אהה
דחקתי עכשיו הודעה מה-20.5...

Zoharrr

New member
הבעיה היא שגם בגיל 50

דעות של אנשים ואנשים משתנים. אני מכירה המון זוגות(רוב הזוגות שאני מכירה) שהתחתנו בגיל צעיר והיו ביחד מגיל צעיר והכל בסדר איתם. אתה טועה,זה כן קשור לבגרות. זה קשור לזה שאני לא מאמינה שיש משהו שארצה לעשות בלי אלכס. ושיש דבר שנישואים יגבילו אותי מלעשות לעולם לא ארצה לטייל בהודו כי אני מפונקת ואוהבת מלונות וחיים טובים. השאיפות שלי לעתיד הן מאוד ריאליות וברות הגשמה ואני ממש לא אקום יום אחד וארצה להיות המנכל"ית של תנו לחיות לחיות ובטח שלא של תנו לחיות לחיות. אני לא חושבת שאני מאוד בוגרת ויודעת הכל, אני חושבת שאני בוגרת לגילי ולא מרצוני ובחירתי. החיים ביגרו אותי. ולא זה ממש לא משהו כמו:"כל החברים שלי תמיד היו מבוגרים ממני" הרבה הרבה יותר מסובך ורציני ומצער(מיטל היא עדתי) אני וחבר שלי אנשים עם סוג אופי מסויים בנוגע למערכות יחסים ולכן הסיכויים שבאמת נתחתן בסוף הם מאוד גבוהים. יש אנשים שכל חייהם עד שנישאו היו רק ואך במערכות יחסים רציניות וקבועות אני וגם הוא מחפשים יציבות וקשר ארוך טווח - עשינו את שלנו בעולם הרווקות,מעולם לא נהנו להיות רווקים ולעשות את כל מה שזז...זה עבר לנו מהר מאוד כי זה לא מי שאנחנו ויש אנשים שהם כאלו בענייני אהבה רגש - תמיד מחפשים מסגרת קבועה ורגש,ודווקא אלו הם הדברים שלרוב לא משתנים. אתה משחק אותה כזה גדול ובוגר ומבין, רוב החברים שלי מבוגרים ממך ומבינים טוב מאוד את הרצון שלי להתחתן עם אלכס ומבינים למה זה ריאלי לגבינו כי הם מכירים את שנינו. אני לא מסכימה איתך לחלוטין. יש בעניין המון קשר לאופי ולאינדיווידאליות. דווקא בגלל התבגרות מהירה יש אנשים שמגיל 18 ומעלה השינויים בחיים שלהם פחותים וכמעט ולא קיימים, כי רוב השינויים הדרסטיים נעשו.

די נו...

את לא מבינה הא ? אני לא משחק אותה בוגר ולא שואף להיות בוגר. בשנה האחרונה שיניתי את דעותיי, כוונותיי, תכנוני וקשרי בחיים אלפיים פעם בערך וראיתי את רוב האנשים שאני מכיר (בני גילי) עושים אותו דבר. זה נהדר שאת חושבת שבגיל 17 "עשית את שלך בעולם הרווקות".. אבל יבוא היום שתפגשי מישהו שקצת ככה יעניין אותך ותחשבי פעמיים על אם אלכס הוא האדם הנכון בשבילך ואולי כדאי לפגוש אנשים שונים.. (ואני לא מדבר על קטע של סטוצים וחיי הוללות כמו שאמרת, אלא קטעים רציניים). ובכללי את מדברת כאילו ראית את כל העולם ואחותו מכל כיוון אפשרי. אבל... שיהיה לכם בסבבה... אם זה מרגיש נכון, לכו על זה...

זכוכיות

New member
לא אישי, כי אני מחבבת אותך מאוד...

אבל לדעתי לעשן ביער בגיל 17, זה הרבה יותר בוגר מאשר לתכנן את המשפחה שלך, ולבחור שמות לילדים שלך... אגב, גם אני והחבר שלי מגיל 15 תכננו את הילדים שלנו, בגיל 17 אפילו היינו לפני חתונה (עם הזמנות, ואולם ודיג'י ובורקס ודודות שכבר קנו שמלה במיוחד והכל...), והיום, בדיעבד, אם הייתי פוגשת את אותה בת 17 מאז הייתי מעיפה לה סטירה מרוב שהיא היתה מעפנה, גם לחבר דאז אגב

Zoharrr

New member
אני לא בחרתי שמות לילדים!

