אהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!

Uv Kruvi

New member
אהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!

בוקר טוב לכולם... השעה 7:30 (בערך) יש לי 5 דקות לשרוף מהזמן, לפני שאני אתחיל להתארגן למתכונת במתמטיקה. אז אני סתם יספר לכם שאני לחוץ לאאלה, אפילו שאני לא צריך להיות...וקר פה בטירוף!!!!! שיהיה בהצלחה לכל הנבחנים היום! נתראה אחרי? :) ביי

Snooofkin

New member
חכה חכה אני אטלפן אליך ב-2 בבוקר...

...לפני הבגרות במתמטיקה!
חחחח...

ShiN ShiN

New member
חחחחחחחח!!!!!!

לא התכוונו!
חשבנו שאין אף אחד בבית! חחחח!
אנחנו מצטערים סנופקין! וזה היה 1 לא 2!

Run Dudi Run

New member
מה זה הדבר הזה...

מטרידים אנשים ב2 בלילה... בושו והכילמו לכם.. מילא לתקוע מקל בתחת.. מילא להפשיט חתולות.. אבל להעיר את רן ב2 בלילה..?! מגעיל.

Uv Kruvi

New member
חחחחח....

יא תחת זה היה ב 1!!! וזה לא היה בכוונה.. הכל מכוונות טובות... :) וביקשתי מלא מלא סליחה! :) והמבחן היה אחד הטובים!!! שניהם!! קדימה חגי יושב לידי עוזר לי בתרגיל מסובך!!!! וקדימה ניר מהמר על תרגילים, וקדימה להציל ללירון וניב את המחשב, הבאתי להם 50 נקודות... צ'יא נהנתי היום :)

The WizardMan

New member
תגיד .. זה מעניין אותי .. לכל

החבר'ה פה ממקווה יש את הקטע של "קדימה ***" ו-"חלש ***" אתם באמת אומרים את זה בחיים האמיתיים ? זה נשמע מה זה מוזר ...

Uv Kruvi

New member
חחחחח...

יהיה נחמד להיפגש אישתך איש... יהיה....מספק... בכלל לא יהיה....חלש... לא יהיה אחורה... יהיה....קדימה.... (הודעה זו מוקדשת לאופיר בלומנשטיין....) :) ובשביל לענות לך : כן :)

Firz

New member
בלומנשטין?!!?!?!!?!?!?!?!?!?!

6 שנים אנחנו מכירים וככה אתה קורא לי!? בלומשטין אחי ! בלי "נ"! ובקשר לשאלה של ההוא אז לא לא כל המקוואים ככה.... חחחח

Uv Kruvi

New member
חחחח...

יא תחת! זה השם שלך...אתה פשוט לא יודע... :) (אני ולירון קוראים לך אופיר בלומנשטיין, כי אלה קראה לך פעם והתפקענו מצחוק...אז זה נדבק...) :) ו...לא כולם ככה.. אבל.........זה מתחיל לתפוס טוב דווקא... :) אופיר מתחיל להיות אחד משלנו... :)

Firz

New member
שמגג!!

אהההה עכשיו הבנתי חלש יובל!!! ותיזהר עם המתחיל להיות אחד משלנו ! :)

Uv Kruvi

New member
חחחח...

שמגג... חחחחחחחחחחחח.... :) למה? מה תעשה לי? תרביץ לי? ואז אתה יודע מה יקרה? יהיו לי מלא סימנים כחולים וזה, ואנשים יבואו אלי וישאלו "ממה זה???" ואני אגיד בגאווה :"זה בגלל אופיר".... :)

Firz

New member
רציתי...

רציתי להגיד אחורה עם זה וחלש או להפסך סיפקת אבל עברה בי צמרמורת!!

NiGa

New member
אחורה עם צמרמורות...

חחחח אופיר, בלומי יקר, מאיפה אתה חושב שהומצא הבלומי? זה נגזרת של בלומינשטיין! (אלה באחת היציאות שהיייתי מחשיב באותה רמה כמו AU)

למעלה