אני יותר!!!!! ומיכל... אוהד??....מי זה? איזה סיפור? ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
F faith2 New member 5/4/03 #21 אני יותר!!!!! ../images/Emo25.gif ומיכל... אוהד??....מי זה? איזה סיפור? ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
אני יותר!!!!! ../images/Emo25.gif ומיכל... אוהד??....מי זה? איזה סיפור? ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
ש שעומז New member 5/4/03 #22 רותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביקשת ממני לספר סיפור על ריטה וידיד שלי בשם אוהד אז כתבתי כבר הודעה כנראה שלא ראית לא נורא תחפשי זה היסטרי מרוב צחוק!!! יום נעים ומקסים רותמקה מיכל
רותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביקשת ממני לספר סיפור על ריטה וידיד שלי בשם אוהד אז כתבתי כבר הודעה כנראה שלא ראית לא נורא תחפשי זה היסטרי מרוב צחוק!!! יום נעים ומקסים רותמקה מיכל
F faith2 New member 5/4/03 #23 חחחחח... בטח הוא מזההההה התפדח!!!!!! בונא הצחקת אותי!!!.................איך לעזזאל התרכזתם במבחן אחריי זה? ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
חחחחח... בטח הוא מזההההה התפדח!!!!!! בונא הצחקת אותי!!!.................איך לעזזאל התרכזתם במבחן אחריי זה? ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?