זה נורא אינדווידואלי. קודם כל אני בת 18 אוטוטו ויש המון בחורות שמתחתנות בגילי למרות שהחתונה המשעורת שתתקיים בעזרת ה' היא במינימום עוד 3 שנים. את לא מכירה אותי אישית מספיק טוב,ולא את הקשר שלי עם אלכס כדי לדעת מה הולך בינינו ובאיזו צורה אנחנו מדברים על זה וחושבים על זה. אני לא חושבת על חתונה במובן מפגר של "אני אוהבת אותו והוא אותי" וזה מה שחשוב,ממש לא. אנחנו מתכננים להתחתן אומנם בגיל צעיר אבל לא יהיו לנו ילדים עד שנסיים תארים ונעבוד בעבודות קבועות... אני מצטערת אבל אני לא אגור עם חבר שלי לפני הנישואים כי זה לא נראה לי. אז אני אתחתן איתו מהסיבות שמתאימות לשנינו,אגור איתו במשך כמה וכמה שנים,אהנה מהחיים איתו ורק איתו ואז אביא ילדים. לא מבינה מה הסיפור, חתונה בגיל מבוגר או צעיר זה דבר אינדיוודואלי. בדקתי את זה,מספר המתגרשים הוא זהה אצל מתחתנים בגיל צעיר ומתחתנים בגיל מבוגר. זה תלוי בבן אדם,בבגרות ובאופי שלו,ולא באיזשהם חוקים עולמיים וקודים..

לא צריך שמות

אפשר לקרוא להם "ילד א", "ילד ב" וכו'
איזה ויכוחים פה... מה זה משנה מי בוגר ומי לא? זה באמת סלקטיבי... אני מכיר אנשים בני 30 שמתנהגים כמו ילדים, זה הופך אותם לפחות בוגרים? ממש לא

צודקת בהחלט!!

למרות שהייתי מוותרת על ה- "לך קיבינימאט" מיותר ולא תורם לכלום

צודקת בהחלט!! גמני כזאת בעניין הזה

למרות שהיה אפשר לוותר על ה-"לך קיבינימאט" מיותר ולא תורם בכלום

מכיוון שאני יותר מבוגרת

אני בהחלט חושבת על זה הרבה וחשוב לי מאוד שיתאים לי ואני מנסה לראות את המשך שלנו ביחד לעבר העתיד, איזה אדם הוא יהיה.

כזה שמחנך את הילדים שלו בצורה כזאת

שכבר בגיל 16 יחשבו על פרטנר שיהיה הורה טוב לנכדים שלו

Lir האחת

New member
אממ

את האמת שזה לא משהו שממש עבר לי בראש בקשרים שהיו לי. מה שכן היה עובר לי בראש, זה האם הייתי רואה את עצמי מתחתנת עם הבחור

pain is MY love

New member
עכשיו כן

לא בגלל שאני רוצה ילדים עכשיו אבל חבר שלי אוטוטו חוגג יומולדת 29 ואני יודעת שהוא כבר בשל ורוצה ילדים כרגע זה לא רלוונטי אבל אני מעדיפה לדעת שחבר שלי מסוגל ויכול לגדל ילד כשהשלב הזה יגיע מאשר לחיות באי ידיעה מתי בכלל הוא יחליט להתבגר...

danielo18

New member
שאלי אותי אחרת:

איזה ילד אני מוכן לבחור כדי שיגדל אותי!??

E i n a v 1 1 1

New member
זה חשוב לי

אבל לא כרגע בחיים. לא בשלב הזה שיש לי קודם כל שאיפות ורצונות משלי להגשים, אבל זה משהו שיהיה חשוב לי במקום יותר מאוחר בחיים שלי.

comet9

New member
לא נראה לי שזה פאקטור בכלל

הנה, אני רואה את אחותי הגדולה, לפני כמה שנים... כמה היא שנאה ילדים קטנים, לא התקרבה אליהם בכלל. והיום היא ובת הדוד שלי, ילדה בת שנה וחצי, לא רק שמסתדרות, אלא היא אוהבת את אחותי יותר מאת דודה שלי. זה לא פאקטור בבחירת בת זוג. האימהות מוטמעת אצלה בגנים. כך שברגע שנגיע אם נגיע לקטע של הורות, היא תתפקד כראוי.

זכוכיות

New member
כי כל הנשים מתפקדות כראוי?

מעולם לא שמעת על אימהות איומות? ואני לא מדברת ברמה של ברוגז עם אימא בגיל 15, אני מדברת על איומות באמת, כאלה שמשרד הרווחה לקח מהן את הילדים, או ייקח ברגע שהוא רק ידע מה מתרחש?

למעלה