אהההה
חדשות מעולות

Tal2012

New member
אהההה ../images/Emo70.gif חדשות מעולות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דוד שלי בדיוק התקשר והוא אמר שהחבר'ה של האוס בדיוק עכשיו מצלמים והעונה החדשה ( השלישית ) תשודר בארה"ב ב5 באוקטובר\סמפ' ( לא ממש זוכרת חחח ההתרגשות.. ) . בנוסף !!!! חדשות מעולות
הוא חושב שיהיו בערך 6\5 עונות להאוס !!! משום שלא ממזמן חתמו את כל החבר'ה לעוד 2 עונות
וזה דבר עצוםםםםםם
וואוו אני כולי מתרגשת
הנה, קיבלתם חדשות חמות מהתנור !!
איך שאני שמחה

randomguy

New member
../images/Emo49.gif!!! ../images/Emo51.gif! חתמו לעוד 2 עונות

כולל העונה השלישית או לא כולל?

Tal2012

New member
אין לי מושג ../images/Emo6.gif

חחח הוא אמר הרבה דברים אבל מרוב התלהבות לא הקשבתי לחצי מהם
הייתי מאושרת מידי

randomguy

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Kat111

New member
דיי!! זה מ ד ה י ם ../images/Emo6.gif

איזה חדשות נהדרות!! 5/6 עונות זה חבל"ז!!
ו... סתם כי אני נורא סקרנית - אבל איך את יודעת את זה? תודה רבה שסיפרת לנו!

Tal2012

New member
../images/Emo26.gif לשבור את הסקרנות

אממ כפי שסיפרתי כבר פעם .. יהיה לי בקרוב קשר משפחתי עם רוברט ( זה שמשחק עם דר. וילסון ) מפני שהארוסה שלו היא בת דודה שלי
חח תראו איך אני דולפת לכם מידע.. עוד לפני כל מגזיני הרכילות

Kat111

New member
יו!! איזה כייף לך ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif זה מדהים!

מה את חושבת שהסיכוי שאם אני אבדוק באילן יוחסין שלי נגלה שיש לשתינו איזשהו בן דוד משותף או משהו??? ואז... רוברט יהיה גם קרוב משפחה שלי...
כן... בטח... מייד זה קורה...

Hieros Gamos

New member
5.9, אמרתי ממזמן../images/Emo3.gif (ייא מתנה לחצי

יומולדת
) אבל יאיי הם חתומים. אגב, זה לא אומר שהסידרה תמשיך להיות משודרת זה רק אומר שאף אחד מהשחקנים לא יוכלו לפרוש באמצע כי יש להם חוזה
זה קרה לא פעם ולא פעמיים שפשוט חתכו סדרות למרות שהיה לשחקנים חוזה לעוד שנה-שנתיים. זה תלוי ברשת וברייטינג. בעיקר ברייטינג, אבל אתם יודעים, יש שחקנים טובים, יש כותבים טובים, יש במאים טובים. אנחנו די מסודרים מהבחינה הזאת
שמתם לב שאני תמיד זו שמנפצת קצת את הבועה?
בכל מקרה אחלה חדשות תודדדהה

Kat111

New member
הם כבר חתומים ל-6 עונות, לפי מה

שליסה אמרה כמה פעמים בראיונות שלה... החתימו אותם עוד לפני שהתחילו בכלל לצלם, זה עניין של פרוצדורה בעיקר, כדי להבטיח שאם הסדרה פתאום תהיה להיט, הם, משפטית, לא יכולים "לברוח". אני חושבת שהחתימה עכשיו לשנתיים יכולה להיות מו"מ מחודש על השכר או משהו, לאור ההצלחה הגוברת של הסדרה... תכלס, לא משנה, העיקר שיש חתימה לעוד שנתיים!!!

Hieros Gamos

New member
זה חתימה של שנתיים לשחקנים. לא

לסידרה. את הסידרה הרשת עדיין יכולה לבטל, תראי את המקרה של משפחה בהפרעה (תרגום מדוייק ביותר של arrested development)- לקחו אמי, הצליחו זמן מסויים ואז פשוט העיפו אותם, וזו אותה רשת כמו של האוס. זה שהשחקנים חתומים אומר שהשחקנים חתומים, לא שלסידרה יש עתיד בטוח. גם בסוף העונה הזאת פוקס יודיעו אם הם משאירים אותה או לא. מה שהשחקנים היו חתומים זה היה ל6 שנים, לא עונות. אני חושבת שטל הזכירה את זה מתישהו. ההפקה התחילה סביבות תחילת 2004, אולי אמצע 2003, אולי קצת לפני ומהשנה הזאת הם הוחתמו ל6 *שנים*, לא לשש עונות...

Tal2012

New member
אך כפי שהוא אמר לי בטלפון

" הם חתומים לעוד 2 עונות " .. ( באנגלית כמובן ). אולי יש הסדרים מיוחדים , ולא חתימה לשנתיים אלא לעונות

Hieros Gamos

New member
החתימה עכשיו היא לעונות.

החתימה הקודמת הייתה לשנים, זה מה שהתכוונתי עד עכשיו...

להאוס יש רייטינג גבוה מאוד

ולא סביר שהיא "תאבד גובה" כל כך מהר. 5/6 עונות נראה סביר בהחלט.

Hieros Gamos

New member
או----קיי...

לא סביר, אבל יש הבדל בין בטוח שלא ללא סביר... זה תלוי בהרבה דברים, המון יכול לקרות בשנה ובטח ב2 עונות שצריכות לעבור עד שיגיעו לעונה 5. אני רק אומרת, אפשר לשמוח, אבל תמיד תקחו בחשבון ששומדבר לא סגור

randomguy

New member
לדעתי הסדרה קצת ירדה בעונה השנייה

העונה הראשונה היתה יותר טובה מאשר החצי עונה של העונה השנייה שראיתי, ואם תמשך מגמת ההתדרדרות אז הסדרה יכולה לרדת. אבל כדי לשמור על האופטימיות צריך לזכור שהרבה סדרות הרבה פחות מוצלחות ופחות פופלאריות (בארה"ב) שרדו די הרבה עונות, אז אפשר לקוות לטוב

Hieros Gamos

New member
סתם שתדע, הסידרה הכפילה בעונה שנייה

את הרייטינג שלה בפי שתיים או יותר אפילו...רק שיהיה ברור לאן ה"התדרדרות" הזו לקח אותה
חוצמזה שאני לא לחלוטין מסכימה. בשתי העונות יש פרקים טובים יותר ופחות...

randomguy

New member
אם בעונה השנייה הרייטינג הוכפל אז

זה החדשות הכי חשובות וטובות בקשר לסדרה!!!
ואני מסכים בקשר לזה שיש בשתי העונות פרקים טובים יותר וטובים פחות, אבל בעיני פשוט כל הפרקים של עונה 1 (או רובם) הם כבר קלאסיקה, ואת עונה 2 עדיין לא ראיתי מספיק.

randomguy

New member
אולי ../images/Emo3.gif עדיף שיעלה בטור הנדסי לפי

מכפלה של 2 ואז בעונה השלישית יהיה פי ארבע מהעונה הראשונה!

למעלה