוד ישירו עליה, עוד יכתבו עליה ועוד יחלמו עליה... שלך, חולם אהבה הנווד

קלייר

New member
אהבה היא הגשר לחיים

אהבה היא הגשר לחיים,ללא אהבה לא היינו נולדים,ללא האהבה היינו דיי בודדים,אהבת אם,אח,חבר,כלב,חשוב לנו לדעת שאנו אהובים-ומסוגלים להחזיר אהבה,נכון שיש אהבה שהיא יותר הורסת מאשר בונה,אך ללא אהבה יכול האדם לשרוד,?

Nagini Potter

New member
האהבה היא הדבר הנפלא והנורא ביותר

האהבה היא הדבר הנפלא והנורא ביותר בעולם, וזה כל כך בולט שאני יכולה לומר לכם את זה בלי היסוס למרות שמעולם לא הייתי מאוהבת... משהו כמו בריטני ספירס שזכתה מקום ראשון (בתחרות של מעריב לנוער) בפרס המתלבשת הכי יפה, וגם בפרס הראשון של המתלבשת הכי מכוער.... מוזר... Nagini Potter

pif

New member
לא רק העיניים מתאהבות!!!!!

מעניין לגלות שלא מעט מן ההודעות מתיחסות להתאהבות כמשהו שיקרי שהוא לרוב פועל יוצא של ליקויי ראיה כאלה או אחרים. כשהאמת היא שהתאהבות מתרחשת במקביל בכמה ערוצי חישה כמו צורה, צליל תוכן וכנראה החשוב מכל - ריח. זו גם הסיבה לזה שמושא ההתאהבות שלנו מסוגל להיות שונה כל כך מהפנטזיה שאיכלסה הת ראשנו בזמן שקדם להתאהבות ועדיין מושך ונכון כל כך. עוד לסיום: " אהבה - היא כשטובתו של האחר חיונית לזו שלך "

itsikd

New member
מה זאת אהבה ?

אהבה זה לאהוב את מה שהזולת גורם לך להרגיש אף אחז בעצם לא אוהב מישהו אחר הוא אוהב את מה שהוא מרגיש בגלל מישהו אחר

אחי היקר יש לי שאלה אישית..

אתה שמח?יותר נכון למה אתה לא מתאבד?שאלה רצינית ולא צינית..

למעלה