אהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!

Firz

New member
תאמין לי הכל בגלל קרנית!

אלה אמרה בלומי?!?!!?!?

Uv Kruvi

New member
בחיים אתה לא המצאת בלומי!!!

זה הגיע הרבה לפני מה שאלה אמרה, נראה לי...

NiGa

New member
מסתבר שאני המצאתי..

כלומר לא ידעתי שאני המצאתי, אני פשוט קראתי לו בלומי יום אחד ו-ורד והילה קראוס, אמרו לי מלא זמן אחרי - שהם בכלל שמעו את זה פעם ראשונה ממני ואז זה תפס. הרגשתי מיוחד... Oh, so מיוחד...

ShiN ShiN

New member
זאייייין!

בחיים לא המצאת בלומי!!!!!! אני קוראת לו ככה מכיתה ז'! תזהר ממני! בישיבה תקבל מכות! מה שהיה אצל חן זה כלום!

NiGa

New member
אז המצאנו את זה ביחד

כל אחד לחוד. ואם תגידי עוד משהו יצטרכו לשנות את ההגדות ל 11 המכות, על שם המכות שאני יוריד לך!!

NiGa

New member
וזה הכל בגלל אופיר שחכת?

יא אממ צ'אאאא רגע איך אומרים את זה?..

NiGa

New member
טעות.

שירן חוצמזה תהיה מתה בעוד פחות מ 12 שעות, אז אם היא מתה זה לא יכול להיות בגללה, אין לה כוחות כמו של קרנית...

רן?!?!

חחחח סנופקין..מפורים, לא? בואנה הגעת מהר הבייתה.. באמת טילפנו אליך באחת או שתיים בבוקר..(תכלס לא כ"כ משנה..)..?! לא יפה מצדם..להפריע לך לישון לפני המתכונת במתמטיקה.. אה..ובקשר למה שאמרת שתעשה (תתקשר אליו בשתיים בבוקר יום לפני הבגרות במתמטיקה..) לא ממולץ..כי אם תעשה את זה ז"א שגם אתה תצטרך להיות ער בשעה הזאת..(עקרונית לא מאוחר..אבל עדיין בגרות..אני אישית מעדיף לישון טוב בלילה..) אבל שמע..יש כאן עוד מכשול, או שבעצם לא כ"כ..הבגרות השנה תהיה (לנו לפחות) בשעה שש בערב אני חושב..כך שזה לא ממש ישנה..כי אפשר לישון גם בבוקר..(שלך יובל אני חושב בשעה שתיים..אתם עושים את הכל ביחד, לא?) טוב אני סתם מזיין תשכל..אז די..הפסקתי.. ביי..

Uv Kruvi

New member
בועז יא גאון...

אתה אמור להגיד לו "לא נורא שהתקשרו אליך ב 1" וכאלה... :)

Snooofkin

New member
אתה רציני? בשעה 18:00...? אז אפשר

ללמוד כל היום! איזה כיף... אה וזה בסדר אני לא כועס, פשוט היה לי משעמם אז כתבתי משהו
אבל יובל למה אתה עילג? היית מטלפן 20 דקות לפני זה הייתי יורד למטה או משהו, הייתי בטוח שכבר בוקר ומטלפנים אליי שאני מאחר למבחן או משהו..בעעע... ולמי ששאל, יובל אומר "חלש" כל הזמן, אז צריך להחזיר לו "אחותך" זה תמיד עובד

Uv Kruvi

New member
היי יא תחת!!!

ואני לא עילג... היינו בסביבה וטיפלנו... אני צריך לתת לך התראה של שבוע מראש?! :) ועוד אתה עושה לי "ההורים שלי לא בבית" אז אני אומר "וואי מגניב, נתקשר, נקפוץ להגיד שלום"... ורן...חלש...

Snooofkin

New member
אבל אם אני אומר לך שאני עושה סיבוב

עם האוטו, היית מסיק שההורים שלי כבר חזרו.... חחחח...ודיברתי על יום לפני שההורים שלי לא בבית בגלל זה אמרתי שחבל שביום חמישי הם חוזרים, כי אז היה לי בית חופשי אחרי המתכונת. אחותך מאחוריך

רן!

תפסיק לתרץ את זה אוקיי! זה לא יעזור לך! הגורל שלך רצה (ככה אומרים את זה?) שתתעורר באחת (אחת או שתיים, שמישהו יענה לי כבר!) וזה מה שקרה.. וזהו.. בערך.. משעמם לי..

‡NoK

New member
יו יובי, ראיתי תמונה שלך עם שפם!

אצל מוטה באלבום..
מספק ביותר
היה לך גם שיער קצר וגם ליותמי!!

למעלה