אהההההההההההההההה

amitmom

New member
אהההההההההההההההה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אם הייתי יכולה לקחת את הפרצוף של חמי ולבעוט בו בכל הכוח הייתי מרגישה נפלא עכשיו. לבן אדם האדיוטי הזה אין טיפת שכל ושלא נדבר על טקט. הוא טילפן מקודם לדבר עם הבן יקיר לו ..דהינו בעלי. ובאיזה שלב רצה לשוחח איתי ולשאול לשלומי. אמרתי לו שאני בסדר חוץ מקצת כאבי גב (אני בהריון חודש שישי) החכם אומר לי.."אה, זה בטח בגלל משקל עודף" ואני שמנסה לשמור על רמה ולא להכנס לעימותים מיותרים עונה.."דווקא לא, העליתי 5 קג´ וזה ממש טוב כי לי יש עוברים גדולים" החכם עונה "אבל בתי (גיסתי שתחיה) שעכשיו בחודש השמיני ואפילו 5 קג´ לא העלתה" בשלב הזה עלו לי העצבים ואמרתי לו שזה בגלל שהיא לא מספרת לו את האמת וגם בגלל שלה יש עוברים קטנים לעומתי שאני גבוהה ויש לי עוברים ארוכים והיא ננסית ולה יש גמדים. בקיצור האדיוט הבין את הרמז וסתם את הפה. אחרי שניה הוא שאול אותי מה המשקל אל בתי, אמרתי לו שהיא 12 קג´ (הילדה בת 2) אז עוד פעם החכם באדם פותח את פיו ומפיק מרגליות ואומר לי "אה, הנכדה השניה שלי (הבת של גיסתי) שוקלת הרבה פחות" אמרתי לו..כן הילדה בת שנה ובכלל היא נמוכה כמו ההורים שלה אז אל תצפה למשקל נורמלי. אני כ"כ מעוצבנת..למה אני צריכה לרדת לכזו רמה ולענות לו בצורה בוטה כזו, למה האדיוט הזה לא מסוגל לסתום את הפה שלו ולהפסיק לעשות השוואות. הרי הייתי בקלות יכולה להראות לו עד כמה שהבת שלו והנכדה השניה שלו לא משתוות אלי או לבתי אבל לא היה לי נעים ממנו אז העדפתי לבלוע את הצפרדע. נשבעת לכן שבפעם הבאה אני טורקת לו את הטלפון..לא מוכנה להתבזות ככה יותר.

מתוקתי, אם מלכתחילה היית טורקת

לו בתוך הפרצוף והנשמה מעניין איך היה מרגיש הבהמה. חפשי ככה השוואות גם את ולהבא אפילו באם השיחה אינה מתפחת לכוון תשפריצי לו את זה בפנים. גיסתי החמודה (והיא באמת חמודה נשבעת, לא ההיא הפוסטמה) אמרה לי אתמול (בשביל לנחם) "טוב תראי את כבר לא צעירה ואולי לכן זה קורה?" אני יודעת שהיא לא התכוונה לדבר רע אבל אני החזרתי לה בשיא הקלסיות האלגנטיות "אם כל זאת שאני בוגרת מאחיך ב 4 שנים אצלי עדיין הכל תקין וברוך השם הבציות שלי מופרות לעומת הרבה צעירות בנות 20 " (ולא רציתי בגלל להעלות שוב מאיפה בכלל לנו יש בעיות כי בעלי היה לידי ובהחלט אני לא אפגע בו) אז אמי חמודתי., באמת ישנם אנשים שנולדו בלי טקט וגם חמי ברוך השם כזה, קחי אותו בנחת אבל חלילה לך מלשכוח לעקוץ מידי פעם (החוכמה היא לתפוס אותו לא מוכן)

amitmom

New member
סיגלי..את צודקת 200 אחוז

אני באמת מפגרת שלא טרקתי לו את הטלפון. ובקשר לגיסתך. מסכימה איתך עוד יותר. יש לי חברה בת 25 ובעלה הוא זה עם בעיות הפוריות..באמת למה תמיד מאשימים את האישה..קיבינימט,.,אנחנו עושות ילדים לבד?????!!!! הרבה הרבה חיבוקים ממני אליך.

