אהלן אנשים!!!!

GOD HATE US ALL

New member
אהלן אנשים!!!!

אני חדש פה חולה על דרים כבר שנה..יש לי כבר 4 אלבומים שלהם שלא יוצאים לי מהמערכת ורק עכשיו גיליתי שיש את הפורום הזה ואני מצטער שלא נכנסתי כבר מזמן!

FUNKY DRUMER

New member
ברוך הבא!!!

('
') '
')

slallum

New member
ברוך הבא..

אני משער ששמת לב שהפורום שומם במקצת.. אבל בזמן האחרון הוא קצת פחות.. אני מקווה שתתרום קצת=\

GUNMAN 07

New member
נצלו"ש גם אני חדש

ברוך הבא לי גם אני שומ עדיי הרבה זמן דרים והם פשוט מעולים אני בניגוד להרבה אנשים חושב שהדיסק האחרוןtrain of thought הוא פשוט מעולה לא פחות כסאח עם טעם כמו שאני אוהב !!! למדתי לנגן כבר איזה 4 שירים מהדיסק בלי הסולואים המטורפים עם כל הכבוד אני אפילו לא ברמה של חצי ג'ון פטרוצ'י

TheFox7

New member
שלום לי ולכם...

חדש פה אבל דרים ואני מכירים כבר תקופה... אני שמח לדעת שיש בית חם בארץ הזאת ללהקה המדהימה הזאת !!! ד"א היום בדיוק קניתי את ה DVD של Metropolis 2000 פשוט תענוג, לראות את פטרושי מרביץ סוויפים מטורפים שמכניסים אותך לטראנס פשוט !!! אין על זה לראות את מייק פורנטוי מטופף כאילו אין מחר ומפציץ עם ה דאבל באס, חלום !!! חובה לכל מיש עוד לא ראה, כמו כן יש גם את Change of season וגם את A Mind Besdie Itself כ 3 שעות של מוזיקה איכותית ביותר !!!

slallum

New member
וגם את Learning to Live../images/Emo45.gif

ברוך הבא
גמני קניתי את הדי וי די, הוא טוף ביותר
הביצוע ל-The Spirit Carries On יצא ממש מצויין
כדאי לך לשמוע חלקים מההופעה עם ההערות של הנגנים, זה די מצחיק
ד"א - אתה יודע שפטרוני התעלף אחרי ההופעה

TheFox7

New member
אכן הופעה מדהימה

יש שם כמה קטעים מ Lie ואפילו מ LTE שרצים שם... פשוט מדהים, פורטוני התעלף ?!?! OMFG איזה תותח הבן-אדם הזה, הוא עושה כאלה פרצופים מצחיקים כשהוא מטופף הוא הורג אותי !!

slallum

New member
חחחח כן, הבנאדם קרוע../images/Emo3.gif

ראית איך הוא דופק לעצמו על הראש ויורק מדי פעם
ואמור לי, מה זה LTE

TheFox7

New member
אתה לא יודע מה זה LTE ?!?!

LTE זה Liquid Tension Experiment זה פרוייקט צד שפטרושי ופורנוי עשו... שתי דיסקים מאד מאד אינסטרומנטליים, יש שם כמה שירים פשוט מהממים מבחינה טכנית ! ויש גם כמה מבחינה מוזיקלית, אם לא שמעת אתה לא יודע מה אתה מפסיד, חובה לכל מעריץ של דרים !

slallum

New member
אה.. לזה התכוונת../images/Emo13.gif

האמת שמעתי רק את Acid Rain של הפרוייקט הזה.. אבל אני משער שאני אקנה את הדיסק או משו (אם אפשר בכלל
)

Just Ayelet

New member
רק את Acid Rain?

אני אישית מאד מאד אוהבת אותם. הם מעולים. מעניינים, משונים... משלבים מוטיבים מדהימים, ומנגנים בכל כך הרבה סגנונות. יצירות אמנות ארוכות למדי (לרוב) פשוט תענוג. :) יש להם שני אלבומים... מומלץ ביותר.

למעלה