אפילו יותר טוב!
T Tal2012 New member 29/6/06 #9 מנפצת בועות שכמותך לווא דווקא מנפצת.. אלא את משיבה אותנו למציאות כאשר אנחנו מרחפים תהני גם מהרגע
H Hieros Gamos New member 29/6/06 #11 את יודעת מה אומרים, כגודל הציפיות, גודל האכזבה. ממש שמחתי כשאמרת את זה אבל אז נזכרתי שזה השחקנים ולא הסידרה וכבר ראיתי סדרות שהשחקנים היו מוחתמים לעוד עונה-שתיים והורידו אותן פשוט, לא לאבד קשר ראייה עם הקרקע
את יודעת מה אומרים, כגודל הציפיות, גודל האכזבה. ממש שמחתי כשאמרת את זה אבל אז נזכרתי שזה השחקנים ולא הסידרה וכבר ראיתי סדרות שהשחקנים היו מוחתמים לעוד עונה-שתיים והורידו אותן פשוט, לא לאבד קשר ראייה עם הקרקע
K Kat111 New member 29/6/06 #12 אוי... באסה.. ../images/Emo4.gif טוב, לא נורא! יש לנו עונה מדהימה לפנינו... אוטוטו... רק עוד חודשיים וקצת... טוב, ככל שאני כותבת אני יותר מתבאסת, אז אני אפסיק כאן...
אוי... באסה.. ../images/Emo4.gif טוב, לא נורא! יש לנו עונה מדהימה לפנינו... אוטוטו... רק עוד חודשיים וקצת... טוב, ככל שאני כותבת אני יותר מתבאסת, אז אני אפסיק כאן...
K Kat111 New member 29/6/06 #16 ../images/Emo6.gif חחח... חס וחלילה!! תמשיכי לכתוב!! תמיד כייף לקרוא את ההודעות שלך
כ כבשה מייללת לירח New member 29/6/06 #13 ובהתחשב בזה ../images/Emo29.gif שזאת אחת מהסדרות המצליחות ביותר באמריקה...
H Hieros Gamos New member 29/6/06 #15 כן, אבל זה בגלל שיש שחקנים טובים, כותבים טובים, במאים טובים וכי זו פשוט סידרה גאונית. שזה גם די נגרר ממה שכתבתי אבל את יודעת..
כן, אבל זה בגלל שיש שחקנים טובים, כותבים טובים, במאים טובים וכי זו פשוט סידרה גאונית. שזה גם די נגרר ממה שכתבתי אבל את יודעת..
כ כבשה מייללת לירח New member 29/6/06 #18 זה היה יכול להיות נכון ../images/Emo29.gif אם לא היינו מדברות על אמריקה, שם התוכנית הכי מצליחה היא אמריקן איידול :X
זה היה יכול להיות נכון ../images/Emo29.gif אם לא היינו מדברות על אמריקה, שם התוכנית הכי מצליחה היא אמריקן איידול :X
H Hieros Gamos New member 29/6/06 #19 כן, אבל אחריה יש את האוס, CSI והאנטומיה של גריי...טוב לוידעת לגבי האנטומיה, אבל האוס וCSI חוצמזה, זה ריאלטי שואו...גם בארץ לכוכב נולד בטח יש את הרייטינג הכי גבוה..
כן, אבל אחריה יש את האוס, CSI והאנטומיה של גריי...טוב לוידעת לגבי האנטומיה, אבל האוס וCSI חוצמזה, זה ריאלטי שואו...גם בארץ לכוכב נולד בטח יש את הרייטינג הכי גבוה..
כ כבשה מייללת לירח New member 29/6/06 #20 אבל להאוס אין ../images/Emo10.gif ../images/Emo29.gif במדינה מתוקנת האוס תהיה התוכינת הכי מצליחה ולא יהיה בכלל אמריקן איידול (או כוכב נולד)
אבל להאוס אין ../images/Emo10.gif ../images/Emo29.gif במדינה מתוקנת האוס תהיה התוכינת הכי מצליחה ולא יהיה בכלל אמריקן איידול (או כוכב נולד)
H Hieros Gamos New member 29/6/06 #22 מה לעשות...כנראה שאין אף מדינה מתוקנת בעולם הזה כי פחות או יותר בכל מקום שיש בו טלוויזיה יש כוכב נולד או משהו מהסיגנון
מה לעשות...כנראה שאין אף מדינה מתוקנת בעולם הזה כי פחות או יותר בכל מקום שיש בו טלוויזיה יש כוכב נולד או משהו מהסיגנון
H Hieros Gamos New member 29/6/06 #28 אבודים לא בארבעה מקומות הראשונים ברייטינג. CSI, AI, האנטומיה והאוס כן...
D DarkMagic17 New member 1/7/06 #34 וואו האנטומיה של גריי זה לא משהו../images/Emo3.gif במת. זה בין הסדרות הלא משהו ביותר
S sweet shir New member 29/6/06 #23 למה? אמריקן איידול לא כזזזזה גרוע. חחחחחחחח אני תמיד רואה את הבחינות הראשונות... זה קורע! במיוחד עם סיימון. XD ואז אני פורשת.... אני גם עושה את זה עם כוכב נולד.
למה? אמריקן איידול לא כזזזזה גרוע. חחחחחחחח אני תמיד רואה את הבחינות הראשונות... זה קורע! במיוחד עם סיימון. XD ואז אני פורשת.... אני גם עושה את זה עם כוכב נולד.