אההה חברים

ענבר 2002

New member
אההה חברים ../images/Emo110.gif

אתם בטוח שואלים את עצמכם איך אני מגיבה נכון? אז הנה התשובה : אתמול בצהרים שהינו בסיומנו של לארוז לארצות הברית אז התחננתי לאבא שלי שיביא את המחשב הנייד שלו בהתחלה הוא לא רצה אבל אז הפעלתי עליו את הלחץ החברתי שלי והוא הסכים אז עכשיו אנחנו במטוס(עדין כי זה 10 שעות נסיעה וכול הלילה כמעט הינו בשדה התעופה וגם עיקבו את הטיסה שלנו כך שאני עדין במטוס אז רציתי לומר שאני יכולה לכתוב ושגם הביאו לנו אוכל זוועתי בטיסה
ואני מתה
!!!!

ענבר 2002

New member
עוד נסיון אחרון אבל תגיבו../images/Emo110.gif

עוד נסיון קטנטון 1234565777 בבקשה תגיבו משעמם לי במטוס!!

AM16

New member
מממ. זה טוב שלקחת מחשב נייד אבל

זה לא מספיק, את צריכה גם חיבור לאינטרנט והחיבור היחיד שאפשר להשיג במטוס זה חיבור לוויני (יעני דרך לווין) וזה עולה 30-40 שקל לדקה!!! אני מבין שלאבא שלך יש הרבה מאוד כסף!!!

ענבר 2002

New member
טוף אני לא יודעת איך זה עובד אבל...

אני במטוס ואני יכולה להיות באינטרנט.... אולי זה שיש להורים שלי הרבה כסף זה דבר אחד אבל אבא שלי לא אמר לי על זה כלום....

motib4

New member
היי ענבר!

אני כל כך מקנא בך!!!
גם אני רוצה!
תהני!

היי ענבר , איזה כייף לך!!!!!!

גם אני רוצה!!!!!!!!! לא משנה מה את רוצה בידור?! חחחחחחחח סתם דרך אגב טיסה+חופשה נעימה!

ענבר 2002

New member
ווואי לא תאמינו מה קרה עכשיו....

לפני שאני אתחיל לספר מה קרה אני אספר לכם קצת מה עובר עלי.... אוקיי אז הטיסה עוברת בנעימים יש לי עוד 4 שעות טיסה
!!!! אני ממש רוצה להגיע לארצות הברית לוס אנג´לס,ניו יורק שיקגו,וואשינגטון,ויש עוד מלא ארצות !!!! לפני חצי שעה סימתי לישון אני פשוט לא מצליחה לישון אני מתרגשת לגמרי,למרות שהייתי מלא פעמים בארצות הברית וחייתי שם 3 שנים אני מתה עליה כמעט כול הבגדים שלי בארון מארצות הברית אני פשוט קונה שם מלא יש שם את הבגדים הכי יפים בעולם!!!! אוקיי ונחזור לנושא שלמעלה (ווואי לא תאמינו מה קרה עכשיו) אתם פשוט לא תאמינו מה קרה הדבר הכי מצחיק ביקום : אני מבקשת מהמלצר מיף תפוזים:"אקסיוזר מי כן איי האו אן אורנג´ ג´וס פליז ?" והוא אומר "יס ג´אסט אה ממונט פליז"אני מחכה מחכה מחכה כעבור שלוש דקות הוא בולך הולך הולך מגיע אלי המטוס עשה סטיה והוא נפל על אישה שמנה ושפך עליה את כול המיץ !!!! עכשיו במטוס כמעט כולם ישראלים ישר אחרי שני שניות שהוא שפך את המיץ כולם התחילו לשיר "שאבתה מיץ בססון ממיץ תפוזים ישואה מיץ תפוזים מיץ תפוזים או מיץ בססון מיץ תפוזים מיץ תפוזים או מיץ תפוזים בססון......... אני הצטרפתי אליהם לשירה אחרי שקלטתי מה הם שרים ..... איזה חוויה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחLOL בכול מקרה מי שלא לט עדין מהו השיר אז השיר הוא שאבתה מים בססון ממינה ישואה מים מים מים מים או מים בססון ........ וואי איזה סיפור מצחיק אני עדין לא יכולה להפסיקLOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

ענבר 2002

New member
וואי איזה עצלנים אתם........./images/Emo110.gif

אוקיי מה אין לכם כוח לקרוא מה שכתבתי רק בגלל שזה ארוך?? תקראו בבקשה אני אומרת לכם שזה מממש קורע פשוט נו שיהיה לכם קצת סבלנות בבקשה תקראו!

mandy

New member
ענבר!

אני קראתי וממש התפקעתי מצחוק!!!
את יודעת, ביולי האחרון גם אני טסתי לארה"ב
והייתי בלוס אנג´לס, ניו יורק, לאס וגאס וסן פרנסיסקו... אז תהני ממש! ואת תשכחי לקנות כל מיני דברים של אשלי ומרי קייט שאין בארץ...כמו הבגדים והאיפור שלהן!!!
REAL BEAUTY FOR REAL GIRLS

T N T girl

New member
ענברו´ש !!! אוקיי ... + ניצו"ש !!!

אוקיי את קולטת אותי קוראת את מה שכתבת ומתפקעת מצחוק מול המחשב ... חמודה ! אווווף את בכלל לא מתחברת למסנג´ר ! ואני נורא מתגעגעת ... אז תבלי בטיסה ( כמה שאפשר ) ותעשי חיים בארה"ב כמה שאת רק יכולה ... ואל תשכחי אותנו ! חחח סתם אבל תתחברי הרבה באמת ! ואני עדיין לא מפסיקה לצחוק ! ... LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL L
L -
- יוווווווווווווו מלא
ים וטונות של
ות
תכייפי
*
בחילה מרוב קנאה * * לא מצליחה להפסיק לצחוק
*

למעלה