אהההה!!!! אני חייב לפתוח שירשור חדש

Cobe1982

New member
אהההה!!!! אני חייב לפתוח שירשור חדש

כל השירשורים פה בני מיליון!.... טוב, בואו נעשה איזה משהו מעניין... כל אחד יספר משהו מעניין, לא בפורמט של הסקרים הרגילים, אלא סתם, משהו שיש לו לשתף עם הפורום... כמובן שאני אתחיל.. אני יכול לספר לכם על... הממממ... על זה שממש, אבל ממש מתחיל להיות משעמם בבסיס.. ז`תומרת, זה מוצב, אז אין פה הרבה אנשים, ואין הרבה מה לעשות.. שומרים, אוכלים, ישנים, חולמים על הבית.. והכי גרוע- כרגע אין אפילו על מי לחלום.. אה, ועוד משהו- אני יוצא לרגילה עוד שבוע וחצי, ואז אני הולך לעשות קעקוע בפסיכו.. מישהו מצטרף אלי, לעזור לי לבחור ציור, או סתם בשביל להסתובב בתל אביב?

ChilD SouL

New member
קעקוע ../images/Emo99.gif

והסיפור שלי הוא שהחבר הודיע לי לפני 10 דק' שהוא סוגר שבת ואראה אותו רק ביום חמישי הבא.
אנחנו לא מתראים שבועיים וחצי
אחחח... צבא.

Cobe1982

New member
ירווווק....

אין ספק, הצבא כבר הרס לי כמה קשרים.. אין גרוע כמו לתכנן על מישהי, מה אני הולך לומר לה, מה אני הולך לעשות, ואז... ירווווק.... הצבא נכנס באמצע... ועד שאני יוצא... "תכיר את החבר החדש שלי...!" ירווווק.....!!!

Cobe1982

New member
ושכחתי לשאול... מה הוא עושה בצבא?

ומה איתך- צבא? לפני? אחרי?

ChilD SouL

New member
תשובות.... ../images/Emo9.gif

הוא כרגע בקורס של חיל האוויר.
ו...אני חודש וחצי לפני גיוס.
לגבי קשרים וצבא אז - אותנו הצבא לא יהרוס
אני לא אתן לו

Cobe1982

New member
אני מאחל לכם קשר ברזל

שלא ייהרס, לא משנה מה... הכי כיף זה לראות זוג ששורד את השירות הצבאי!

pain is MY love

New member
אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין דבר שאני אוהבת יותר ממכוני פירסינגים וקעקועים! אני יכולה לשבת שם שעות! הסיפור שלי הוא שמעבר להתמכרות המוזרה שלי למכוני קעקועים יצא לי לבלות בהם יותר מדיי זמן וגם לצאת עם קעקוע חמדמד
ואני גם מתכוונת לחזור למכון ההוא בחודש הבא כדי לקעקע את גופי פעם נוספת. אני איתך! קעקועים זה אחד הדברים!

ChilD SouL

New member
תראי ת'קעקוע... ../images/Emo3.gif

גם אני חושבת לעשות אחד, מתישהו.

hero D

New member
גם לי יש 2 קעקועים...

אחד של גדר תיל על הזרוע סגור והשני זה 2 אותיות סיניות שאומרות: "לאהוב אישה"....

angel wings

New member
משהו לשתף....

אהממ...אני יודעת! אני חוזרת מחר ליחידה שלי אחרי שאני שבוע בגימלים כבר. ואני הולכת לעשות טופס טיולים יוצא וחוזרת לשינוי שיבוץ בבקו"ם. נחמד,לא? ולגביי קעקועים...אני חושבת שאני אעשה בסביבות גיל 20,בנתיים עדיין לא עלה ברעיוני איזה קעקוע אני רוצה לעשות,ואני לא רוצה להתחרט...אז.. בנתיים,מה אתם חושבים על הקעקוע הזה? (זה לא קעקוע שלי,אין לי קעקועים)

Cobe1982

New member
אז ככה... א. למה שינוי שיבוץ?

ב. על מה הגימלים? ג. עוד כמה זמן זה "בסביבות גיל 20"? ד. מצטער אבל הקעקוע פשוט מכוער! סתאאם... אני גולש מסלולר, אז אני לא יכול לראות תמונות מצורפות...

pain is MY love

New member
קוביל'ה..

כל הזמן אתה אומר שאתה גולש מהסלולארי. זה נוח בכלל?! ויותר מסקרן אותי- זה לא יקר אחושרמוטה?!?!?!

Cobe1982

New member
טוב, לגבי המחיר- קיבלת תשובה.

לגבי הנוחות... זה לא. וזה גם נוטה לא לשלוח לי את ההודעות, מה שאומר שזאת הפעם השלישית שאני מנסה לשלוח לך את התשובה הזאת... אבל זה מה יש ועם זה נעביר את הזמן...

למעלה