אהה.. למישו יש תמונה של טים קלהר?..

Keren W

New member
אני לא יודעת מה איתכם...

אבל זה בכלל לא נורא דווקא נחמד חוצמזה הוא גם ככה כל יום כמעט מחליף תספורת ככה שזה לא כזה משנה=\ חחח זה לא הפתיע אותי כמו הבלונד פלטינ ה של שנון!><

adiiiXD

New member
דווקא זה מאוד מחמיא....

לנשים !! מה עבר עליו ........? אולללי .... שהוא גילה שפריס הילטון שהוא מזמז יצאה באותו זמן לכל מיני מועדונים של לסביות ? אוווי הבושה X: אני נשמעת כלבה . וואטאבר XD

AlmogiToMars

New member
חחח יש מצב שהוא גילה ../images/Emo6.gif

אבל כמו שאמרתי הבנזונה עדיין נשאר חתיךךךך [= **סליחה על המילה חח הייתי חייבת **

etmiys

New member
האמת שלדעתי זה נראה עליו לא רע בכלל...

אמנם עדיף כמו קודם, אבל זה לא זוועה...

אני חושבת שכל תסרוקת שהוא יעשה (חוץ מלהאריך..

זה לא ממש מתאים לו..) הוא ישאר כוסון.. הכל מתאים לו.. זה כאילו שהוא מתאים את עצמו לתסרוקות..!? וזה דווקה ממש חמוד לו.. ונ.ב: מתי בידיוק הוא היה עם פאריס הילטון?..

etmiys

New member
זה עסק לא ברור...

כל העניין הזה עם פאריס הילטון... ממש לא מזמן הוא נתפס תוקע בה לשון ומחליף איתה כימיקלים... אבל לא שמעתי בשום מקום שהם ממש ביחד... לא יודעת... אגב, עדות לאירוע המזעזע הזה תוכלי לראות פה באחד מהשרשורים הקודמים... תחפשי, היו על זה תגובות בלי סוף... אנשים פה נחרדו...

its only ma

New member
מצטערת, אבל לא אהבתי

זה גרם לי לגיחוך קל.... למרות שהוא באמת ישאר חתיך...><

A Broken Myth

New member
האמת שזה דיי מזעזע.

לדעתי התסרוקת שהכי מחמיאה לו זה כמו בTK זה פשוט לא יפה.

SHAHARnavon

New member
מסכימה איתך...

בTK הוא היה ממש יפה... וגם בATTACK...יפה לו קצר...

AlmogiToMars

New member
לא רק..

גם בקליפ של FY עדיין הייתה לו תספורת יפה וחוץ מזה .. הוא עדיין חתיךך למרות שהוא עשה פוני ^^ חחחח

adiiiXD

New member
בכל הקליפים היו לו תספורות יפות , אני משערת

שהוא פשוט רב עם הספר הקודם שלו XD "אני לא אשם שABL נדחה כל כך הרבה זמן !" " אה לא? אז מי בדיוק אשם ? " "אני ג'ארד לטו ואני לא חייב לך דין וחשבון ! " "לא רוצה - לא צריך . נראה למי תלך להסתפר עכשיו ....!!" כמה רעיונות הזוייםXDD

למעלה