אהההההההההההההההה

olsen cool

New member
אהההההההההההההההה../images/Emo12.gif

מרי קייט ואשלי פירסמו את התגובה שלי בבלוג שלהן! חחחחחחח זה לא כזה מגניב אבל לפחות הן ראו את זה. זה בפוסט הזה: http://blog.mary-kateandashley.com/?p=9#comments אם אתם לא רואים תלחצו על רענון,זאת התגובה ה5 אם אני לא טועה. רק תדעו שאם אתם לא רואים את זה אני הורגת אתכם.

olsen cool

New member
אני חושבת

שזה בגלל שהרבה מגיבים אז הן שמות עוד תגובות.

mayosh4

New member
לא לזה התכוונתי...

בקשר לקניות... אין לי בעיה עם השומרי ראש והן באמת צריכות אותם אבל זה ניראה כאילו אין להן מה לעשות בחיים.. לשבת בבית ולצאת עם השומרים לקניות.. לא יודעת, כאילו הן קנו כמויות של בגדים כאילו זה הדבר היחדים שיש להן לעשות..

mayosh4

New member
נצל"ש-----

ובקשר לאוסך שלך, אפרת- אין לך בובות שלהן?? או ביביליס\מחליק\איפור? כאילו מוצרים משהו? לא שאני מזלזלת בתמונות שלךךךךךךךך אבל הבובות הן ממש מגניבות.. וכל שאר המוצרים..אין לך?

olsen cool

New member
הן בטח מדוכאות

אז הן מוציאות את זה על בזבוז כסף,חחח לא יודעת זאת סתם השערה. אבל זה אמור להיות משורשר לשרשור אחר.

SummerSpirit

New member
הן כל כך מגעילות אותי

לחשוב שהערצתי אותן מתישהו. איך מרי-קייט אומרת שהיא אוהבת חיות?!

cinderellaaa

New member
ראסמייי

אבל... יכול להיות שזה לא אמיתי?? למרות שתדעי שהמון אנשים לובשים פרוות ולא בהכרח שונאים חיות... אוהבים אותם אבל מוכנים ללבוש פרווה. אני גם לא מבינה את זה. אני אישית צמחונית, לא לובשת פרווה בחייייים ולא קונה מוצרים בלי הסמל של השפן (שמראה שבמוצר לא עשו ניסויים על בעלי חיים). הנושא הזה הכי כאוב לי.

SummerSpirit

New member
ממש לא נראה לי

א. מרי-קייט, כאילו... לא לרמה שלה משהו מזוייף ולא מקורי או של מעצב\ת. ב. זאת תמונה מתצוגה של דיור, אני לא חושבת שמישהו שמחשיב את עצמו מאז להגיע עם חיקויים.

mayosh4

New member
שתדעי לך...

שהיום ה"חיקויים" הם ממש ממש ממש טובים ויש כאלה שאומרים שהם יותר נעימים מהמקוריים!!

SummerSpirit

New member
מה זה קשור?

אני מדברת על עצם העובדה שזה חיקוי וזה מקורי. מרי-קייט סלב, היא לא יכולה להרשות לעצמה להגיע לתצוגת אופנה של דיור כשהיא בעצמה מנסה להכנס לעולם האופנה.

olsen cool

New member
אוי אוי אוי

היא לא יכולה להרשות לעצמה
זה די מצחיק האמת שהיא לא יכולה,וואי איך היא תוכל להמשיך לחיות ככה?

SummerSpirit

New member
אפרת

אחר-כך אל תבואי אליי בטענות שאני צינית אוקי? תסתכלי איך את מתנהגת לפי שאת מדברת על אנשים אחרים.

גם אותי זה ממש מעצבן..

אבל תשמעי היא לא שונאת חיות אני בטוחה אבל היא לא נגד ללבוש פרווה..זה לא שהיא סותרת את עצמה. ובכל זאת אני ממש לא אוהבת את זה שהן לובשות פרווה..זה שהיא לובשת פרווה בתצוגה של דיור מראה שהמקורי זה ה-מקורי והחיקוי זה לעלובים או משהו כזה. וזה מוזר כי היא בעצמה לובשת סמרטוטים ברחוב(למרות שהם עולים טונות של כסף..). מצד שני יכול להיות שזה בכלל לא אמיתי..

0rin

New member
יאא איזה יופי אפרת!! ../images/Emo13.gif

ראיתי את התגובה
אממ.. שלחתי גם אני תגובה..בתקווה שישימו גם..

למעלה