אהההה!!!! אני חייב לפתוח שירשור חדש

Cobe1982

New member
אם תתחתני איתי נעשה מסלול משפחה....

סתאאם, קודם נצא קצת:) יש פלאפונים כאלה באורנג` וסלקום, רובם הצבעוניים של נוקיה, בטכנולוגית GPRS

ברשותכם,

אני יענה במקומה... א.שינוי שיבוץ כי המקום שבו הציבו אותה לא ממש מתאים לה,זכותה.
ב.גימלים על זה שעקץ אותה משהו לא מזוהה ברגל והיא התנפחה
< זה 4 גימלים> ואח"כ היא הרגישה לא טוב,הקיאה כל הלילה ועשו לה עירוי בבית חולים
ועל זה עוד 4 גימלים.... ג. גיל 20 זה עוד שנה וחודשיים
ד.זה קעקוע שקשור לתאטרון <אהבתה>

angel wings

New member
תשובות

א. שינוי שיבוץ אם אתה רוצה הסבר אז בפרטי. ב. על גימלים בגלל שנעקצתי לפני שבועים והרגל שלי התנפחה ומשם הסיפור ארוך... ג. גיל 20 זה עוד שנה וחודשיים בדיוק. ד. זה לא הקעקוע שלי כך שלא נעלבתי...

white raven

New member
טוב שזה לא שלך...

כבר התחלתי לחשוד שיש שורשים גרוזיניים במשפחה...

white raven

New member
אגב

אני מייסד האגודה לגזענות מתקדמת להצטרפות יש להביא ראש של בני מיעוטים בני אדם לא יתקבלו

SimplyMe1

New member
../images/Emo26.gifאפרופו קעקועים:)

אני מתכננת לעשות קעקוע של פייה באחד הקרסוליים שלי נראה כבר לפני הצבא איך זה יסתדר לי.. מישו פה יודע מה טווח המחירים של קעקוע די קטן ושחור? וזהו,לא הייתי פה הרבה זמן,אז עכשו אני כאן

pain is MY love

New member
תלוי בסטודיו ובאומן

אני מציעה לך לעשות סיבוב בכמה מכונים במקום מגורייך ולהשוות מחירים וגם לראות תיקי עבודות וציורים. זה גם כיף ושם יעיל

SimplyMe1

New member
אני מכירה כמה בעיר שלי,ויש באמת

שניים שהם ממש מקצועיים,והבעיה שאחד הבחורים במכון מסוים(אחד המקצועיים)אומרים שהוא מתחיל ונוגע בבחורות במובן של....הבנת אותי:)גם כשהוא עושה פירס בטבור.. ובמכון השני אלו שני אחים(בן ובת)שמחזיקים את הסטודיו,והם טובים,אז אני בערך יודעת שאם אעשה-זה כנראה יהיה אצלם,אבל אשווה מחירים כבר.. ובסה"כ יצא לי לראות תיקי עבודות כי נכנסתי בעבר לסטודיו כאשר נוקבו החורים והפירס לשעבר באוזן
והם עובדים ממש יפה וטוב. ואני חושבת שאם אעשה,זו תהיה פייה קטנטנה בקרסול:) זה יהיה הקעקוע הראשון שלי;אם אחליט לעשות..

pain is MY love

New member
דבר ראשון

לא משנה איפה תעשי הכי חשוב שתהיי שלמה עם ההחלטה שלך להתקעקע! כי זה לכל החיים... דבר שני, איפה את גרה? אולי אני אוכל להמליץ לך על מקומות...

SimplyMe1

New member
אני דפקא חושבת שאם עוד כמה שנים

ארצה להסיר את הקעקוע,זה יהיה אפשרי כי יש לייזר וכו',אז ככה שזה לא ממש לכול החיים:) אניוויז אני גרה בנתניה,יש פה 2 מכונים שאני מכירה שהם באמת טובים(כמו שציינתי בהודעה הקודמת שהייתה ספציפית יותר)וזהו

SimplyMe1

New member
אבל יכולהיות שגם את(וכול אחד שיש לו

קעקוע)ירצה להסיר אותו מתישהו. ואם יש אמצעים להסרה של הקעקוע,למה לא? -אני לא בונה על זה,אבל אם אחליט לעשות,ומתישהו ארצה להסיר-אז יש איך

pain is MY love

New member
הכל יכול להיות

אבל אסור לבוא מההתחלה בגישה של "לא נורא מקסימום מורידים" תמיד צריך לעשות את הקעקוע שהכי שלמים איתו ורוצים לבלות איתו את שארית חיינו. ורק אם במהלך השנים קורים כל מני דברים שיאלצו אותנו להוריד את הקעקע אז נדבר על זה..

SimplyMe1

New member
את ממש צודקת

בקשר לעניין של ההשלמה עם הקיעקוע על הגוף. זה נכון וזו צריכה להיות הגישה. בכולופן אם אעשה קעקוע,אז לא נראה שאחשוב בקרוב על הסרתו. כשנגיע לגשר-נחצה אותו(או שלא):)הבנת את הפואנטה.
ותודה על הייעוץ

Cobe1982

New member
המממ... יש מצב שאני יורד לאילת...

נקפוץ לבקר.. אני חייב לראות את הילדה האמיצה שקראה תיגר על הכתיבה שלי:) חחחחחחולה עלייך כפרע!!!

pain is MY love

New member
אני יורדת לאילת חודש הבא

בשביל הקעקוע שלי
יש שם סטודיו אחד של אמן אחד שאני פשוט נדלקתי על העבודות שלו לא מוותרת עליו!

למעלה