בוקר טוב לכולם... השעה 7:30 (בערך) יש לי 5 דקות לשרוף מהזמן, לפני שאני אתחיל להתארגן למתכונת במתמטיקה. אז אני סתם יספר לכם שאני לחוץ לאאלה, אפילו שאני לא צריך להיות...וקר פה בטירוף!!!!! שיהיה בהצלחה לכל הנבחנים היום! נתראה אחרי? ביי
יא תחת זה היה ב 1!!! וזה לא היה בכוונה.. הכל מכוונות טובות... וביקשתי מלא מלא סליחה! והמבחן היה אחד הטובים!!! שניהם!! קדימה חגי יושב לידי עוזר לי בתרגיל מסובך!!!! וקדימה ניר מהמר על תרגילים, וקדימה להציל ללירון וניב את המחשב, הבאתי להם 50 נקודות... צ'יא נהנתי היום
יהיה נחמד להיפגש אישתך איש... יהיה....מספק... בכלל לא יהיה....חלש... לא יהיה אחורה... יהיה....קדימה.... (הודעה זו מוקדשת לאופיר בלומנשטיין....) ובשביל לענות לך : כן
יא תחת! זה השם שלך...אתה פשוט לא יודע... (אני ולירון קוראים לך אופיר בלומנשטיין, כי אלה קראה לך פעם והתפקענו מצחוק...אז זה נדבק...) ו...לא כולם ככה.. אבל.........זה מתחיל לתפוס טוב דווקא... אופיר מתחיל להיות אחד משלנו...
שמגג... חחחחחחחחחחחח.... למה? מה תעשה לי? תרביץ לי? ואז אתה יודע מה יקרה? יהיו לי מלא סימנים כחולים וזה, ואנשים יבואו אלי וישאלו "ממה זה???" ואני אגיד בגאווה :"זה בגלל אופיר"....