היא באמת לא אשמה

כי היא יודעת טוב איפה הבעייה ולא חלילה שאני מתהדרת בה. יש לפעמים חוסר טקט שבאמת יכול להוציא אנשים "נורמליים" מדעתם. בואי אספר לך על חמי ועל מוצאי שבת האחרון, אנחנו מגיעים לביקור וההוא הבטטה השמנה יוצא מהחדר וצועק: "מה?, שבת נכנסת ב 15:00 שאתם ממהרים לנתק את הטלפון?" ואני ...... בשיא הקלסיות, "הה לא, אני מנתקת אותו בשביל השקט ולא בשביל השבת אני באופן עקרוני עונה לטלפון בשבת אבל רק למי שבא לי" הה? עמא בתוך הפרצוף שלו, התייבש ונכנס לחדר מהר. גם גיסתי הנחמדה באה לשבת לביקור עם אחיינית (ביתו של האח הגדול של בעלי) שקצת הייתה מקוררת והרגישה ממש לא טוב. גיסתי ביקשה להתקשר אל הוריה של האחיינית (שזאת הגיסה הפוסטמה והאח הדביל) בשביל שיבואו לקחת את הקטנה. ההיא הפוסטמה אומרת לגיסתי השניה, "תבקשי מסיגל שתקפיץ אותה אלינו" אני........................... טסו לי כל ההברגות מהראש ופשוט צרחתי "תגידי לה שהיא יכולה לקפוץ לי" גיסתי המסכנה אמרה בשביל הפדיחה "את יודעת שהיא לא נוסעת בשבת" וההיא הפוסטמה "הה, איזה שטויות" וווואואואואואואואואואואואואואואואוא אם היא היתה לידי הייתי דופקת לפנים שלה אגרוף ולו רק בשביל כל המתח שהייתי שרויה בו. גיסתי הקטנה מהר מהרה להרגיע אותי ובערב שמעתי שחמותי כבר התנפלה על הפוסטמה עד כדי שההיא התקשרה לבקש סליחה.

jif

New member
סיגל!!!

את רוצה שאני אכעס עליך??? את צריכה להיות רגועה כדי שהכל יתפקד כמו שצריך!! עיצה ידידותית, תתרחקי מהמשפחה עד ש.....

סיגלינקה../images/Emo20.gif רילקס בייבי

אם תמשיכי ככה להתעצבן על כל שטות לא תגיעי רחוק. תתרגעי. תלמדי להגיד לא בלי תרוצים. וזהו. לא רוצה לנסוע להקפיץ את אף אחד. נקודה. אז את תהיי רגועה ומישהו אחר יתפוצץ.

jif

New member
אלופת ההשוואות

היא חמותי. היא מתעסקת עם זה כל הזמן וגם בדברים שלא קשורים לילדים/נכדים שלה אלא מעבר לזה. אני שונאת את זה ובעלי יודע את זה, למרות שהוא טיפטיפה ירש את זה ממנה. היתה השוואה אחת שהוא עשה ולא היה אכפת לי: חמותי/אמא שלו טענה בשבת (היינו אצלה כל השבת) שנכדתה/בתי לא מתייחסת אליה כשהיא קוראת לה, אז בעלי אמר לה: "מה את מתפלאת?? אם היית מגיעה לראות אותה כמו שהסבא השני(עציון) מגיע, בתדירות גבוהה, היא הייתה מכירה אותך!! את צריכה לראות איך היא אוהבת אותו ומשתוללת איתו!!".כמובן שהתגובה שלה היתה.....שתיקה (לשם שינוי). אבל בעיקרון, אני שונאת השוואות!!!

אני לא מתעצבנת דרלינגה

אבל צריך אפשר להשפירץ את המתח לא? חכי, חכי, היא אפילו לא יודעת על ההריון וכל זה שלא נדבר על ה ש ר ש ר ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אמאל´ה , אני מתה לראות את הפרצוף שלה כשתדע, ווואואואואואואואואואוווווווווווווו איזה חוויה תת קרקרעית זו הולכת להיות. את בהחלט מפסידה!

jif

New member
תזכירי לי

לא היא שלחה לך את השרשרת? אני מוכנה לבוא עד אילת לראות את המופע

ממושק´ה את מתחילה להיות סנילית?

חמותי היא שבאה לבקר אותי בבית החולים והיא זאת שהביאה לי תותים, נענע ואת השרשרת. גיסתי המלעונה בכלל לא בסוד העניינים על ההריון (חמסה, חמסה, טפו, טפו) אבל אם היא תדע ותדע גם על השרשרשת אז ......... אמיאל´ה מלחמת עולם. וזה אכן מופע יהיה. רק שזיקוקין לא ובמקום יהיו מרגמות וסקאדים לכל עבר.

jif

New member
זה בא עם הגיל...

