אההה!!!!

יכול להיות...

עדיין לא מצאתי את המקצוע ששווה להשקיע בשבילו וללמוד כמה שנים נוספות (ואני בת 26+) ולהצליח אח"כ למצוא עבודה טובה...

יש לי בלימודים אחת כזו

שסיימה תואר ביחסים בינלאומיים באוניברסיטה הפתוחה, והחליטה אחרי כמה שנים של לימודים שזה לא התחום שלה והגיעה ללמוד עיצוב גרפי. אף פעם לא מאוחר ללמוד תחום חדש לדעתי, וללמוד עוד ולדעת תחומים שלא הכרת זה מעולה.
אני חושבת שצריך לעסוק במה שאוהבים, ולא להתפשר רק כי "המצב במשק לא מזהיר", אחרת כל החיים שלך ייראו כמו פשרה וזה יאמלל אותך.
אני שומעת על אנשים שמצליחים בהשקעה קטנה ועם קצת למידה להקים עסק עצמאי ולא להיות תלויים במצב המשק, ושואלת את עצמי- למה בעצם לא כל אחד יכול לעשות זאת?
בתקשורת נהנים לספר לנו שפלוני אלמוני הקים עסק בכמה מיליוני שקלים, אבל למעשה כל מה שצריך זה לתכנן תוכנית עסקית, ולהשיג השקעה ראשונית לפתיחת עסק שיכולה להתחיל מ-50,000 ש"ח- סכום שאפשר להגיע אליו עם עזרה מהבנק או חיסכון לתקופה מסויימת.

תחשבי על זה.

עקיבא13

New member
תפתחי

חברה בע"מ

היי

אני 34
לקח לי שני תארים וקרס - לימודי תעודה למצוא מה עושה לי את זה ועכשיו מתחילה להתפתח בתחום

ממליצה לך מ א ד ללכת לכיוון שמרגיש לך מעניין אותך

מושך אותך

ואגב, זה יכול להיות גם דרך לימודי תעודה של שנה אם את לא מרגישה שבא לך להשקיע עוד 3 שנים.
אם כי אם את רוצה לשמוע עצה טובה.. אם תמצאי משהו שבאמת מעניין אותך ותרגישי שתוכלי להתפתח בו.. ההבדל בין 3 שנים לשנה בגיל הזה הוא מצחיק.. אחכ פי אלף יותר קשה ללמוד ולהשקיע. וזה שכיח שאנשים מסיימים תארים בגיל 30 ומשהו בתקופה המודרנית

גיל 26 זה עוד ילדה, כל החיים עוד לפנייך:)

בהצלחה

למעלה