הכי מתוק בעולם
T talytal New member 4/7/07 #33 הכי מי שהורס את השרשור הזה מקבל מכות!!! זה הדבר הכי מטומטם שעשיתי כבר הרבה הרבה זמן... אבל דיר באלקום!
הכי מי שהורס את השרשור הזה מקבל מכות!!! זה הדבר הכי מטומטם שעשיתי כבר הרבה הרבה זמן... אבל דיר באלקום!
T talytal New member 4/7/07 #35 הכי ברוקנרול עם קרדיט לקניה, שפאקינג הרסה את הפירמידה ההפוכה עם התמונה הזו! טוב שיש לי כאן קצת אופציות.... מוואהאהא!!!!
הכי ברוקנרול עם קרדיט לקניה, שפאקינג הרסה את הפירמידה ההפוכה עם התמונה הזו! טוב שיש לי כאן קצת אופציות.... מוואהאהא!!!!
K kapit5 New member 3/7/07 #19 בנות-מתה עליכם יואו איך התגעגעתי עליכם ולתמונות של הנסיך. יופי של שירשור.
ש שמיים כחולים2 New member 3/7/07 #21 הכי -מזמן לא כתבתי פה../images/Emo3.gif אחרי כל הבלגנים, בא לי קצת חמימות תפוזית,והתגעגעתי לאייקונים החמודים אני מוסיפה לכם לשרשור עוד הכי..
הכי -מזמן לא כתבתי פה../images/Emo3.gif אחרי כל הבלגנים, בא לי קצת חמימות תפוזית,והתגעגעתי לאייקונים החמודים אני מוסיפה לכם לשרשור עוד הכי..
ש שמיים כחולים2 New member 3/7/07 #24 לא קשור לפה אבל מצחיק הזנב של נינט../images/Emo6.gif תמונה ממהופעה שלה עם עברי,..חשבתי משהו מוזר בתמונה ודיברו גם בגיפנס ואז ראיתי מקרוב ותמהתי מה פשר הזנב והתוספת מקדימה אני בכלל לא אדבר רק שזה לא יהיה 'אופנתי' כמו הפונינט חח
לא קשור לפה אבל מצחיק הזנב של נינט../images/Emo6.gif תמונה ממהופעה שלה עם עברי,..חשבתי משהו מוזר בתמונה ודיברו גם בגיפנס ואז ראיתי מקרוב ותמהתי מה פשר הזנב והתוספת מקדימה אני בכלל לא אדבר רק שזה לא יהיה 'אופנתי' כמו הפונינט חח
ק קניה 1 New member 4/7/07 #38 טוב, אז מאיפה הבאת את התמונה של הגלשן?? ומה זה הנפקדות מהאשכול תמיכה ברשמי?? הא???
T talytal New member 4/7/07 #39 את בדיליי מאמוש, כתבתי שם הרגע... והתמונה עם הגלשן.... זה מה שקורה כשיש אנשים עם אובססיה *קלה* שיושבים שנה אחרי על פורומים נידחים של כוכב נולד וקוראים מה היה לאנשים להגיד על ביצועים של ג'קו... מדי פעם ניתקלים במשהו שהתפספס בזמן אמת.
את בדיליי מאמוש, כתבתי שם הרגע... והתמונה עם הגלשן.... זה מה שקורה כשיש אנשים עם אובססיה *קלה* שיושבים שנה אחרי על פורומים נידחים של כוכב נולד וקוראים מה היה לאנשים להגיד על ביצועים של ג'קו... מדי פעם ניתקלים במשהו שהתפספס בזמן אמת.