אההההההההה איזה תמונה יפהההההה

eveligne406

New member
זה לא מפריע לי

והתמונה של דולסה זה לא העניין פה... לא הבנתי מה הייתה הבעיה לשרשר את זה לאנשהו? או לשים את שתי התמונות באותו שרשור?

00rr

New member
באמת בר מזלל הלוואי עליי תמונה עם

הילדה הכי מושלמת במונדו נראה לי לא הייתי מתקלחת אחרי תמונה צמודה איתה אני רק מתארת לעצמי להיות קרובה אלייה ככה נראה לי שאני אתעלףף

pablo111

New member
גם אני בטוח לא הייתי מתקלחת כי היית

כי הייתי מתה מרב מהתרגשות ואז באמת לא הייתי מתקלחתתתת

ליran

New member
דולסה התראיינה בcontodo ואמרה שהיא

ופונצ'ו ניפרדו אבל אני לא מאמין כי גם פעם שעברה הם אמרו שהם נפרדו ושיחקו אותה יענו פרודים על מנת לבלב את התיקשורת ואז בעיתון של רבלדה התפרסמה תמונה שלהם שהם מתנשקים אז קחו לצומת ליבכם

pablo111

New member
גם אני לא מאמינה ואמרתי לכולם שזה ה

הכל בשביל לבלבל את התקשורת חכו עוד כמה ימים בטח יתפסו אותם שובב

eveligne406

New member
אבל

למה שהם יחזרו על התרגיל הילדותי הזה פעמיים??? זה קצת.... לא הגיוני..

סוכריה16

New member
אם הם נפרדו אז

כנראה שככה הם רצו! כאילו אנשים יכולים אפילו אחרי 4 שנים לראות שהם לא אוהבים1 יש אנשים שפשוט לא מוכנים לקבל תעובדה! אני דווקא חושבתשהם לקחו פסק זמן או משוו.. לא יודעת! אם הם יחסרו נגלה את זה1 אבל לא צריך לחתן אותם סתם..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאיזה מניאק../images/Emo2.gifאני לא מאמינההההה

איזה כיף לווווווווווו הוא גם הצטלם עם אהרון דיאז שליייייייייייייייייייייייייי
כמה מזל יש לבן אדם הזההההההההההההההה והוא עוד ראה אותו בטעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וווווואייייייייייי אני מקנאה בווווווווו למה הוא כן ואני לא !?!?!?

נ"ש-סירטון למי שאוהב את הזוג המושלם

דולסה ופונצ'ו - מרסה וחואן דויד ב406! תהנו.. בקישור למטה

סוכריה16

New member
יאאאאאאאאא איזה יפה!!

חח וזה עצוב !! קבאז'וווותדני, גביייייייייייייייייי, השיר גריטה ועוד שיר יפה שמופיע בסוף געגועים עזים .. הטלנובלה הכי יפה ! בחיים לא אהבתי טלנבולה כמו את 406

וואי נכון?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

גם אניייייייייי מאוד אהבתי וזה מביא לי געגועים...רוצה שוב.. וואי הפרקים שהם היו יוצאים בלילה למסיבות(הפרקים הראשונים( וכל הטיולים

סוכריה16

New member
כן. ובזמן האחרון כל הזמן

באים לי זכרונות.. כמו הטיולים , ואיך שגבי ודולסה היו חברות טובות כאלה... וגדני הייתה רעה ונזכרתי גם במגדיס.. שפעם היא הלכה עם טטיאנה לאיזה בית ענק ואז היא אמרה לטטיאנה "כל הבית הזה ל 3 אנשים?" חח.. או שהם שרו דוס אנמורדוס דולסה וכריסטיאן במסיבה של בן דוד של מי זה היה?!?! שכחתי... כל מיני כאלו .. אני ממש מתגעגעת! היו צריכים להמשיך! מעניין אם גם 406 הגיעה להצלחה של RBD....

shucina

New member
נצל"ש לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אז

אני חדשה ... אני תמיד ראיתי אבל לא ידעתי שפתחו פורום רק לרבלדה סוף סוף סוף .. (הגיע הזמן ...) ועכשיו נכנסתי ומדברים פה מלא על עונה שניה ועל דיסק שני ומלא דברים שלא ידעתי .. מישו יכול לעדכן אותי בקטנה במה הולך שם .. מתי אם בכלל הם באים לארץ.. מתי נגמרת עונה ראשונה כאן ומה הקטע של עונה שניה ... וממתי יש דיסק שני ופרטים עליו שאני אוכל להשיג ...

למעלה