אהה.. למישו יש תמונה של טים קלהר?..

אהה.. למישו יש תמונה של טים קלהר?..

אני חיפשתי תנונות שלו ושל 30 איתו אבל לא מצאתי.. יש לי רק תמונה אחת אבל אני לא יודעת אם זה באמת הוא שם אם סתאם מישו.. ]=

Keren W

New member
יש לי אתר ש...

כל יום בערך מתעדכנות בו תמונות ולפני שבוע נראה לי שמו מלא אבל מלא תמונות שלו מהופעות עם 30 אז אני אתן לך קישור ואת יכולה להיכנס ולחפש בעמודים הקודמים או לחכות שבקרוב ישימו עוד פעם את התמונות שלו :] ובקשר לשים תמונה זה לא בעיה בחלון שאת כותבת את ההודעה יש לך 6 שורות כחולות כאלה מתחת לתיבת טקסט והשורה השלישית היא לשים קובץ כתוב -"צירוף קובץ-קבצים שמשקלם..." תלחצי עליה וזה יתן לך לבחור קובץ ולשים... והינה הקישור של האתר: http://www.buzznet.com/tags/30secondstomars/photos/ ועוד משהו,את יכולה לנצל"ש הודעה כזו לאחד השרשורים כמו OFF וכאלה,בשביל שהפורום יהיה יותר מסודר

AlmogiToMars

New member
חחח

תחפשי בגוגל טים קלהר וזה ימצא לך
ולפי מה שאני יודעת את פשוט כותבת תגובה בחלון נפרד ויש שם הוספת קובץ.. תוסיפי את הקובץ שאת רוצה ..

AviTal41

New member
../images/Emo207.gif למי יש תמונות

מקליפים או כלמיני תמונות של הלהקה ביחד או לבד? אחי התקין לי פוטושופ ועוד תוכנה ואני רוצה לעשות כל מיני חתימות וכפתורים...[יותר נכון לנסות לעשות
] אממ תעלו לפה או שתשלחו לי ווקשה למסן... המסן שלי הוא : [email protected] וסתם ככה תוסיפו אותי למסן שהיה לכם ;]

AlmogiToMars

New member
../images/Emo207.gif עכשיו אני בטוחהה לגמרי!!! :-O

הוא פסיכופטט!! מדועע מדועע למההההההההההההה הוא עשה פוניייייייי למהה ?
למרות שדי הזדעזעתי הבן זונה עדיין נשאר חתיך חחח ויפה לו...

למעלה