אהוב לבי... הפנטזיה של כל נערה!
ס סלאשית ברנע New member 4/4/02 #3 לא שלי בובה.... נו באמת... את יודעת מה. אני לא אגיד אפילו מילה אחת. רק אשלח קובץ .
ש שירן אזולאי New member 4/4/02 #6 הסלאש הזה גוש שיער ותולו! לעומת ברנדון שלי שהוא.. התגלמות השלמות... ראררר...מה שהייתי עושה לו! תראו אותו..לא בא לכן לעשות לו טובה???
הסלאש הזה גוש שיער ותולו! לעומת ברנדון שלי שהוא.. התגלמות השלמות... ראררר...מה שהייתי עושה לו! תראו אותו..לא בא לכן לעשות לו טובה???
ש שירן אזולאי New member 4/4/02 #8 נאי אמר אני ולא קיבל? אוף..אני!!! אני אמרתי ולא קיבלתי..את ברנדון!
O Oע Oע ללפלאנד New member 4/4/02 #9 שירן...הוא הומו...אוו שיט שוב הרסתי פושע שכמותי....הייתי ילד רע...תצליפי בי....רררר...
ש שירן אזולאי New member 4/4/02 #10 ומי אמר את זה?? ואם כן..אני תמיד יכולה לפנטז עליו.. לא מפריע לי שהוא הומו!
O Oע Oע ללפלאנד New member 4/4/02 #11 הוא הומו!!! חההה חההה מואאאאההה!! לפנטז...איזה ילדה מסכנה שכמותך... איכסססס לפנטז על הומו!! בעעע@!!!!! שונא הומואים!
הוא הומו!!! חההה חההה מואאאאההה!! לפנטז...איזה ילדה מסכנה שכמותך... איכסססס לפנטז על הומו!! בעעע@!!!!! שונא הומואים!
ש שירן אזולאי New member 4/4/02 #12 טוב..שיהיה... עליו אני מפנטזת... ו"חבר" שלי...נראה קרוב לזה...אתה יודע למי אני מתכוונת.. אז יש לי העתק נחמד... וואי איזה חתיך!
טוב..שיהיה... עליו אני מפנטזת... ו"חבר" שלי...נראה קרוב לזה...אתה יודע למי אני מתכוונת.. אז יש לי העתק נחמד... וואי איזה חתיך!
ס סלאשית ברנע New member 5/4/02 #47 לא רק מכירה.. גדלנו ביחד.. לא נראה לי שהם יזכרו אותי.. אבל גדלנו ביחד בשכונה..