אהההההההההההההההה

amitmom

New member
רק רציתי להודות לכל הבננות המקסימות

שעודדו את רוחי. אתן לא תאמינו כמה הייתי עצבנית וכמה שלקרוא את התגובות שלכן עשה לי טוב. ועכשיו להבהרות ותוספות...
אני העלתי 5 קג´ אבל יש לי רק עוברית אחת אבל הרופא הודיע לי שגם היא תהיה 4.5 קג´ כמו אחותה הגדולה. אגב, בהריון ראשון העלתי 10 קג´ עם עובר של 4.5 קג´
הבת שלי מאוד רזה. ממש עוף . אפילו הרופא שלה אמר שהיא תהיה דוגמנית. הילדה גבוהה ורזה ובכלל עדיף לי אייך שהיא עכשיו מאשר שהיא תהיה כמו הבת של גיסתי שהיא ננסית.
בעלי..או, הפולני חושב שאני יותר מדי רגישה. אז נכון שבמשך ההריון ההורמונים עובדים שעות נוספות אבל אני בהחלט מחשיבה את עצמי כאדם שקול.
חמי..הוא עוד יחטוף ממני על זה. לא מקובלת עלי שיטת ההשואות שלו. מבחינתי כל ילד הוא עולם בפני עצמו ואם הוא היה קצת טורח להכיר את הבת שלי הוא היה מגלה את זה בעצמו. נשיקות לכולן.

bertap

New member
מחזיקה לך אצבעות

ואל תתיחסי לאף אחד תיהיה חזקה לך ולילדה

יקירתי../images/Emo24.gif

אני חושבת שטוב עשית שענית לו, אומנם זה מעצבן לרדת לרמה כזו כשלא אוהבים את זה אבל כשאין ברירה, אין ברירה הבת שלך לדעתי במשקל האידאלי והמשקל שהעלית בהריון הוא נורמלי לכל הדעות, חבל לך להתעצבן, גם אני לא העליתי הרבה במשקל וברוך השם הילדים שלי יצאו בסדר האמצעית שלי בת שנתיים וחצי ולא שוקלת הרבה, אז מה? כבר היו נשמות טובות שאמרו לי שאני לא נותנת לילדים שלי לאכול
כן, נכון, אני מרעיבה את הילדים שלי, נו, אז שיגידו מעניין תסבתא שלי

מה זה ההשוואות האלו ../images/Emo35.gif

ועוד יותר גרוע, מה זה הגיסה האנורקסית שלך
היא לא יודעת שהיא צריכה לאכול טוב בשביל העובר שבבטן? וגם את הבת שלה היא מרעיבה
טיפ נצרך, אמנם חמי מקסים (באמת!) אבל עם חמתי אני לא מסכימה לדבר בטלפון.
סינדי

nightroll

New member
סבא של בעלי

הוא כזה. רוצה לדבר איתי בגלל שהוא מנסה להיות ידידותי ומנומס. אבל אז אין לו מה לומר. וכל מה שהוא יודע לומר זה: אה, אצל ... זה היה אחרת... למדתי לא להפגע. הוא לא מתכוון לפגוע, הוא פשוט לא יודע מה לומר...

למעלה