כפרעלייך^^ סקסיי בויי
R randu New member 14/1/07 #13 אני משער שקוראים לך זיו.. אני רן,בן 14 מנתניה. ואני הייתי פעם פעיל מאד בפורום הזה, אבל אחי לקח לי תמחשב והייתי חייב לעזוב. אבל אני חוזר ממש בשבוע הזה בעזרת השם.
אני משער שקוראים לך זיו.. אני רן,בן 14 מנתניה. ואני הייתי פעם פעיל מאד בפורום הזה, אבל אחי לקח לי תמחשב והייתי חייב לעזוב. אבל אני חוזר ממש בשבוע הזה בעזרת השם.
N Nataly B New member 14/1/07 #20 גם אני חדשה (פשוט לא רציתי לפתוח שרשור חדש). אני ממש אוהבת את התוכנית הזאת! ורק עכשיו גליתי שיש לזה פורום..
גם אני חדשה (פשוט לא רציתי לפתוח שרשור חדש). אני ממש אוהבת את התוכנית הזאת! ורק עכשיו גליתי שיש לזה פורום..
M Mp3 GiRl New member 17/1/07 #42 ברוכה!!../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif ותפתחי הודעות חדשות להנאך את חדשה,כולם צריכים לדעת ולהכיר אותך! (אביטל,אם תהיה פה הצפה,אני אשמה ) אני אסיה,עוד מעט 14 השתלבות נעימה
ברוכה!!../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif ותפתחי הודעות חדשות להנאך את חדשה,כולם צריכים לדעת ולהכיר אותך! (אביטל,אם תהיה פה הצפה,אני אשמה ) אני אסיה,עוד מעט 14 השתלבות נעימה
N Nataly B New member 17/1/07 #43 חח תודה! פשוט בדרך כלל בפורומים צורחים לא לפתוח שרשור חדש, אז להיות חדשה כבר לעשות בעיות זה לא נעים