כולם הגעתי אני בבית של דודי../images/Emo110.gif
טוף אז לא יכלתי לכתוב לכם בשאר הטיסה כי ישנתי !!!מה?הייתי עיפה !!!! עכשיו אני מתה מעיפות יש לי סחרחורות ואני מתה לישון אבל אל תידאגו עדין יש לי מרץ כמו תמיד חחחחחחחחחח!!!! אני לא יודעת איך זה פועל אבל יש לי כאן אינטרנט כמו במטוס !!!! לפני כמו דקות בדיוק סיימתי לשחק בסימס בחופשה (יש לי את כול התוספות) והרגתי כמו אנשים בבריכה (זה הכי כיף)ולמרות שני שוחה בריכה שלי דברים כאלה לא קורים!!!! לפני זה שיחקתי אליס בארץ הזוועות (אני מתה על המשחק הזה גם)ועכשיו אני התחברתי לאינטרנט לבדוק מה שלומכם וראיתי את כול ההודעות הנפלאות שכתבתם לי וואי תודה רבה אני ממש אוהבת אותכם ובחיים אני לא אשכח אותכם!!! אהה, ולTNT (אין לי כוח לרשום את כול השם) אין לי מסנג´ר במחשב הנייד רק במחשב שבחדר שלי, אז לא אוכל להתחבר רק עד שאני יגיע לארץ !!!! אני גם מצטערת שלא התחברתי מלא זמן אני אתחבר ישר אחרי שאני יגיע מבטיחה!!!!!!!!! עכשיו 10 בלילה אז אני אספר לכם מה בתכנון שלי לעשות פה!!!! קודם כול אני אוכל בסוכה עם כול המשפחה שלי אההה ודכחתי לומר לכם איפה אני אני עכשיו בניו יורק שם גרה המשפחה שלי, שכרנו מכונית אז אנחנו הולכים לקחת אותה ואנחנו נוסעים ללאוס וגאוס לשפינג שופינג כמעט כול היום ,ואז ב5 בערך אנחנו נוסעים לניו יורק שוב ומסתובבים שוב לשופינג ,לאוכל , אז אם אני אמצא חנות של-WAL*MART אני אכנס ואקנה דברים למרות שמוצרים אחרים יותר שווים ןיותר איכותיים שמשל התאומות!!! וואי אני מתה מעיפות אני אכתוב לכם אחר-כךאני בטוחה שיהיו לי חוויות אז אני אספר לכם הכול!!! בבי!!