וואי מאיפה נפלת?..מקרה אבוד...
ש שירן אזולאי New member 5/4/02 #55 שתי התגובות הללו..מוקדשות ל... נטלי גינדי... לא נורא...(על התגובה של הסולן של אינקבוס...)
D dolphina New member 5/4/02 #57 שירן לא כולם חכמים כמוך יש כמה נעלים שלא מזהים תמונה כל כך ברורה של INCUBUS (של הזמר) זו לא סיבה לרדת עליהם וכשרשמת תהודעות הייתי בטוחה שאת יורדת על החתיכים שלי נבהלתי לרגע אני חייבת להגיד אבל את חייבת להודות ששלי יותר חתיך משלך אין תחרות אפילו
שירן לא כולם חכמים כמוך יש כמה נעלים שלא מזהים תמונה כל כך ברורה של INCUBUS (של הזמר) זו לא סיבה לרדת עליהם וכשרשמת תהודעות הייתי בטוחה שאת יורדת על החתיכים שלי נבהלתי לרגע אני חייבת להגיד אבל את חייבת להודות ששלי יותר חתיך משלך אין תחרות אפילו
T TyCoon New member 6/4/02 #65 אחמ.. האיש בתמונה.. זה אני! האיש בתמונה זה אני.. אם גם את נראת כמוני שלחי תמונה ל.. www.dip.peep.gip.sheep.sleep.kip.dot.com
אחמ.. האיש בתמונה.. זה אני! האיש בתמונה זה אני.. אם גם את נראת כמוני שלחי תמונה ל.. www.dip.peep.gip.sheep.sleep.kip.dot.com
C chiquititasoren2002o New member 6/4/02 #66 בלה חמודים.... תמיד היו ותמיד יהיו.... (והם לא הומואים!)