משתפרת1
Well-known member
לא יודעת אם האחדות המיוחלת אפשרית. כש"אתם" נדרשים להסתלק מפה, כי אתם מפחידים אותה...
קודם כל צריך למחוא לנשיא מדינת ישראל כפיים על אמרות שהן 'קו ממלכתי'...היה מפולג???
נשיא המדינה ריבלין שמר על קו ממלכתי ואמר:"אני זוכר היטב איך נצחנו את המלחמה ההיא. בשוחות, לחמנו כתף אל כתף. איש לא בדק אם יש לך פאות מקופלות מתחת לקסדה או אם אתה טומן בחגור את הפנקס האדום שלך. הסתערנו יחד, מתוך ידיעה שאם לא נשעט קדימה, ייתכן שלא יהיה לאן לשוב".
מה לדעכם דרוש כדי שהעם יחזור להיות מלוכד?
ראה כמה חשוב לך להגיב ולנבל את פיך.אם רוב חברי הפורום אומרים לך שאתה , נא הסק מסקנות ...
בעצם, אין לך כלום שם למעלה בכדי שתוכל להסיק מסקנות וכמו שאומרים החבר'ה, נעל נשאר נעל, כך שאין לך מה לבזבז את זמנך בניסיון ללמוד ועדיף שתתמקד בשמרטוט, דלי ומגב ותתחיל לפרנס את עצמך במקום להיות לנטל על משפחתך.
היכן ניבלתי את פי? כנראה, באותו מקום ש"כתבתי" שאני מרצה למתמטיקה במכללה.ראה כמה חשוב לך להגיב ולנבל את פיך.
כל פוסט שלך רק מחזק את העובדה שאתה מתאים לתיאור המילה דגנרט
והרי זה ברור . כל הימנמנים נמוכי המצח עם רמת משכל בגובה הדשא תואמים להגדרה הזו.
אתה עוד מגדיל לעשות , כימנמן נמוך מצח אתה עוד מספר לחבריך שאתה שולט ב 9 שפות ומרצה למתמטיקה באיזו מכללה. [חחחחחחחחחחחח]
רק חבריך האווילים יאמינו לכזבים האלו.
אני יכול רק לאחל לך בריאות טובה , תרתי משמע.
מה עם ה 9 שפות ? שכחת ?היכן ניבלתי את פי? כנראה, באותו מקום ש"כתבתי" שאני מרצה למתמטיקה במכללה.
תאור מצבך העגום היא עובדה מוגמרת, אין כמו כוח המילים ושפתך הרדודה ובורותך כמעט בכל תחום שבו אתה כותב, אומר הכל.
אגב, נעל זאת מחמאה בעבור מה שיש לך שם למעלה והייתי צריך לכתוב סולייה של נעל שדרכה על צואה, כי אין לך יותר מזה ובינינו, אתה לא צריך יותר, כי הצואה עוזרת לגידול הכרוב שיש לך בראש.
לא, כי המס' גדול יותר.מה עם ה 9 שפות ? שכחת ?
רחמנות על אלו שמצפים שיעריכו אותם לא בגלל מה שהם באמת, [כי הם מסכנים], אלא על פי הבדיות שהם מספרים לחבריהם הימנמנים נמוכי המצח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.