אהלן, אני חדש פה :) שאלה לגבי אינטואיציה...

maysabel

New member
נראה לי כי הבנת הפוך

או שאני הבנתי הפוך.. כי מה שהבנתי מהמשפט הזה שלו הוא כי תחושת הבטן צלחהלגבי המניה אבל הוא הפסיד כסף כי הלך עם הניתוח שעשה,שבעצם לא הלך עם תחושת הבטן.. כך או כך אהבתי מה שכתבת ,בלי קשר :) חיבוק לך יקרה

elish2

New member
התכוונתי באמת לזה שלא הקשבתי לתחושת בטן

והיא זאת שצדקה בסופו של דבר, אבל לא נורא, מכל דבר לומדים. בכל מקרה, זה הקורס שמצאתי לפיתוח אינטואיציה, אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו... ואם יש מישהו שמכיר עוד קורסים כאלה, או דומים אני אשמח לשמוע. תודה :)

שלום לך elish2

הודות לקישור אני יכולה לתת לך תשובה יותר מדוייקת. בדיקה מהירה בגוגל מראה שאתר הבית המקורי my-intuition ננטש ונסגר. אני מניחה שגב' אסתי המנהלת החלה שם את דרכה, אך מאז התרחבה לתחום ה-coaching בטווח נושאים עצום ורב. תבין מזה מה שאתה רוצה\יכול להבין. לעומת זאת אותה גב' כתבה מחקרים על האינטואיציה וגם הואילה לפרסם חומרי לימוד שלה באינטרנט. הייתי מציעה לך לבדוק בגוגל כל מה שהשם שלה מעלה, ולהוריד לשימושך כל מה שתוכל ללמוד מהחומרים בעצמך. רק אחרי שתשלוט בחומר תפנה, אם עדיין תרצה, למכון שלה ללימוד הנושאים הקרובים ללבך. יש שם גם כאלה בתחום המטריאליסטי.

elish2

New member
היי, תודה רבה :) התחלתי לעשות את החיפוש, אבל

לא מצאתי איפה פורסם שאתר הבית המקורי ננטש ונסגר... אבל אני ימשיך את החיפוש עליה ונראה לאן זה יוביל אותי. תודה :)

מסע קסום

זו אינטואיציה במיטבה זרום ותגיע בדיוק לאן שנועדת להגיע שכמובן בתורו ישמש נדבך בבניית היכלך דרך צלחה

למעלה