אהי מקווה שלא בילו לאלדד וקארין את הפינה הם לא היו היום

lol171

New member
אהי מקווה שלא בילו לאלדד וקארין את הפינה הם לא היו היום

lol171

New member
הפינה התבטלה
מה כואב להם העשר דקות המסכנות

האלה שהיו להם
אני חושבת שצריך להפציץ את הפייסבוק של מה אתם אומרים בתגובות לגבי זה
וגם באינסטגרם של חיים אתגר.

lol171

New member
שאלתי בפייסבוק של אלדד ואמרו לי שבנתיים הם לא יבואו

יותר.

לא רואה יותר את התוכנית

לא היה זמן לאלדד וקארין, צריך לתת לעילג שלא עובר מסך, יותר זמן מסך לקשקש את הדיבליות שלו. המדינה שלנו ניראת כמו הטלוויזיה שלנו, אם טמבל כזה מקבל כל כך הרבה שעות מסך, ולהם ביטלו גם את הכמה דקות ! לדעתי זה שייך גם לדנה ויריב. כן צריך להפציץ את הפייס של מה אתם אומרים, כמו שהמעריצים של העילג עשו כשהוא הועף מערוץ 24.

lol171

New member
כל הכח של קותי זה המעריצים שלו

שבכל מקום מקדמים אותו בפייס באינסטגרם ובכל מקום
אפשרי וזה מה שגם אנחנו צריכים לעשות אם אנחנו רוצים
להמשיך לראות את אלדד.

לאלדד וקארין יש הרבה יותר אוהדים

המעריצים של הטמבל הזה ( סליחה על אי הנימוס, אני פשוט לא יכולה לסבול את הקול שלו את המראה החיצוני, ומילא אם היה מצחיק) , יש לו כמות קטנה מאוד, אבל הם ממש אובססים אליו, השלוש ארבע נשים מגנות עליו בחירוף נפש. חבל כי לאלדד וקארין יש המון אוהדים וכולם גלויי פנים, חבל שלא נכנסים יותר לכתבות שלהם , חבל שלא מגיבים יותר, חבל שלא נלחמים עליהם.

אנבל25

New member
נכון, אני שמתי לב שאוהדי אלדד לא "שרופים" מספיק

זו אחת הסיבות למה הוא לא זכה, אולי יש לו יותר אוהדים מכולם, אבל הרבה מהם לא הצביעו, ואלה שהצביעו לא "התאבדו" עליו בהצבעות.

אנבל25

New member
טוב, מקווה שזה לא בא מלמעלה

ואולי אלדד עסוק כרגע במשהו יותר גדול אז אין לו זמן. כי הם דיברו איתו בטלפון ביום ראשון(על הקמפיין של הבית היהודי) וזה נשמע כאילו הוא וקארין כבר חלק מהתוכנית.

lol171

New member
אני לא חושבת שזו הסיבה הפינה רק עשר דקות

אני לא חושבת שאין לו זמן לפינה
יכול להיות שהם לא אהבו שהוא לקח חלק בקמפיין עם בנט
או באמת קשור ליריב ומאותה סיבה שדנה כבר לא שם

אנבל25

New member
כן, אבל מה שמאפיין את הפינה זו המשימה השבועית

כל פעם הוא וקארין צריכים לעשות משהו ואז לדבר על זה, אולי אין להם זמן לזה כרגע. גם יכול להיות שזה קשור באמת ליריב ודנה. אבל לא נורא, עם כמה שזה מבאס, ויהיה עצוב לא לראות את אלדד על המסך עכשיו, עדיין מגיע לו משהו יותר טוב ומכובד ואני מאמינה שזה יקרה בקרוב.

lol171

New member
אני גם מקווה אבל התומכים של אלדד

שרוצים לראות אותו בתוכניות צריכים להבין שאנשים שיוצאים מראליטי
מצליחים לפחות בהתחלה בעיקר בגלל המעריצים והתומכים שמפרגנים ודוחפים
אותו בכל מקום.ובאמת שזה לוקח שתי דקות לכתוב מילה טובה בטוקבקים
בתגובות ובאינסטגרם.אני כבר שלחתי הודעה בפייסבוק של מה אתם אומרים
בנוגע לזה שביטלו להם את הפינה.אם עוד אנשים יכתבו אולי זה יעזור
נכון שמגיעה לאלדד משהו יותר טוב אבל בנתיים נילחם על זה ונקווה שיגיעו עוד דברים

אנבל25

New member
אין לי פייסבוק לצערי
אבל אני מסכימה איתך, אולי תכתבי

את זה בפייסבוק הרשמי של אלדד ותזמיני את כל האוהדים שם למחות בדף של "מה אתם אומרים"? כי גם אם כל הפורום יתגייס זה לא יעזור, אנחנו מעט מדי אנשים פה.

אני לא חושבת שיש להצטער שהפינה הורדה. הם לא נתנו להם לדבר.

שלחו אותם לכל מיני משימות שבינן לבין זוגיות אין שום דבר. בכלל זו תכנית מאד מעצבנת. היא לא זורמת קופצים מנושא לנושא וכלל לא איכפת להם מהמרואינים. יותר חשוב
לשלושתם שישמעו רק אותם ולא את האחרים. אז זה לא ממש אסון כזה אם אלדד וקארין לא יופיעו שם.

leemor181

New member
הפינה הזו הייתה ממש מגוחכת וממש לא לכבודם

עדיף לחכות למשהו טוב יותר מאשר להופיע בפינה הזו...

l86

New member
מלכתחילה לא הייתי בעד הפינה הזו

אלדד צריך להיות פאנליסט ולשם הוא צריך לחתור. אם לא ב"קשת" אז במקום אחר. אני לא חושבת שהפינה הזו נתנה לו קרש קפיצה אלא קיבעה אותו ואת קארין במקום מסוים, שלא מתאים להם . אמנם הם נהנו ואנחנו נהנינו לראות אותם, אבל לא כך הייתי רוצה שיזכרו את אלדד ואני יודעת שגם הוא לא היה רוצה את זה. וכן, כמו שחששנו, באמת העזיבה של דנה הייתה סימן לא טוב. בלי קשר לזה, כמובן שאני מסכימה באופן כללי שהמעריצים של אלדד חייבים להילחם עליו, לאלירז וקותי יש קבוצת מעריצים נאמנה שהולכת איתם כבר שנים, נלחמת עליהם ומפרגנת להם בכל מקום ובלעדיה הם לא היו מגיעים לכלום . גם לאלדד שלנו מגיעה התמיכה הזו. תגיבו בטורים של אלדד, תרעננו, ואם יש כתבה על אלדד תפרגנו לו בתגובות ותשתפו גם כאן שכולם יראו ויפרגנו. תראו לעולם שלאלדד יש הרבה אוהבים ושווה להשקיע בו.

דודי0000

New member
ידעתי שזה יקרה כבר

שראיתי שדנה רון לא מגישה את התוכנית והמומנטום של הפגישה בין יריב ואלדד לקשת (אותה תמונה מפורסמת) (הלוואי שאני טועה. קרה משהו בין יריב נתי או דנה לצוות התוכנית (כמובן להרגשתי בלבד) וזו התוצאה של כך. תחילה דנה עזבה באופן לא ברור ללא כל הסבר ועכשיו זה... בהצלחה לאלדד וגם לדנה ומקווה שהסכסוך (אם יש)( זה רק עם הפקת התוכנית ולא עם כל קשת.

למעלה