אההה!!!!איזה פרק טוב!!!

Bow Wow2004

New member
כן

אייבי אמרה לאיב שלפני כמה חודשים היא אמרה לה שהיא בחיים לא תבגוד בגרייס. גם אני שמתי לב לזה. אייבי מתכוונת ליום עם האי-מייל שהיא שלחה לטי.סי עם התמונה המפלילה של ג'וליאן ואיב. אבל איזה חודשים ואיזה נעליים - זה קרה לפני 4,5 ימים - לא יותר.

בגלל שכל הקטע

זה שאצלנו (בחיים האמיתיים) זה באמת קרה לפני חודשים...וחודשים... ואם הם יגידו את זה לפי הימים של הסדרה זה יהיה פשוט מוזר מדי...! ואיכס לא!!!!!!!! תפסיקו להגיד את זה... זה שלואיס ושרידן יהיו עכשיו 24 שעות ביחד זה זווווווועה!!!!!!!! כל פעם נצטרך לראות אותם מתווכחים כמו ילדים קטנים ומעצבנים! ועכשיו כל פעם שנרצה לראות את לואיס נצטרך לראות את שרי...בעעע ותרזה יכולה להיות ממש יפה! וממש ממש מכוערת! (כמו חרק כזה גדול שפשוט בא לך למעוך אותו) אבל היא עדיפה על גוון... לדעתי.

Bow Wow2004

New member
../images/Emo5.gifשרידן ולואיס../images/Emo5.gif

אני אתמול לשם שינוי צחקתי מהסצינות שלהם. בד"כ אני או מזפזפ או מייחל למוות קרוב של שניהם אבל אתמול הצחיק אותי כל הקטע שהם מתחילים להתווכח כל רגע. שרי הזאת היא כזאת נסיכה מפונקת וחוצפנית. אין לה בושה - היא מתחצפת אפילו להוא מהFBI. היא הגו'ק הגדול והמכוער שפשוט בא למעוך אותו. כנראה שחימצון השיער שלה שרף לה כמה תאים במוח. לואיס לעומת זאת, קופיף מגודל בדיוק כמו אחותו, לא פחות גרוע משרידן וזה מה שעושה אותם כל כך מתאימים. מצא מין את מינו. לואיכס הוא סתם פוזאיסט טיפש שמסתפר כל יום. מזל שמחליפים אותו... בנוגע לזה שהם יהיו ביחד 24 שעות ביממה, אין מה להגיד חוץ מ~בעעע~. בטח התפקיד החדש הזה גם יגרום להם להשתתף בהרבה יותר פרקים ברציפות דבר שהורס את הסדרה הזאת לגמרי. כל המהות של "תשוקות" זה העל-טבעי ובזמן האחרון בקושי רואים את זה. מה שאומר שתשוקות נהיית סתם עוד אופרת סבון ואופרות סבון זה דבר מעצבן ומשעמם.

למעלה