אהההההההההההההההה

olsen cool

New member
כן ראיתי מקודם קרן!

אבל לא קראתי את ההודעה,עם הייתי קוראת הייתי מנחשת שזאת את כי כתבת שם גם על ישראל חחחחחח

0rin

New member
פרסמו גם את שלללליייי פעמיים!!

חחחחחח אותה תגובה אחת אחרי השנייה.. אני מספר 17-18 ייאיי

mayosh4

New member
בקשר לפרוות..

של מק-זה ממש לא צודת! א. באמת אולי זה לא אמיתי?? ב. אני חושבת שלהפסיק להעריץ אותה בגלל זה זה ממש דבילי... ג. את לא יכולה לשפוט אותה כי את לא מכירה אותה, גם אני חושבת שלהרוג חיות זה דבר נוראי ובכל זאת אין לי בעיה דגיד לשבת על כיסא מעור.. (אבל בגדים לא) בקיצור, התמונה הזאת לא שווה אלף מילים ובטח שלא את המתיקות שלהן, ז"א שהן ממש חמודות והתמונה הזאת לא אומרת שהן שונאות חיות ולא שום דבר דומה. יש הרבה יותר סיבות למה להשאר מעריצה מאשר סיבות "לינשור" מהערצה!

0rin

New member
צודקת!

אבל פעם הבאה תשרשרי נכון...חח כי בהתחלה לא הבנתי איך זה קשור למה שאני כתבתי...חיחיחיחי

olsen cool

New member
וגם את קרן!

חחחחחח קרן היא בתגובה האחרונה. יש עוד מישהו מהפורום שמגיב בבלוג?

מגניב לך!! וגם לכל מי שהתגובות שלהם

פורסמו(מהפורום כן..) מעניין אם הן באמת בוחרות אילו תגובות לפרסם ואם הן בכלל רואות את התגובות

olsen cool

New member
לפי דעתי

בהתחלה הן באמת ראו ובחרו,עכשיו יכול להיות שהן קוראות את התגובות אבל אני לא חושבת שהן בוחרות,זה בטח הגרלה כזאת.

SummerSpirit

New member
אני בכלל חושבת

שאין להן נגיעה פרקטית בבלוג. אני לא חושבת שהן יושבות כל ערב וכותבות מה הן עשו אלא מישהו מדואלסטאר עושה את זה ומקסימום הן מאשרות את זה. יש שם המון פרסום והבלוג די ממסוחר. לגבי התגובות: גם את התגובות אני לא חושבת שהן בכלל קוראות אלא מי שכותב את הבלוג מפרסם תגובות שמתחנפות למרי-קייט ואשלי, תמיד יש שם דברים טובים להגיד עליהן ותמיד זה איכשהו עוזר לפרסום שלהן ולמסחור. אני למשל כתבתי להן תגובה על הפרווה- איזה אינטרס יש להן לפרסם אותה?

olsen cool

New member
תגובות נגדם בחיים לא יפרסמו

זה לא קשור אם תכתבי את זה למישהו אחר,אם זה דבר שנוגד את האינטרסים של אותו אדם מפורסם בחיים לא יפרסמו את זה.

SummerSpirit

New member
זה כל הקטע

שהן מפרסמות רק תגובות שמשבחות אותן על ימין ועל שמאל.

olsen cool

New member
טוב אז מה את רוצה?

שהן יתחילו לפרסם "אוי כמה שאנחנו שונאים אתכן שאתן לובשות פרווה"?

olsen cool

New member
ואני לא אומרת את זה בקטע של זלזול

אני לא מזלזלת בזה שאת נגד פרווה אבל למה את חושבת שיפרסמו את זה?

SummerSpirit

New member
לא הבנת אותי

לא ציפיתי מהן לפרסם את התגובה שלי ולא תגובות דומות לה. אני אומרת שהבלוג שלהן הוא ממוסחר ובה במטרה לשבח כל תזוזה שלהן- הוא מגמתי בקיצור. זה לא בלוג תמים, בואו נגיד את זה ככה.

olsen cool

New member
כן זה לא בלוג תמים

בלוג שכותב כמה שהן נהנות מלעשות שופינג,אני רואה את יחסי הציבור כבר. אוקיי,אם זה מה שאת חושבת.

למעלה