מי צריך את העיראקים ואת סאדם חוסיין כשיש את המשפחה של סיגל???

smagi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סיגוש לפחות תזמיני

אותנו לפני הקרב. אנחנו נהיה צוות המעודדות
שלך

אני מאמינה שלא יהיה קרב

ביני לבין גיסתי כי ההיא רועדת מימני פחד מוות. אני יודעת שהקרב יהיה בין חמותי לבין גיסתי כשאני אהיה ה "אשת סוד" של הגיסה ואשמע מימנה את כל הטרוניות וזה הולך בערך כך: "הה, לי אף פעם לא הביאה כלום" "בטח, זה מה שמגיע לי אחרי כל השנים שעשיתי בשבילה" "ממך אין לה עדיין נכדים ותראי איך היא מתנהגת" "מימני יש לה שלוש והיא בכלל לא מתחייסת" וכו´ וכו´ וכו´ וזה יכול להגיע עד ברוגז חריף מאוד אבל לעולם זה לא יהיה פנים מול פנים כי גיסתי מפחדת מימני וגם מחמותי שלא עושה לך חשבון.

מנופ

New member
חמותי (הפולניה) מתה על השוואות

למזלי בעלי איתי בקטע, ואנו תמיד עונים לה. וזה הולך ככה: הנכד (של הבת) ינק עד גיל שנה וחצי ושלך בקושי חצי שנה, ותראי איך הוא נראה (שמן וגדול) וביתך שנולדה במשקל עודף ממנו נראית כמו ציפור. תשובתינו " עדיף שתהיה רזה ולא עם נטיות להשמנה כמו של ההורים שלה" (שהבן שלה קיבל את הנטיה ממנה בירושה). או: תראי כמה שהנכד (של הבת) אוכל, הוא אוהב לאכול ושלך פותחים להם שולחנות ולא נוגעים בכלום רק רוח הם עושים. ושוב תגובתינו "תראי איך הוא נראה, מי אמר שזה בריא" או: הנכד שוקל 14 בגיל שנתיים, כמה שלך שוקל בגיל 4? 14.5 אז? ההיא משתתקת, כי ממש לא בא לה להכנס לוויכוח. ההשוואה לטובתי: כמה שהילדים שלך תמיד בריאים טפו טפו טפו
ותמיד מאושרים והילדים של הבן תמיד חולים (אך זה שהם חמוצי פנים באופן קבוע, היא לא מעיזה לומר). מזמן הפסקתי להקשיב והיא כבר הרבה זמן לא עשתה השוואות, היא למדה לפחד שמה לא נגיד לה משהו על הנכד האהוב.

בהשוואות אמא שלי מנצחת את כל העולם|

כילדה שגלדה בשנות החמישים, עלי לומר לך שהשוואות זה היה ממש חובה אצלנו בבית. לומדים לחיות עם זה ולהתעלם. אחותי אוני הפכנו להיות ממש גדעון רייכר כדי להפריך את ההשוואות של ההורים שלנו. כל הזמן הוכחנו את ההפך. החיים הוכיחו שצדקנו. תזכירו לי פעם להכנס לפרטים ותמותו מצחוק או מדמעות.

צריך לחשוב אם כדאי גם../images/Emo3.gif

להעביר לחמותך את המידע שיתקבל. אולי זה יועיל לשתיהן או יזיק לגיסתך. אבל זה יהיה זדוני בטוח. לא . לא כדאי.

סיגלינקה?../images/Emo35.gif

חמותך לא יודעת על ההרון? באיזה חודש את? שבי בשקט וממש תרגעי. עצבים לא טובים להריון.

נראה שאת לא זקוקה לעצות../images/Emo6.gif

ענית בזמן ובמקום ולא השארת לו מקום לתהיות. מה בעלך אמר על התשובות הנוקבות שלך? חוסר הטקט שלו אכן בולט וגם הבורות. הענשת אותו. מרוצה? לא בלעת שום צפרדע. אבל............ אני לא בטוחה אם זה כל כך טוב להיות כל כך קשוחים. מנסיוני בחיים צריך לעגל קצת פינות. עכשיו זה מאוחר מה שנאמר נאמר. ולענין המשקל: אם העלית עד עכשיו 6 ק"ג זה ממש כלום במיוחד בהתחשב בעובדה שיש לך יותר מעובר אחד. הילדה שלך בגיל שנתיים שוקלת 12 ק"ג אז היא ממש רזה שלא תדאגי על זה.

העין ה 3

New member
אפשר גם לא לנתק את הטלפון

במקום זה פשוט תעני: נכון. זו עצה ששמעתי מחברה ולפעמים זה שווה יותר מכל העקיצות בעולם. לדוגמא: זה בטח בגלל משקל עודף! נכון. הנכדה השניה שלי שוקלת הרבה פחות! נכון. תאמיני לי - רק לראות את הפרצוף שלו כשהוא יראה שאת לא מסבירה את עצמך - שווה הכל!!! ודרך אגב, לא שזה ממש משנה, אבל 12 ק"ג בגיל שנתיים זה המשקל האידיאלי!! (אבל את ממש לא חייבת להגיד לו את זה...)

למעלה