אהה שלומיתוש'...

שעומז

New member
אהה שלומיתוש'...

את מוכנה בבקשה להסביר לי מה זה הבעעעעעעעעעעעע הזה שכולם כותבים אותו? זה מזכיר לי קול של כבשה... יענו מוווווווו פרה ראף ראף כלב מיאו חתול ובעעעעעעע כבשה, לא? שבת שלום שיהיה לך ויום מקסים ונעים מיכל

AvocadoWoman

New member
../images/Emo6.gif על זה לא חשבתי...

בעע של כבשה.. חחח חזק! אני יודעת שאני, אישית, רושמת את זה כאילו מתוך.. אממ גועל כזה.. נגיד: "ראית את יוסי פלומבו הזה? בעעע"

faith2

New member
אהה!!!!

אז זהו בעעע לא היה מוכר ליי! זה לא שייך לרונן! אני מכירה בלעעעע, כאילו שאין מה להגיד אז אומרים את זה

faith2

New member
אני יסביר לך...

זה שייך ללקסיקון רונן החדש שנת 2000. כל המילים, כל המשפטים, הכל רק במילון החדש! אז בוט?
בוט=טוב אבל רגע...בעעעעעעע....מה זה?...יש בלעעעעע!

שעומז

New member
או קיי רגע בנות בלי לריב!!!

זה נשמע לי בכנות כמו כבשה אז רשמתי... אבל מי זה רונן? לא אבל רותם כמו ששלומית כתבה זה בעעעעעעעעעעעעע לא בלעעעעעעעעע בלעעעעעעעע זה איכסה נראה לי לא? סוגיה מעניינת!!!

faith2

New member
לא מה פתאום!

בעעע אני לא מכירה....אבל שלומה אמרה שזה יענו "איכס" בלעעעע...זה שאין מה לדבר, או שמפסידים בטאקי אומרים את זה....ורונן זה בנאדם חמודדדדד, שאוהב לכסח לי ת'תחת בטאקי

faith2

New member
בררררר?

אממממ....שייך לשלומית.....
אין לי שמץ...

AvocadoWoman

New member
מה פתאום..

אף לא כתבתי את זה או כל דבר דומה עם "ררר" בסוף. את מתבלבלת- גנית כל הזמן משתמשת ב-"גרררר" אז אולי טעית וחשבת שזה בררר בכל מקרה- אני כותבת הרבה- בלעעע וחוץ מזה- כלום.

faith2

New member
חחחח...

תאמיני לי זה הביטוי הכי מתאים למה שרונן עושה לי בטאקי! הבנאדם תותח!....תמצאי לי מישהו שיקרע אותו!

anava1

New member
הלווווו....אני מבקשת!!

אני ניצחתי את רונן בעצמי לפחות 5 פעמים,(טוב זה דיי הרבה..חח) וכל פעם שניצחו אותו ישר הוא המציא תירוץ שהוא צריך ללכת...(נמושה!)
ודודי-דווו פעם ניצח אותו פעם הרבה וישר רונן ברח!

שעומז

New member
אתן קולטות על מה אתן מתווכחות?

נו באמת בנות מה זה משנה מה זה בעעעעעעעע או ברררררררררר או בלעעעעעעעעע נו באמת אין לכם על משהו אחר להתווכח?! מי התחיל את הויכוח המטומטם הזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיכל

AvocadoWoman

New member
אני ורותם מתווכחות?!

no way!! חחח סתם הבהרות... לא להילחץ! אני חולה על רותם!!!

למעלה